עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט גיימינג בסביבות ה3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3000 ש"ח. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED

הלכתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, הראיתי לטכנאי את המפרט שלכם, והוא אמר לי מספר דברים:

1. המעבד לא חזק מספיק והוא יביא לי Athlon Phenom 925 ב780 ש"ח במקום.

2. במקום המארז, המאוורר וספק הכוח שרשומים במפרט שלכם הוא יביא לי מארז Achilles CA-288 ב350 ש"ח שמובנים בתוכו כבר מאוורר וספק כוח משלו. לדבריו זה טוב יותר כי יש שני מאווררים שמקררים את כל המחשב ושניתן לשלוט על העוצמה שלהם, והספק 550 ואט לעומת זה שבמפרט שהוא 400 ואט. אני מודאג מזה כי אני חושש שהאיכות של המאוורר וספק הכוח שבנויים כבר בתוך המארז ג'נרים ולא משתווים לאלה שרשומים במפרט שלכם.

3. מערכת ההפעלה Windows XP שכבר יש לי לא יכולה להפעיל מעבד ארבע ליבות בצורה תקינה, ולכן צריך להתקין Windows 7 החדש יותר.

4. עדיף לקנות 4 GB זיכרון.

כל זה יקפיץ את המחיר ל 3200 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

3. מערכת ההפעלה Windows XP שכבר יש לי לא יכולה להפעיל מעבד ארבע ליבות בצורה תקינה, ולכן צריך להתקין Windows 7 החדש יותר.

מה זאת השטות הזאת ??? מעולם לא שמעתי על דבר כזה ונראה לי ולא קיים.

יחד עם זאת המערכת חזקה ועדיף windows 7 עליה וכמו כן גם 2GB זיכרון מינימום ו-4 לגיימינג.

העניין בספק כוח היא לא כמות הוואטים אלא איכותו ואמינותו.

המעבד לשיקולך - אל תקשיב למוכר הוא מדבר שטויות :bash:

נשמע לי כמו ניסיון נוכלות

פורסם
  • מחבר

כמו שחשבתי.. תודה.. תגיד אתה מכיר חנויות מחשבים טובות באיזור הצפון?

עוד משהו, אתה מכיר את הדרישות של המשחקים החדשים היום? הם יכולים לעבוד עם XP? ואם אני יוריד WINDOWS 7 מהאינטרנט בחינם זה יעשה בעיות? כי לשלם 600 ש"ח זה נראה לי יקר מדי.

פורסם

כמו שחשבתי.. תודה.. תגיד אתה מכיר חנויות מחשבים טובות באיזור הצפון?

עוד משהו, אתה מכיר את הדרישות של המשחקים החדשים היום? הם יכולים לעבוד עם XP? ואם אני יוריד WINDOWS 7 מהאינטרנט בחינם זה יעשה בעיות? כי לשלם 600 ש"ח זה נראה לי יקר מדי.

חלקם דורשים DX10 ומעלה שאינם זמינים ב-XP

פורסם
  • מחבר

אה טוב אז אני יצתרך להשיג ווינדוס 7 לצערי. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים