עבור לתוכן

האם כדי לעשות OC

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC?

ואם כן איך?

פורסם

זיכרון לוח אם?

מה החברות שלהם ..

פורסם

רק אם אתה "מרגיש" שהמחשב שלך מעבד נתונים לאט או משהו כזה, אתה יכול לעשות OC (למרות שלא תעבור את ה1000MHZ, כי זו המגבלה של הליבה, אז לא תרגיש הבדל בביצועים לאחר OC)

אז סתם בשביל הכיף 8)

פורסם

אם תרגיש הבדל או לא זה תלוי במערכת ההפעלה ומה אתה עושה עם המחשב

פורסם

ליה היה הבדל של 1500 נקודות ב3dmark2001se שעשיתי oc מ2.4 ל 2.6...

החזרתי את זה ל2.4 כי אני לא צריך oc המחשב שלי עובד מהר (לא מתלהב פשוט לא צריך oc...)

פורסם

לי יש את אותו המעבד, הצלחתי לעשות לו 975MHZ (מהירות באס 133@150) אבל אני משאיר אותו על

949MHZ (באס 133@146) ליתר בטחון כי אני לא רוצה שיקרה לו משהו, מהסיבה שהוא ישמש את אבא שלי לעבודה משרדית.

האמת שככה גם יותר יציב.דווקא מרגישים שיפור קטן בביצועים, כאילו המחשב עדיין אותו חרא מסריח אבל זה נחמד.

אם אתה רוצה אתה יכול לנסות אבל קח בחשבון את הסיכון... ;)

פורסם

העיניין של "הרגשה" בשיפור בביצועי המחשב , לרב הוא פסיכולוגי (כי מי ירגיש הבדל של 100-200MHZ..)

OC הוא עיניין יותר חובבני, שרוצים לסחוט כמה שיותר נקודות בתוכנות בינצ'מרק והשוואת המערכת המומהרת עם מערכות מומהרות מאותם רכיבים...

פורסם

האמת שיש משהו בעניין הפסיכולוגי אבל עדיין תחשוב שיפור של 109MHZ הוא שיפור של כ10%. וזה

(העלאת באס מ133 ל 150, זה די הרבה) וזה גם מעלה את המהירות של רוב רכיבי המחשב. אז מרגישים בכל זאת

שיפור קטן לא פסיכולוגי...

פורסם

רגע אז SUBX אתה רוצה להגיד לי שOC ל1700+ עד ל2000-2400MHZ זה לא מורגש? עשה לי טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים