פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים קיבלתי היום די וי די מדגםProsound 9000PSורסיברjvc 5032שאני מחבר באנלוגי זה פועל מצוייןניתקתי את האנלוגיוכרגע זה מחובר ככה : די וי די לטלויזיה ב21 פיניםדי וי די לרסיבר עם אופטישמתי את הרסיבר במצב שלdolby digital \ dts \digital autoושום דבר לא עבד , ולא שמעו ברמקולים כלום.שחיברתי את האנלוגי , והעברתי ברסיבר לאנלוגי , שמעו מצויין.עזרה?
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים הייתה לי אותה בעיה כאשר ניסיתי לנגן DTS ב-DVD שלי. (DOLBY עבד...)תשחק עם ההגדרות של ה-DVD ותעביר שם ל-DIRECT/PCM או משהו.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים יש ברסיבר הזה להגדיר מה תהיה היציאה הדיגיטלית לי יש את 5022.. יש לך 2 כפתורים בצד ימין ADJUST SETTINGS תלחץ על ה סטינגס עד שתגיע ל DIGITAL IN ואז מתחת ל 2 הכפתורים האלה יש לך חצים תעלה או תרד עד שתשים את ה DVD שיהיה ככה 2DVD 2 - היציאה האופטית 1 - הקואקסיאלית אוליי עוזר? ;D וד"א למה לא לחבר את הדיוידי דרך הרסיבר גם? (וידאו) או שזה רק במגבר אצלי יש ואצלך לא לא הכי מכיר את הגרסא שלך
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר אלו האפשרויות שאני מקבל.1dvd 2cd1dvd 2tv1dvd 2cdr1cd 2dvd1cd 2tv1cd 2cdr1tv 2dvd1tv 2cd1tv 2cdr1cdr 2dvd1cdr 2cd1cdr 2tvמה מהם?ניסתי1dvd 2cdוזה לא עבד.(ושיניתי בהגדרות של הדי וי די שיפעל על pcm בעצם ניסיתי על כל ההגדרות שהיו לו שם)
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר Yaaaaaaaaaaaaaaaaaayהצלחתישמתי את זה על1cd2dvdובדי וי די שמתי את זה עלRawעכשיו אני רואה בדי וי די שכל הרמקולים עובדיםl \ c \ r \ ls \ rsעכשיו אני ידחוף עוד שאלה :םאיך אני מחבר את הרסיבר לטלויזיה?עד עכשיו הדי וי די היה מחובר ישירות לטלויזיה עם חיבור21pinעכשיו הכבל אופטי מחובר לרסיבר.. (אופטי מעביר גם תמונה נכון?)איזו יציאה ברסיבר הולכת לטלויזיה?(אין לו סקארט ואוודיו אווט)יש שם monitor outאבל זה לא עובד:\
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים זה לא עובד כי אופטי לא מעביר גם את התמונה אתה צריך גם חיבור וידאו של 1 ל 1 כזה.. נסה
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים עכשיו אני ידחוף עוד שאלה :םאיך אני מחבר את הרסיבר לטלויזיה?עד עכשיו הדי וי די היה מחובר ישירות לטלויזיה עם חיבור21pinעכשיו הכבל אופטי מחובר לרסיבר.. (אופטי מעביר גם תמונה נכון?)איזו יציאה ברסיבר הולכת לטלויזיה?(אין לו סקארט ואוודיו אווט)יש שם monitor outאבל זה לא עובד:\אתה מחבר את הרסיבר לטלויזיה דרך יציאת הMonitor Out (עם כבל RCA רגיל לVideo In בטלויזיה)אח"כ אתה בוחר בריסבר את המכשיר שאתה רוצה לנגן, לדוגמא: DVD, אם אתה מנגן סרט, רק אז אתה תראה פלט של הMonitor Out.ברור שכבל אופטי לא מעביר תמונה אלא רק מקור שמע דיגיטלי.ואם אתה רוצה לשמוע בפורמט AC3 או באחד ממצבי הDTS אתה צריך סרט שתומך בהתקנים הללו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.