פורסם 2002 במרץ 423 שנים אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....
פורסם 2002 במרץ 423 שנים תנסה קודם אתה בעצמך להתחבר... אולי הבעיה לא אצלך.אני לא חושב שהפיירוול של XP הוא מה שמפריע לך, אבל אין לי נסיון בהקמת FTP עם XP, תנסה תוכנה שונה מ BPFTP.
פורסם 2002 במרץ 523 שנים כדי לסטל תפייר וואל:תלחץ פעמיים על שני המחשבים המעצבנים של האינטרנט.. אתה יודע...תלחץ על Propertiesאחר כך על הכרטיסיה השניה .
פורסם 2002 במרץ 623 שנים תסנה תוכנה שקוראים להBullet Proofאם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך אותהBPFTP זה קיצור של Bullet Proof File Transfer Protocol!!!!
פורסם 2002 במרץ 623 שנים תסנה תוכנה שקוראים להBullet Proofאם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך אותהBPFTP זה קיצור של Bullet Proof File Transfer Protocol!!!!תגיד מה אתה רוצה , לא הבנתי....אמרתי לך ש Bullet Proof היא תוכנה שאתה יכול לפתוח איתה שרת FTP, ואני אומר את זה מנסיון לא סתם (ולא מעניין אותי הראשי תיבות של המלה הזאת!)אז מה אתה רוצה?!?
פורסם 2002 במרץ 623 שנים הוא אמר שBPFTP :Bullet Proof FTPזאת בדיוק התוכנה שבה Cereal Killer משתמש ...
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אנשים פה קסיי תפישהיש BPFTP ServerוישBPFTP (הקליינט)אם תגיד לנו מה כבר הגדרת אולי נוכל לעזור
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....אנשים פה לא טורחים לקרוא את כל ההודעות? אני לא מבין את השאלות (או התשובות) פה לפעמים.
פורסם 2002 במרץ 723 שנים כשמישהו מתחבר אילך למחשב ל FTP יש כמה אפשרויות..שהוא יכנס בצורה אנונימית (שאתה צריך להגדיר איזה הרשאות יהיו לו) וגם יש אפשרות להכנס עם שם משתמש וכולי וכולי..העניין הוא שאתה צריך להגדיר את המשתמש האנונימי ואת שאר המשתמשים הרשומים ב USER במערכת ההפעלה.אני מקווה שמפה תפעיל את ההגיון שלך ותסתדר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.