עבור לתוכן

dynamode USB ADSL Modem A360

Featured Replies

פורסם

המודם הנ"ל הותקן ע"י ברק 013 אצל הורי בבית לפני מס' חודשים.

בעת התחברות, החייגן היה מודיע "can't find modem", ורק לאחר קליקים יידניים על "connect" היה מתחבר לבסוף.

לפני שבוע התקנתי אצלם מחשב נוסף, וניגשתי להגדיר ICS. הבעיה עם המודם קיבלה מישנה חשיבות, וחייגתי לתמיכה של ברק. התומך הנחמד ביקש שאתקין את הדרייברים של המודם מחדש, אבל זה לא עזר. הוא הציע שנעבור ל-win XP על המחשב הזה, במקום win 2000, וזה ייפתר. אז אתמול פירמטתי אותו והתקנתי XP. וכמה מכם חושבים שהבעיה נפתרה?

מכל מקום, שוב לתמיכה של ברק, והפעם קיבלתי תומכת. גם היא אמרה להתקין מחדש את הדרייברים. הפעם זה עזר, אבל - אחרי שסגרנו את הטלפון זה שוב קרה. ושוב - הסרתי את הדרייברים, ושוב התקנתי, וכו', וכו'. לא היתה לי הסבלנות לחכות בפעם השלישית 20 דקות על הקו לתומך שיענה, ועזבתי את זה ללא פתרון.

יש למישהו עצה?

פורסם

תחליף את המודם , יש לי נסיון מר מאוד איתו .

:puke:

פורסם
  • מחבר

האם ברק יחליפו אותו לפי בקשתי? ואם כן - איזה מודם לבקש מהם?

פורסם

תקווה שהם יסכימו להחליף אותו ואם כן , כעיקרון כל דבר יהיה יותר טוב ..

Alcatel , Rotal , Samsung , Motorola .

כמובן שעדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת (אם יש לך ) ולא לUSB כמו הדאינמוד .

פורסם

יש לי תמודם הזה אני חולה עליו....

תקשיב!

1.תעיף דדרייברים ותנתק את המודם

2.תעשה ריטרט

3.תתקין תדרייברים

4.תכבה תמחשב

5.תחבר תמודם תדליק תמחשב והדרייברים יותקנו אוטמטית

גם לי היה מה שיש לך ותגיד לי איזה מנורות מהבהבות במודם אם גם זה לא עובד

כי היה לי מה שיש לך והכל זה בגלל שלא ניתקתי תמודם בעת התקנתו

פורסם
  • מחבר

תודה איש, אבל זה בדיוק מה שעשיתי. כלומר, כמו שהתומך אמר לי, ניתקתי את המודם לפני התקנת הדרייברים. אחרי ההתקנה עשיתי ריסט וחיברתי אותו. הוא עבר זיהוי חומרה ע"י windows ועבד תקין למשך משהו כמו פעמיים של חייוג לאינטרנט. אחרי מס' ריסטים נוספים, כדי לראות שהכל עובד חלק, הוא הפסיק לעבוד חלק. אגב, ההתקנה המקורית נעשתה ע"י הטכנאי שהביא את המודם - אז הוא בטח התקין את זה כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בנור. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דיינמוד עוד לפני שבוע. ולגבי הוראות ההתקנה כן, הן תואמות את מה שעשיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים