עבור לתוכן

מיילסטון אמור לקבל פרויו בעתיד הקרוב?

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה, ואפשרי מאוד שהמיילסטון אמור להספיק לי מאוד לכל השימושים שלי, יש לו מצלמה טובה, GPS, מסך די נוח שמגיב היטב (כך הבנתי לפחות) ולמרות שהוא די גדול וכבד נראה לי שבמחירו הוא דיל די טוב. השאלה היא אם אמור להגיע לו העדכון ל-2.2 שאמור לשפר משמעותית את חווית השימוש בו

• תגובות 53
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, הDROID כבר קיבל

המיילסטון יקבל בQ4 רשמי

לא רשמי אתה יכול למצוא כבר היום

פורסם
  • מחבר

אוקי Q4 זה ממש אוטוטו, ומקובל עליי בסה"כ גם אם זה יגיע בצדמבר. מה דעתך עליו בהתחשב בעובדה שיכלול 2.2?

פורסם

לא מת על מוטורולה

הייתי הולך על HTC או מחפש מישהו שנוסע לחו"ל

פורסם

לא רשמי אתה יכול למצוא כבר היום

בקושי, ואומרים שהוא לא עובד אם אתה בישראל בגלל בעיות התאמה למודם.

ודעתי עליו היא כזו: לחברה שלי יש אחד, וגם אני הייתי קונה אחד אם הdroid pro לא היה יוצא בזמן הקרוב.

פורסם

אתמול התקנתי לחבר, עובד ולא נתקלתי ביותר מדי באגים.

פורסם
  • מחבר

לא מת על מוטורולה

הייתי הולך על HTC (איזה?) או מחפש מישהו שנוסע לחו"ל (בישביל לקנות...?)

פורסם

איזה?

מה שנכנס לך בתקציב

וכן, אם תמצא מישהו שנוסע לארה"ב למשל, ב500 דולר הוא יביא לך CAPTIVATE אן VIBRANT

DESIRE/LEGEND הוא יביא לך גם בפחות

זה פחות ממה שתשלם בארץ על מיילסטון

פורסם
  • מחבר

דיזייר בפחות מ-500 דולר? ובגלל שהוא לוקח את זה בכיס שלו למשל אז לא צריך לשלם את המע"מ והמכס נכון? בכל מקרה יש בעיות לדיזייר, בסגנון של ה-SGS? אין לי שום עניין בלקנות טלפון (בטח במחירים הללו) ולסבול מבעיות כאלו ואחרות ואחרי זה לבזבז ימים ולילות לחפש פתרונות (רובם חלקיים בלבד).

מה עם נקסוס לעומת הנ"ל?

ד"א, אתה מבעלי מכשירי האנדרואיד שמעבים אייפון או שדווקא יש לך דעה חיובית עליו?

פורסם

אני חייב להגיד שה DROID 2/PRO נראה הרבה יותר טוב מהקודם.

פורסם

הבעיה היחידה שהיתה לי עם הדזייר/נקסוס היא שהמסך מגע לא מי יודע מה

אני בעל אייפון ואנדרואיד, ויש לי המון דברים חיוביים להגיד על שניהם :)

פורסם
  • מחבר

M1ke,

הדרויד 2 (עכשיו ראיתי) באמת נראה מעולה אבל הם הורגים אותי עם המשקל! 170 גרם! תוסיף לזה איזה מגן מסך ואנחנו כבר בטח באיזה 180 גר' או משהו כזה - זה פשוט מרתיע אותי.

עמרי,

אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך המלומדת על היתרונות והחסרונות העיקריים של כל אחד מהם. אגב, אתה מדבר על אייפון 3GS או 4?

פורסם

צודק 170 זה באמת חריגה...במיוחד אחרי SGS

נ.ב מה 15 דק' שהיה לי עם האיפון התרשמתי ממנו (4).

הוא לא נעים ביד כמו הקודמים, מסגרת מרובעת. אבל מצד שני הוא מרגיש מאוד מוצק. סוג של אגרופן אם תרצה :lol:

פורסם

כרגע יש לי 3GS

כשאני אטוס לארה"ב זה יהפוך להיות 4 :P

היתרונות? מערכת הפעלה מלוטשת מאוד, מגוון אפליקציות, ברגע שפורצים אותו הוא טלפון פתוח מאוד עם קהילת מפתחים ענקית

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תרחיב בעניין ה"טלפון הפתוח" איך הוא לעומת ה"פתיחות" של SGS למשל או כל טלפון מבוסס אנדרואיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים