פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם...עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אולי תואיל בטובך להסביר לנו מה "שמת" במחשב?תסביר את עצמך שנוכל להבין אותך יא אללה כמה פעמים אפשר לבקש מאנשים פה!!!
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר תקשיב... אני לא יודע מה יש במחשב ולא ניראה לי שאתה מבין.... אני לא אמרתי שאני במחשב שלי...באיזה מחשב אני יכול ליהיות ב10 בבוקר (יש לי פתור מערבית..) ואני רוצה להעיף תהגנה הזאתהיא מגבילה אותי בשטויות!!
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר אני מדבר על ההגנה הכי פשוטה (כניראה) וששוקלת הכי קצת RAMיש פה 16 RAM SD
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים קרא את החוקים ואל תקפיץ שוב או שהנושא ינעל.על איזו הגנה אתה מדבר? פרט יותר כי אתה לא מובן
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מן הסתם בבית-ספר יחסמו דברים כאלה עם תוכנות הגנה כדי שהמחשבים ישרדו יותר זמן.בטח ההגנה היא NOVEL או FORTRES. ולדון עכשיו באיך לפרוץ אותה זה בניגוד לחוקי הפורום! כי זה לא ממש חוקי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.