עבור לתוכן

קניית מטען למחשב נייד של לנובו (המחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן.

ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר.

האם המטען הזה מקורי ?

האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה?

איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ?

המטען נימצא בקישור הנ"ל

http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers

תודה

פורסם

1. המטען לא מקורי, אין עליו שום לוגו של לנובו, שום כיתוב וגם המוכר לא אומר שהוא מקורי.

2. המחיר גם מחשיד. מטען מקורי של לנובו עולה 40-50 דולר, ב 8.5 דולר אין מצב שזה מקורי.

3. אם זה אותם מתחים זה יעבוד, אתה צריך לראות מה כתוב על המטען שלך ומה כתוב על המטען הזה. בדרך כלל רוב הלנובו המטען הוא זהה.

4. האם הוא יגרום נזק? אתה קונה מוצר לא מקורי ולא מהיצרן המקורי. אם אתה סומך על היצרן הזה באיביי אין סיבה שיגרום נזק. אני אישית מעדיף לקנות את ה דברים האלה מלנובו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה הברורה והמדוייקת

אאאממ...אני יחשוב עוד לגבי המטען הפחדת אותי קצת (לטובה) ;D

פורסם

הוא לא מקורי, המתח לא זהה, וגם לא החיבור. זה לא מטען ללנובו.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע שהמתח לא זהה?

אני בדקתי והמתח שכתוב על המטען או אותו המתח שכתוב על המטען המקורי?

מה הם משקרים?

אני רוצה להבין מאיפה המידע הזה

כי בזה הרגע כנראה שחסכת לי 40 שקל

שאדע לפעם הבאה...

פורסם

כתוב שם 19V. המטענים של לנובו הם 20V (הישנים של IBM הם 16V).

פורסם
  • מחבר

לא נכון.יש לי מטען מקורי של לנובו כתוב עליו 19V

פורסם

לדעתי סדרת IdeaPad עובדת על 19V. בכל מקרה, זה רק מראה לך שלא תמיד ברור במטענים האלה אם מה שקונים אכן מתאים וצריך לעשות את הבדיקות טוב טוב.

פורסם

צודק! שכחתי מהם לגמרי. אני רגיל למטענים של הThinkpad/Lenovo Value. בIdeapad גם החיבור עצמו שונה, כך שיכול מאוד להיות שזה מתאים. בכל מקרה זה לא מקורי, אבל לא אומר שזה לא יעבוד. רק שיש סיכון.

פורסם

באיזה דגם נייד לנובו מדובר? יש לך אחריות?

אם קיימת אחריות, אין מה לפחד. אם לא נראה לי שעדיף להשקיע כסף במקורי

פורסם

אם קיימת אחריות אין מה לפחד? שרפת מחשב ממטען לא מקורי הבאת אותו ללנובו וקיבלת חדש? אם לא, אז על סמך מה אתה אומר את זה?

פורסם

גם התחליפים שמוכרים בארץ הם לא מקוריים

ואני ממש לא אתפלא אם גם החנויות הגדולות לא רוכשים דרך EBAY שקר כולשהו מטענים לא מקוריים ומוכרים ביוקר.

פורסם

מן הסתם מטען תחליפי הוא לא מקורי. רק לנובו בארץ מוכרת מטענים מקוריים של לנובו. כמו כל יצרן מחשבים.

פורסם

יש חנויות שמוכרות ספקים מקוריים של לנובו. בד"כ המחירים גבוהים. בזמנו כשלמיר היו פעילים דווקא קניתי מהם זוג מקוריים במחירים ממש טובים (חצי ממה שIBM רצו), אבל זה עניין של מזל - לפעמים מוצאים עסקה טובה, ולפעמים לא.

פורסם

מוזר שהם מוכרים מקורים בחצי מחיר .יכול להיות שהם מביאים מארה"ב בעצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים