פורסם 2003 באוקטובר 2521 שנים תראו דבר מאוד מוזר קרה....הקדמה: פתחתי תמחשב בשביל לצבוע חלקים לא כל כך צבועים... (ספריי כחול)וגם שמתי 2 לדים אדומים מקדימה... והדבקתי עם דבק חם 2 קטודות כחולות יצא יפה משהו מדהים....הבעיה היא שאני מפעיל תמחשב... הוא רושם לי"Boot Dis Faulure . please..................... bla bla"והמחשב עולה שאני מכניס את הדיסק 98.. ועושהBoot From Hardiskוזה עולה רגיל אבל בלי זה זה לא עולה...ובביוס ניסיתי לעשות בוט בHdd0 \HDD1\2זה משהו שקשור לבוט מהביוס נראה לי כי ניסיתי שם להתעסק עם הבוט...בבקשה Someone please call 911 (:\) help
פורסם 2003 באוקטובר 2621 שנים 1. תבדוק את החיבורים ל HD (מתח ונתונים).2. תוודא שהוא מזהה את הHD ב Bios (מומלץ שתקבע את ההגדרה לזיהוי אוטומטי). ב Bios-ים ישנים יותר יש אפשרות לקבוע ערך LBA/LARGE/NORMAL/AUTO ליד ההגדרה של ה HD. עדיף שתקבע ל Auto (היום זה כמעט תמיד LBA).3. תראה אם אתה יכול לגשת HD דרך דיסקט האיתחול - לראות שניתן לקרוא ממנו את המידע (בהנחה שאתה עובד עם FAT32). אם לא - יש בעיה ב HD.4. אם הכל תקין וה HD עדיין לא עושה BOOT, כנראה שמשהו נדפק ב Boot Sector ויש ליצור אותו מחדש.ב win98 יש להכניס דיסקט איתחול של 98 (כמו שיש לך) ולרשום :sys c.ב 2000 ו XP יש לבצע את השלב הראשון של ההתקנה ברמת DOS ואז לבטל את ההתקנה - המידע ישאר ויווצר Boot Sector חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.