עבור לתוכן

השוואת 3 סוגי רמקולים עד 1000 ש'ח

Featured Replies

פורסם

אני באמת מתקשה להבין למה אנשים כל כך אוהבים לנפץ קירות עם הבאס.

יש לי גם רמקולים שמוציאים יותר באס מכל הסאבים הצעצוע הללו (Omega-Audio Perfect 709) וגם סאב אמיתי (Tannoy S-15). אבל אתה לא תראה אותי מנפץ איתו קירות. יכול להיות שזה עניין של הגיל, אבל נראה לי שזה לא פחות עניין של "חינוך". ברגע שמתרגלים למשהו אז חייבים אותו. תנסה במשך כמה ימים לשמוע מוזיקה עם מעט מאוד באס. פתאום תגלה שיש במוזיקה הרבה דברים שלא שמעת עד היום (אלא אם כן אתה שומע איזה שלומי סרנגה או משהו דומה, שם אל תחפש שום תוכן נסתר :)), אחרי כמה ימים עם באס נמוך, כבר לא תוכל לשמוע עם באס חזק מדיי פשוט כיוון שהחסרונות (עיוותים, הדהודים, איבוד של פרטים ואיזון) לא שווים את היתרונות.

פורסם

האמת זה תלוי בסוג המוזיקה וגם במצב רוח :)

כשאני שומע משהו שקט יחסית אז אני מכוון את הכל בהתאם..

אבל נניח ששומעים טראנסים, או רואים איזה סרט פעולה הסאב חייב לעבוד 8)

פורסם

גם אני לא מבין את כל ההתלהבות מבאסים נמרחים שעושים מציק באוזן.

אני מעדיף סאב טוב ולא נמרח שישמיע לי כל צליל של הגיטרה בס מאשר באס מרוח ומציק כזה.

פורסם
מה ששמתי לב אליו...מעל 58 (כמעט המקסימום ) מגיעים לרוויות של המגבר ויש רעשים.

...

הווליום נמוך ממה שציפיתי.. הם נראים הרבה יותר רציניים בשביל ווליום כזה נמוך..

בחדר של 4X4? ה-SOLO7 חלשים בשבילך?

אתה צריך בדיקת שמיעה. או לחילופין אם תתמיד לשמוע מוזיקה ככה - אתה תזדקק למכשיר שמיעה...

בנוסף - אתה משתמש במיקסר חיצוני - כל אלמנט שאתה מוסיף בין המקור לאוזניים שלך עלול לגרום לארטיפקטים ולפגום באיכות.

פורסם

אני באמת מתקשה להבין למה אנשים כל כך אוהבים לנפץ קירות עם הבאס.

יש לי גם רמקולים שמוציאים יותר באס מכל הסאבים הצעצוע הללו (Omega-Audio Perfect 709) וגם סאב אמיתי (Tannoy S-15). אבל אתה לא תראה אותי מנפץ איתו קירות. יכול להיות שזה עניין של הגיל, אבל נראה לי שזה לא פחות עניין של "חינוך". ברגע שמתרגלים למשהו אז חייבים אותו. תנסה במשך כמה ימים לשמוע מוזיקה עם מעט מאוד באס. פתאום תגלה שיש במוזיקה הרבה דברים שלא שמעת עד היום (אלא אם כן אתה שומע איזה שלומי סרנגה או משהו דומה, שם אל תחפש שום תוכן נסתר :)), אחרי כמה ימים עם באס נמוך, כבר לא תוכל לשמוע עם באס חזק מדיי פשוט כיוון שהחסרונות (עיוותים, הדהודים, איבוד של פרטים ואיזון) לא שווים את היתרונות.

אני חושב שזה באמת עניין של גיל והתלהבות(אם מדובר במערכת הראשונה שלך), גם אני בגיל 18 אהבתי את העניין של באס מפוצץ ופעם הייתי רואה סרטים שהחלונות בבית היו רועדים באלימות בזמן פיצוצים וכו'...

היום מה שחשוב זה הפירוט ושיהיה לבאס נוכחות, כמו שמרגישים בהופעה חיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים