עבור לתוכן

שאלה| מה זה אומר מצב CMSS ? והאם Audigy 2 ZS נותן חוויה גם בשמיעת מוזיקה?

Featured Replies

פורסם

בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת

הביקורת המדוברת הנ"ל

http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs

פורסם

אני לא יודע מה עם אחרים, אבל אני לא הצלחתי להבין את השאלה שלך. הבנתי שהיא קשורה ל-CMSS, אבל אין לי מושג מה שאלת.

פורסם
  • מחבר

בגדול לדעת מה זה אומר CMSS ? להאשיר תידע

ואם הכרטיס Audigy 2 ZS טוב לשמיעת מוזיקה כי בביקרות הנל ציינו שלמשחקים וסרטים הוא מעולה ואז דיברו על מוזיקה והכניסו את המושג הזה CMSS ויש עוד אופציה ולא הבנתי אם בסופו של דבר אם הטכנולוגיה הזאת שיש לכרטיס שמפורטת בבביקורת הנ"ל משפרת את החוויה גם בתחום המוזיקה

פורסם

למוזיקה הוא אף פעם לא היה הכרטיס הטוב ביותר. מצד שני, ל-99% זה לא רלוונטי.

ה-CMSS משמש פשוט לצורך פיצול של אות מ-2 ערוצים ליותר ערוצים.

פורסם
  • מחבר

אנטולי בגדול תמיד יהיה יותר טוב הבעיה שבתחום הזה יש אינספור דברים יש כרטיסים שהם יותר למשחקים יש כאלו שמועלים למוזיקה כמו חברת M-AUDIO ויש כאלה לסרטים האם הכרטיס Audigy 2 ZS משנה במידה כלשהיא ומגדיל תחוייה יותר מהאון בורד שקיים אצלי כרגע ריאלטק HD בנוגע למוזיקה, ואם תוכל להמליץ לי על כרטיס שקיים בו משולש קסם שנותן חוייה למשחקים סרטים ומוזיקה במחיר עד 800 שקל?

פורסם

לאיזה מערכת אתה מחבר את זה בכלל?

פורסם

אז תפסיק לדאוג. עם המערכת הזו לא תשים לב לשום הבדל בחיים. אולי בגוון הצליל, אבל בטח שלא באיכות הסאונד. אז תפסיק לדאוג כי הרמקולים יגבילו אותך הרבה לפני הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ לא לקנות פשוט כרטיס קול ולהישאר אם מה שקיים ?

פורסם

rafi01 כרטיסי OB מהשנים האחרונות מספיק טובים לרמקולים תקציבים

לכרטיס רציני היום צריך גם מערכת רצינית להרגיש בהבדל

פעם מעבר לאיכות קול טובה יותר הכרטיסים האלו נתנו גם יותר ביצועים במשחקים

היום זה כל כך זניח שזה לא משנה בכלל

פורסם
  • מחבר

תודה אנטולי וקרירין אשאר אם האוןבורד וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים