עבור לתוכן

משהו שקיבלתי ב ICQ

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין איך אתה משווה אותנו אליהם ? אנחנו שולחים אליהם מחבלים ? לא!

אם כבר אנחנו מבצעים חיסול אז אנחנו הורגים מקסימום 2 איש בנוסף, אבל הם הורגים 30~ איש בכל פיגוע, אז זה בכלל לא השוואה מוצדקת!

פורסם

בפעם המי יודע כמה: יש קבוצות של טרוריסטים ששולחות את המחבלים! וגם הם אחוז קטן מהאוכלוסיה הערבית!

הרוב הם אזרחים מוכי יום שחיים מהיד לפה ורוצים שהמצב ישתפר בשביל שיהיה להם יותר קל.

פורסם

אם כבר אנחנו מבצעים חיסול אז אנחנו הורגים מקסימום 2 איש בנוסף, אבל הם הורגים 30~ איש בכל פיגוע, אז זה בכלל לא השוואה מוצדקת!

צודק במאה אחוז אי אפשר בכלל להשוות ועד שאנחנו מחסלים אצלהם זה רק טרוריסטים וכאן הם הורסים משפחות שלמות בהרג והשנאה שלהם אלינו
פורסם

הקלות שבה אתה אומר "אנחנו הורגים מקסימום 2 איש בנוסף" היא מדאיגה ביותר.

פורסם

אל תדאג...הקטע הוא שהם הורגים חפים מפשע ואת האנשים האלו ישראל מחסלת מה כל כך מדאיג??

זה מה שצריך לעשות אלא אם כן אתה מעדיף שכל הטרוריסטים האלה ישארו

פורסם

דן במלחמה מתים גם אנשים תמימים....גם הצדיקה הגדולה אמריקה יודעת את זה.

אל תתיפה לי.

פורסם

כמו שאמרת, מלחמה תמיג פוגעת בחפים מפשע, לכן אני חושב שהאזרחים הפלסטינים הם אלו שצריכים להבין שארגוני הטרור גורמים לכך שהם יפגעו והם צריכים להתקומם נגדם

פורסם

ישראל לא ביקשה את המלחמה הזאת עליה! היא היא הוכרחה להשתתף

בה.

נכון יש פגיעות בשתי הצדדים. אבל אנחנו לא

האשם. זה שהם נותנים לטרוריסט לנהל להם את החיים!

מה הם חושבים שהם לא יסבלו? מה הם חושבים שאם הם יפגעו באזרחי

מדינת ישראל המדינה תשב בשקט ולא תפעל. הבעיה היא שאנחנו לא פועלים מספיק. אנחנו

מסתכלים על כל דבר שהעולם אומר. במקום לסיים הכל בפעם אחת ואחר כך העולם יגיד מה

שהוא רוצה להגיד. אפשר לחשוב שהוא עושה משהו...

לאן הולך כל הכסף של התמיכות של העולם? לחשבון של ערפאת.

לבחור יש יותר ממליארד $ בחשבון בנק שלו והעם שלו חיי בעוני ובייאוש.

אז

במקום לחשוב איך לצאת מהמצב הזה הם מחריפים אותו יותר בשביל לא לצאת הפריארים

מהסיפור. ובשביל לא להיות המופסדים ליהודים. זה מה שכוהני הדת שלהם מטיפים להם וזה

כל חומרי הלימוד מטיפים להם שדרך השהיד היא הדרך.

אז במקום שישראל תיקח את החוק ביידים. ותתחיל לטפל בגורמים

שגורמים סבל לא רק לעם היהודי אלא גורמים סבל כפול לעם שלהם. כמה חבל שאת זה הם לא

מבינים...

רק לעם יש את הכח. כמה חבל שהם לא יודעים את זה...

עד שהם לא יקלטו את זה לא יהיה שלום! כמה חבל שביילין הנבלה

והחברים הבוגדים שלו נתנו עוד סיבה לטרוריסטים להבין שטרור משיג השגים!

שוב

לסמוך על עוד חתימה שתבוא מראש הטרוריסטים שבזכותו המדד של ההרוגים ימשיך לעלות

ולעלות...

פורסם

כמו שאמרת, מלחמה תמיג פוגעת בחפים מפשע, לכן אני חושב שהאזרחים הפלסטינים הם אלו שצריכים להבין שארגוני הטרור גורמים לכך שהם יפגעו והם צריכים להתקומם נגדם

הלוואי אבל הם מפחדים מדי.. :-\
פורסם

מה הקשר של זה לפורום כללי? להעביר לאקטואליה

פורסם

איפה אתה חי!!!

אתם רואים.

זאת באמת הבעיה, כמו שנאמר לפני כן. שכל המידע שאתם רואים זה עיתונות וזה מבחרי.

כל צד מראה את האסונות שקראו לו. ואתם היהודים רואים את החדשות שיש רק בערץ 2 , 1 או ערוצים ישראליים נוספים.

אני בתור דרוזי, ששפת האם שלו היא ערבית, גם רואה פעם ב- וראיתי לפני כן אלג'זירה, ששם לצערי הרבה מראים בעיקר

את הצד הערבי ומעט מאוד היהודי (הפוך לערוצים הישראליים), ניתן לראות את הסבל של הצד השני.

אני מעדיף לא לספר את מה שקורא שם כי לא נעים לשמוע. זה לא פחות גרוע מהפיגועים.

לילה טוב ;)

פורסם

מה לעשות החיים לא תמיד צודקים..

כמובן שהפלסתינאים נפגעים לא פחות מאיתנו..אבל עדיין הם לא מפסיקים לנסות ולרצוח את עמינו..

וכל עוד הם לא מפסיקים..אין סיבה שאנחנו בפסיק..למרות שאנחנו בקושי מגיבים להם..שלא מזמן שהייתה תקופה

שפשוט לא היה אפשר להסתובב ברחובות כי כל יום היה פיגוע..זאת נקראת מדינה בטוחה??

אני לא נגד שום צד יש לי אלפי אלפי אלפי דברים להגיד שאין צורך להגיד אותם פה ועדיף לשמור אותם בלב..

ובקצרה..פשוט אני לא רואה עתיד שנוכל לחיות עם הערבים בשלום..לא שאני לא רוצה..פשוט לא יכול לקרות כזה מצב..המדינה צריכה כבר להבין שהמצב הזה פסול..ואמריקה צריכה לתמוך בנו לפחות תשראה מה קורה פה קצת שתביא איה שגריר שלה או משהו שיחיה פה כמה ימים במצב הנוראי הזה ויבין איך זה! ושינסה את הצד הפלסתינאי גם וגם יבין שבשני הצדדים לא יוצא לנו כולם חוץ מרצח של אחד לשני..

אותנו בימים היותר קשים שהיה פיגוע כל יום אמריקה לא הגיבה גרוש חוץ מכל יום להגיד להם להפסיק..אנחנו בפעם אחת שהפגזנו אותם אמריקה צעקה ונזפה אלינו כאילו עשינו נזק ענק!! שאנחנו מפגיזים כאשר אין נפש באותו מקום ויש כמה סיכויים שפחות יפגעו..וזה רק כדאי להזהיר את הפלשתינאים.., והפלשתינאים מנסים רק לרצוח כמה שיותר!! ולארה"ב לא מזיז ת'תחת מזה (סליחה על המילה..)..

להם לא איכפת שאנחנו נפגעים, אבל איכפת להם שהפלשתינאים בקושי נפגעים.., לכן אני לא רואה אותנו בשלום בשנים הבאות ואני לו מוצא לנכון שארה"ב צודקת במעשים שלה..לאיים על כל מדינות ערב שיעצרו את הטרור ורק להמשיך לאיים בלי לעשות כלום לא יעזור!!

צריך להראות להם מזה להפסיק ובאמת להפסיק!!

מצטער אם פגעתי במישהו פה.., ככה זאת תפיסת העולם שלי.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים