עבור לתוכן

9800GTX+ לא עובד

Featured Replies

פורסם

אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול...

עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8)

תגובות עדינות חברה:)

פורסם

אני לא מאמין שהבעיה היא בכרטיס מסך...

נסה לשלוף את הכרטיס קול החוצה מהמחשב ( תשתדל שהמחשב מכובה )

אם לא עזר,

נסה להוציא את הכרטיס מסך ממקומו ולהחזיר...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שתיהם והם לא עזרו...

עכשיו הכרטיס עולה עד הטעינה של הווינדוס ואחרי זה מסך שחור...

פורסם

המאוורר שעל הכרטיס מסתובב ? חסר כנף אחת או שהשתתק לגמרי ?

נסה להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך הוספה הסרה ואז לעלות במצב רגיל... אם ללא הדרייבר הכרטיס כן מציג תמונה אז תוריד ותתקין את הדרייבר מחדש...

בדרך כלל זה פותר את הבעיה שהתצוגה העלמת לפני הכניסה לווינדוס, אבל אצלך המצב קצת יותר פיזי, בכל מקרה משתלם לנסות.

פורסם
  • מחבר

המאוורר עובד רק חסרה כנף אחת

הקטע הוא שאין לי דרייבר של הכרטיס הזה על המחשב

פורסם

לא מותקן כרגע ? או שאין לך מה להתקין אם תסיר ?

כי דרייבר אפשר להוריד בשניה מהאתר של NVIDIA...

פורסם
  • מחבר

לא מותקן...

עכשיו אני מתקין ואני ינסה וירשום מה קורה אחרי זה[br]פורסם בתאריך: 26.08.2010 בשעה 14:17:54

אוקיי התקנתי את הדרייבר שמתי את הכרטיס הווינדוס עלה והרשם שהכל הותקן כראוי וצריך לעשות ריסטרט בשביל שהכל יעבוד כמו שצריך

עשיתי ריסטרט ואחרי זה הווידוס לא עלה... מה עושים?

פורסם

היי

תצלם את כרטיס המסך, חל איסור מוחלט להפעיל קירור עם חוסר פלופלור אחד, זה גורם לריטוטים גבוהים , תנסה להחליף לכרטיס קירור חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני נינסה להגדיר את הבעיה מחדש... הכרטיס מעלה את הווינדוס בפעם הראשונה אחרי שאני שם את הכרטיס.הכל בסדר(חוץ מהרזולוציה)וישר אחרי שהווינדוס נפתח אני מקבל הודעה שצריך לעשות ריסטרט למחשב שההגדרות והחומרה יעבדו כראוי... אחרי שאני עושה ריסטרט הווינדוס נטען אבל לא ממשיך ובעצם נשאר על מסך שחור...מה עכשיו???אני כבר מיואש אני לא יודע אם הכרטיס עובד או לא! :nixweiss:

פורסם

סלח לי על הסטייה מהנושא, אבל מה לעזאזל עבר לך בראש ששיחקת עם רכיבי חומרה בזמן שהמחשב דלוק ומחובר לחשמל?

יש לך איזה משאלת מוות?

פורסם

זה יכול לקרות לכל אחד, פשוט צרריך להיזהר מאוד ,אם יש לך מסך שחור הרבה מאוד זמן , זה אומר שהכרטיס ניזוק, אבל מנסיון שלי אם תתקין XP , זה יעבוד.

פורסם

:facepalm:

פותח הדיון,

הייתי מנסה בתור נסיון אחרון להתקין מערכת הפעלה מחדש, אם הבעיה תמשך אז כניראה שהכרטיס באמת נפגם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים