עבור לתוכן

windos 2000 vs xp pro 2002

Featured Replies

פורסם

HOW THE FAST

פורסם

2000 יעבוד יותר מהר וגם יותר יציב, הXP תומך ביותר אפשרויות (תאמת גם בזה אני כבר לא בטוח...) ומכיל ממש קצת יותר עדכני (גם יותר נוח, אבל הרבה יותר כבד)

פורסם

אני אישית משתמש ב - XP

ומעדיף אותו על פני Windows 2000.

פורסם

אני אישית משתמש ב 2000

ומעדיף אותו על פני XP. :)

2000 יעבוד יותר מהר וגם יותר יציב, הXP תומך ביותר אפשרויות (תאמת גם בזה אני כבר לא בטוח...) ומכיל ממש קצת יותר עדכני (גם יותר נוח, אבל הרבה יותר כבד)

פורסם

הXP יצא ב2001

בעיקרון אני חושב ששניהם יעבדו אותו דבר אבל לXP יש יותר אפשרויות והוא דורש יותר זיכרון בצורה משמעותית מה2000

פורסם

שניהם פועלים באותה מהירות אם מבטלים את כל השטויות שהכניסו ל- XP.

פורסם

XP = 2000

XP פשוט כולל מעטפת יפה וכבדה יותר. חוצמזה הם זהים.

פורסם

לא לגמרי נכון , זה רק במקרה שהwindows 2000 הוא NT 5.0 ולא NT 4.0 אם הוא NT 4.0 אז זה שינוי גדול מאוד! אבל אם זה NT 5.0 אז כמו שאמרת שניהם אותו דבר רק לXP מעטפת שונה וכבדה...

פורסם

אם זיכרוני אינו בוגד בי

2000 = NT 5.0

וXP זה NT 5.1

זה כל ההבדל

ו2000 יותר קליל מ XP גם אחרי שאתה מוריד לו את כול השטויות של XP (ואז זה נראה כמו 2000 בדיוק)

הקטע הוא שאנשים אוהבים את XP יותר כי לדעתם הוא יותר מותאם לדברים חדשים (טוב אז יש לו יותר דרייברים) ברור כי הוא יותר חדש

זה למה חברים שלי כל הזמן רוצים רק XP למרות שאני מנסה לשכנע אותם לעבור ל 2000 הם אומרים XP מתקין לי הכול ובלה בלה בלה...

אם אתה לא מבין\מתעסק עם כול הדרייברים והתקנות XP יותר פשוט אם אתה משתמש יותר מתקדם 2000 הרבה יותר טוב (לדעתי)

פורסם

XP מטפל טוב יותר בכמויות זיכרון גדולות וכמו כן מציע תמיכה ב-64Bit (גרסא מיוחדת).

כמו-כן, ב-XP תוקנו מספר באגים (ב"אבטחה"), אשר נעלמים גם ככה עם התקנת SP2 של WIN2000.

פורסם

וWINDOWS 2000 תומך בכל המשחקים החדשים?

פורסם

Sabotage ליתר דיוק אם זכרוני אינו מטעני XP = NT 5.01 ובאמת ההבדלים פיציים אבל אם יש לך מעל 256 MB זכרון אז לפי דעתי עדיף אותו

למרות שקצת מעצבן בהתחלה להוריד את כל המראה מצועצע מדיי (הלוח בקרה החדש וכאלה לא כל המראה החדש שדווקא ברובו נחמד)

פורסם
  • מחבר

יש לי 512 מגה בייט זכרון אז איזה WINDOS יהיה טוב בישבלי ושהמשחקים יעלו הכי מהר שאפשר

פורסם

שניהם יעבדו אותו דבר אבל תחליט לבד... אני הייתי הולך על הXP בגלל העדכניות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים