עבור לתוכן

מספר בעיות: NAV2K3 לא עולה, וכך גם ZoneAlarm. אייקונים של windows update מתרבים

Featured Replies

פורסם

הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה.

החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע.

לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיבה הזו: כתוצאה משיתוף הכוננים ברשת, הוא יכל לגשת אליהם, ולגלות את השם של אמי, ומצא את הטלפון דרך דפי זהב. אני מאמין לו, כיוון שאם הוא היה רוצה להזיק, הוא פשוט היה מוחק את כל הקבצים. לא היה לי פירוול מותקן, כיוון שלא ראיתי סיבה לכך שמישהו ירצה להכנס לתוך המחשב.

בשיחה איתו הבהרתי לו שאין לי כוונות רעות, והבטחתי לבדוק את הענין. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm, אך גם איתו הייתה בעיה דומה לזו של ה-NAV. הוא רץ (אין אייקון, אבל א]שר לראות ב-Task manager), אבל אי אפשר לפתוח את החלון של ההגדרות.

החלטתי לנתק את המחשב ההוא מהאינטרנט, והעברתי את החיבור למחשב הזה, בתקווה שהוא לא נגוע בווירוס. ניסיתי לבדוק את הכוננים של המחשב השני לווירוסים דרך המחשב הזה, אך משום מה לא הצלחתי: האנטיוירוס סורק רק יזה 4 קבצים, ומסיים תוך שניה.

אין לי אפשרות לפרמט את המחשב השני, ואני צריך להתחבר דרכו לאינטרנט מחר. שאלותי הן אלו:

א. האם אתם מזהים את הוירוס שגורם לכך?

ב. איך אני יכול לסרוק את המחשב השני לווירוסים דרך המחשב הזה?

בתודה רבה מראש,

עדי.

פורסם

1. תנסה לחפש באתר של סימנטק.

2. שתף ת'כוננים כדי שיהיו כונני רשת, זה אמור לעבוד.

פורסם
  • מחבר

2. שתף ת'כוננים כדי שיהיו כונני רשת, זה אמור לעבוד.

אם אתה מדבר על לאפשר sharinng במאפיינים של הכונן, זה לא עוזר. כך ניסיתי לסרוק קודם.

פורסם

מה לגבי העברה פיזית של הכונן למחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

זה מן הסתם היה פותר את הבעיה, אבל בפעם האחרונה שניסיתי הכונן היה דיי תקוע במארז. בכל מקרה, מחר אני אפרמט אותו.

פורסם

אין דבר כזה תקוע. פתח את הברגים והוא יצא.

פורסם

זה מן הסתם היה פותר את הבעיה, אבל בפעם האחרונה שניסיתי הכונן היה דיי תקוע במארז. בכל מקרה, מחר אני אפרמט אותו.

מה זאת אומרת תקוע? איך זה יכול להיות?

פורסם

אין דבר כזה תקוע. פתח את הברגים והוא יצא.

העניין הוא שכנראה מישהו נסחף קצת בזמן שהוא הבריג את הבורג (או אני או הטכנאי, לא זוכר), ועכשיו הוא לא יוצא. אני לא רוצה להשתמש ביותר מדי כוח, מחשש לשבור את הגוף של ההארד-דיסק.

פורסם

אין מצב שהוא יפגע בהארדיסק.

פשוט קח מברג שטוח שיתאים טוב ועם ידית אחיזה טובה, ותפעיל ת'כוח הדרוש לזה.

פורסם

אם זה שחוק אין לו מה לעשות באמצעים לא הורסים. יש לי בעיה כזאת של כונן תקוע ולכן אני לוקח את כל המארז אל השני, מצמיד אותם ומחבר בין 2 המארזים את כונני הIDE והחשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים