פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים אני יכול לחבר אותם למחשב? הנה תמונות: כל הדברים של הרמקולים: הנה רק רמקול אחד אך יש עוד אחד כזה: רסיברים: הלוחית עם שם הדגם: חיבורים מאחורה:
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים תנסה את זה: http://www.nodevice.com/manual/newmans/jblharman/250Ti_tspdf/get47442.html בהצלחה!
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אם אני לא טועה המגברים שלך הם מונובלוקים, מה סוג הכניסה שיש להם?אם יש להם כניסת RCA סטנדרטית אז אתה יכול לקנות כבל Y ואותו תוכל לחבר בין כרטיס הקול למגברים כאשר כל פין RCA נכנס למגבר אחר.
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אין לך שם רסיברים אלא שני מגברי מונו בלוק של קארבר. אם אתה לא רוצה להסתבך ולעשות לעצמך חיים קשים אתה יכול למכור את המגברים האלה, ולקנות מגבר סטריאו טוב.
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים המגברים שיש לך הם ציוד שלא מתאים לכל אחד, לפי דעתי עדיף לך רסיבר קולנוע ביתי נחמד או רסיבר סטריאו - תלוי מה הדרישות שלך, המגברים שלך הם מעולים, אמנם אבל לפי דעתי עדיף לך משהו יותר סטנדרטי.
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מחבר רגע הם די ישנים ובכל זאת אני לא רוצה להחליף אותם, וגם למה הם לא מתאימים לכל אחד?
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים הם לא מתאימים לכל אחד מהמובן הזה שזאת קצת התעסקות יותר מהרגיל לעומת מגבר/רסיבר סטנדרטי יותר, שלא תבין הציוד הוא מעולה, אבל אפילו אני שאני אוהב "להתעסק" עם ציוד אנלוגי שכזה סבור שזה יותר מדי בשבילי.
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מחבר הבנתי צריך ידע בשביל זה, אני לא יכול אבא שלי לא מסכים לי... אפשר לחבר מחשב נייח/נייד אליו
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים יש שם הרבה ציוד ונראה שהוא באיכות טובה. אני מבין למה אבא שלך לא מעוניין למכור.(בטח לקח זמן מה והרבה כסף לאסוף את הציוד שם)למה לא תבקש מאבא שיחבר את המחשב שלך? (נראה לי שהוא אודיופיל לא קטן)אם תתן פירוט של הציוד שם אז אנסה לעזור.ממה שראיתי זה המגברי הספק מונו, פריאמפ כלשהו, CD/DVD, טיונר?, ממיר דיגיטלי.יהיה נחמד אם תהיה תמונה יותר מלאה של מה שהולך שם!אם יש חיבור פנוי בפריאמפ אז תוכל להתחבר לשם, תראה אם יש כניסת AUX (או משהו אחר) פנוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.