עבור לתוכן

המלצה למערכת 5.1 - Z-5500 או חלופות עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

כבר זמן מה שאני מחפש להעצים את חווית השימוש שלי בגיימינג על הPC/צפייה בסרטי HD/חיבור אקס בוקס עתידי.

כרגע במרכז הבידור הקיים אצלי, אני עובד על דל 2709W שמשמש אותי ל2 השימושים הקודמים שהזכרתי ובנוסף בשאיפה לחבר XBOX360 בעתיד עד לשלב שאני אעבור כבר למסך מרכזי גדול יותר בסלון שישמש כמרכז הבידור הביתי ואולי יחבר לשם מערכת רמקולים ורסיבר ייעודיים לקולנוע ביתי

עד עכשיו התפשרתי בכל נושא הסראונד והשתמשתי באוזניות סיבריה V2 USB שמדמות צליל היקפי, סה"כ ברמה די סבירה מבחינתי.

שמתי לב באחרונה לירידת מחיר דרסטית לספינת הדגל בתחום הציוד ההיקפי,Z-5500 שמומלץ על ימין ושמאל בכל מקום שאני קורא, כרגע המחיר הכי זול שלו עומד על 1890 ש"ח (ואולי ניתן לרדת עוד טיפה עם הנחת מזומן) ומגיע עם אחריות יבואן רשמית של שנתיים.

כמו כן, אני כרגע עובד על כרטיס קול מובנה - רילטק ALC888 ואני לא פוסל שדרוג של כרטיס קול ע"מ לשפר ביצועים בתחום.

בהנחה שאני לא הולך לקנות מחר סט ייעודי לקולנוע ביתי אלא משהו שמיועד יותר עבור הסביבה הממוחשבת של גיימינג,HD 5.1, וקונסולה - האם זו תהיה הבחירה הטובה או המומלצת ביותר?

תודה.

פורסם
  • מחבר

UP.

פורסם

Z-5500 יהיה מעולה למשחקים וסרטים ובגדול הם מאוד משתלמים. העניין הוא שלמוזיקה הם לא בדיוק מתאימים. אז אם השימושים העיקריים שלך הם משחקים וסרטים - ממליץ לך.

פורסם
  • מחבר

כבר שנים שאני לא שומע מוזיקה ברמקולים, אפילו הנגן שלי העלה עובש.

משחקים וסרטים - זוהי ההעדפה ה-1.

מה שכן, נראה לי פשוט ירידה מטורפת במחיר יחסית למה שעלו לפני כמה חודשים,אולי מדובר בחיסול מלאי/קו ייצור.

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970115-0914&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים