עבור לתוכן

מיילסטון אמור לקבל פרויו בעתיד הקרוב?

Featured Replies

פורסם

תחשוב עליו בתור סוג של נקסוס רק עם קהילה עוד יותר ענקית.

כי יש רק יצרן אחד ומערכת הפעלה אחת. אז אין את כל תהליך הלמידה מחדש כמו שיש עכשיו עם ה SGS. למשל ב HTC יש דבר שנקרא FASTBOOT, שאין ב SGS... וכו' וכו'....

• תגובות 53
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דווקא כל הביקורות ששמעתי על האייפון התיחסו לעובדה שהוא לא "פתוח" כמו שאר הטלפונים עם מערכות הפעלה אחרות, אם אתבדה הוא חד משמעית הופך לטלפון הבא שלי. לכן אשמח לפירוט איך הוא בדיוק "נפתח" אחרי הפריצה, מה מתווסף לו מבחינת אפשרויות, קסטומיזציה וכו'

פורסם

רק תתן מבט כמה קל זה לעשות jailbreak לאיפון ותבין לאיזה מצב הם הגיעו ;D

פורסם
  • מחבר

אני עוקב אחרי חדשות הטכנו' וראיתי שהאתר חזר לפעול ושזה ממש קל, אבל אני עדיין לא יודע מה זה "פותח" בפני - אשמח להסבר

פורסם

שאפשר לעשות איתו פחות או יותר מה שאפשר לעשות עם אנדרואיד בעל רוט

כלומר הכל

פורסם

בעקרון מה שראיתי מחבר שלי הדבר הכי אדיר זה Cydia

פורסם
  • מחבר

כולל שליחת קבצים ב-BT? כולל שימוש בתוכנה אחרת, לא אייטונס, איתו?

פורסם

M1ke,

הדרויד 2 (עכשיו ראיתי) באמת נראה מעולה אבל הם הורגים אותי עם המשקל! 170 גרם! תוסיף לזה איזה מגן מסך ואנחנו כבר בטח באיזה 180 גר' או משהו כזה - זה פשוט מרתיע אותי.

עמרי,

אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך המלומדת על היתרונות והחסרונות העיקריים של כל אחד מהם. אגב, אתה מדבר על אייפון 3GS או 4?

הדרויד לא יעבוד בארץ ואין מיילסטון רשמי בארצות הברית, יש להם הסכם בלעדיות עם וורייזון.

המיילסטון שוקל 165 גרם, ובהתחשב שהוא עולה 1700 שקל בסלקום לפני החזר חודשי בגין שימוש בזמן אוויר אני לא חושב שיש סיבה לקנות אייפון 4.

מה שאני יגיד לך עוד יותר שאין לך שום סיבה שבעולם להחליף 3GS כרגע, בפועל אין שום טלפון שעולה עליו בביצועים היום לא כי הוא חזק יותר מרוב המכשירים, אלא כי לפחות לשנה הקרובה-שנתיים המפתחים עדיין יפתחו משחקים לטלפונים בטווח המעבד שלו, הרבה מהמעבדים החדשים עם דגש על הסנאפדראגון מראים ביצועים חלשים יחסית באפליקציות 3D כיוון שה-CPU מגיע על חשבון מעבד גראפי חלש יותר ברוב המקרים בשביל עדיין לעמוד במסגרת צריכת החשמל והמסגרת הטרמית של טלפון סלולארי.

אני הייתי מחכה לדור הבא, לראות מה WIN7M מביא לשולחן, ולראות גם מה הSymbian V3 מביא, וגם מה קורה עם פלטפורמות מבוססות ARM לא שגרתיות כמו הTEGRA2.

וכמובן לראות אם נוקיה יעשו קאמבק הN8 כטלפון גרדיא נראה כמו מכשיר ממש לא רע(כן הוא חלש מחלק מהמתחרים, אבל נוקיה עושים טלפון קודם ואחרי זה כל השאר), ובהתחשב שהמערכת עברה לקוד פתוח, וOVI APPS תופס תאוצה לא קטנה צריך לראות מה קורה עם השחקנית החזקה ביותר בשוק(כן עדיין) שסוף סוף אחרי 3 שנים מתחילה להתאפס על עצמה.

פורסם

כולל שליחת קבצים ב-BT? כולל שימוש בתוכנה אחרת, לא אייטונס, איתו?

כן וכן

למרות שאייטיונס זה יתרון

באנדרואיד ממש חסרה לי תוכנה לסנכרון של תוכנות ומידע (סמסים,יומן שיחות וכו')

פורסם

כן וכן

למרות שאייטיונס זה יתרון

באנדרואיד ממש חסרה לי תוכנה לסנכרון של תוכנות ומידע (סמסים,יומן שיחות וכו')

אפשר לגרום לתוכנה של HTC לעבוד עם כמעט כל מכשיר(דורש ROOT) וגם החבילה של מוטרולה מעולה.

פורסם
  • מחבר

אם כך אין לי בכלל שום סיבה להמשיך להתלבט, כשה-4 יגיע לישראל, בתקווה שיהיו עליו מבצעים טובים והגיוניים - אני רוכש אותו בלי שום התלבטות.

דובי זובי,

תכף אתיישב ואקרא את מה שרשמת ואגיב.

פורסם

הדרויד לא יעבוד בארץ ואין מיילסטון רשמי בארצות הברית, יש להם הסכם בלעדיות עם וורייזון.

דיברנו על Doid 2 או גרסת ה GSM שלו שצפויה להיקרא Droid Pro.

פורסם

דיברנו על Doid 2 או גרסת ה GSM שלו שצפויה להיקרא Droid Pro.

היא לא תקרא DROID PRO, וורייזון ומוטרולה רכשו את הזכויות להשתמש בשם הרשום Droid שרשום על שמו של ג'ורג' לוקאס(כן כן לא צוחק) והוא בלעדי לצפון אמריקה. יהיה MS2/MSpro/MS ballsack, אבל לא יהיה דרויד בשום מקום אחר חוץ מוורייזון.

פורסם

דרויד Pro אמור להיות (ע"פ שמועות, דליפות וכו') טלפון כפול(CDMA+GSM) של ווריזון.

ה-N8 של נוקיה הוא טלפון Symbian^3.

השמועות(וכו') מדברות על N9 כיורש MeeGo ל-N900.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים