עבור לתוכן

משהו שקיבלתי ב ICQ

Featured Replies

פורסם

http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf

** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים :P **

תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב..

לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל. :P

פורסם

מה אכפת לך מהפלסטינים ? צריך להיות אכפת לך מהעם שלך מהאחים שלך לא מהחארות האלה..

אני כמעט בכיתי שראיתי את הסרטון, כי אני ממש מזדהה אם הסרטון הזה...

פורסם
  • מחבר

אאאם לא יודע אולי בגלל שהם גם אנשים... ושוב אני לא שמאלני וחז וחלילה לא מצדד את הטרוריסטים ! אבל לא כולם כאלו !

ואיכפת לי מאוד מהעם שלי !!!! רק תחשוב קצת הם גם אנשים ומגיע להם לחיות חיים נורמליים.. בצד השני של הגדר.

פורסם

עד שהפלסטינים לא יקיאו מתוכן את כל הטרוריסטים, לא תהיה ברירה...

פורסם

זה לא ממש משנה...

בסופו של דבר כל אלה שאתה חושב שהם לא טרוריסטים רובם יהפכו ליהיות בסופו של דבר.. ::)

פורסם

כל הערבים שונאים אותנו, אז למה מה קרה שאני ירחם עליהם ? אחרי שהם הרסו משפחות שלמות ? אני ממש לא רוצה ללכלך את הפורום במה שאני חושב עליהם.

פורסם

אתם טועים בגישה של "כל הערבים שונאים את ישראל וצריך לחסל את כולם"...

אכן, את הטרוריסטים צריך לחסל אחד אחד עד שכולם ימותו... אבל זה בלתי אפשרי מבחנה מעשית...

את שאר האזרחים, שחלקם גם מוסתים לשנוא את ישראל, אין ממש סיבה לעשות נגדם משהו... רובם שונאים אותנו ומאשימים אותנו במצב הכלכלי שלהם או בגלל חוסר ההתקדמות הטכנולוגית שלהם.

הם פשוט רוצים מדינה לחיות בה.

אל תשכחו שרבים מהם עבדו בארץ ופירנסו את המשפחות שלהם (ובמשכורות לא רעות בכלל...) ועכשיו גם הם סובלים מהמצב ומהאינתיפאדה.

אז בבקשה, תחסכו מאיתנו את כל התגובות כמו "צריך להרוג אותם" ודומותיה

פורסם

תקשיבו כולללםם כל מה שאתם רואים זה עיתונות וערבים הם סבבה! יש ערבים בני זונות שההורים שלהם חינכו אותם לשנוא אותנו

והם באמת שונאים אותנו וכל האנשי תיקשורת מצלמים ערבים בני זונות..... ולא תערבים שהישראלים מוצאים שם בלבנון ומתעללים בהם ובילדים שלהם..... כן כן אני יכול להיא לכם תמונות על זה אפילו..! אז מה שאתם רואים בתמונות אל תכניסו את זה ישר לראש!!

יש ערבים בני זונות... ויש הרבה אפילו! אבל אפילו לא עשירית מהערבים בעולם....

וגם לנו יש את האירגון הזה שאני לא זוכר איך קוראים לו שזה כמו חיזבלה אצל הערבים...

וישראלים בני זונות יש קצת... אפשר לחשוב כמה יש בכלל!

הגעתי למסקנה הזאת ממה שראיתי בסרטון הזה... הוא שטף לי תמוח... תאמינו לי הערבים יכולים לעשות בדיוק אותו דבר עלינו

פורסם

זה שטויות למה אנחנו אשמים במצב הזה שלהם?

ואני יודע שאם מישהו שונא אותי ככה אז גם אני ישנא אותו בדיוק אותו דבר!

פורסם

אה ורציתי לספר שאמא שלי נסעה לניו-יורק ישב לידה ערבי-אמריקאי הוא סיפר לה על המשפחה היפה שלו ע להחיים המזהירים נתן לה מתכון לספגטי מעולההה ו....... סיפר לה שהוא בחיזבלה הוא ואח שלו! הם לא פעילים והם גם לא יפעלו הם פשוט מקבלים כסף...

זהו! זה הכל בלי שום קשר לכלום רציתי שתדעו

פורסם

אוקיי אתה צודק , אולי קצת הגזמתי עם התגובה... פעם ערבים בנו חדר בבית שלי ועזרתי להם שם והיה סבבה לשבת ולעבוד איתם.. אבל כל הערבים שנמצאים בעזה ראמללה הם שונאים אותנו, אני לא מתכוון לאלה שביפו ובעכו כי הם באמת רובם אחלות...

פורסם

לי יש דעות קיצוניות, כי אני איבדתי את האמונה שבצד השני של הגדר יש בני אדם ולא פנאטים של איסלם >:(

(האמת שאחרי מה שקרה בדולפינריום, אני לא מאמין שיש בני אדם בצד השני של הגדר)

פורסם

לא אמרתי שאנחנו אשמים, אלא שהם מאשימים אותנו.

אתה צריך להבין שלא לכל מה שאתה רואה בעיתונים או בטלוויזיה צריך להאמין.

זה הכל עובד דרך העיתונות, שזה שוק ממוסחר. הם בחיים לא יפרסמו את כל האמת כמו שהיא במציאות אלא חלקים ממנה או שקרים שלמים

פורסם

כי לא צריך לראות עוד

מה שהם מראים זה מספיק בשביל להבין

פורסם

אוקיי סיכום: יש ערבים ששונאים אותנו (בדרכים מאוד קיצוניות {לינץ'!?}) ויש ישראלים ששונאים אותם בדיוק באותה כמות ויש תערבים שלא רוצים מלחמה כמו שאתם אומרים שהם אחלות וגם אתם אחלות בשבילם ו.... הכל באשמת התיקשורת!!!

זהוו הם גורמים לנו לשנוא אותם! מה שראיתם בסרטון הזה זה היה שטיפת מוח..... זהו אל תכלילו את כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים