עבור לתוכן

האם פתיחת המחשב מבטלת אחריות?

Featured Replies

פורסם

הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר).

לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר.

השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו.

המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית.

*אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.

פורסם

האחריות היא של היצרן! ושל היבואן והוא חייב לתת לך אחריות , אבל אם הוא לא יתן לך אז פשוט תוודא מי היבואן של הכרטיס שלך... ולך אליו ותבקש שיבדקו ויחליפו לך.

פורסם

יש חברות (כבר ראיתי בעבר) ששמות כזה מדבקה בין הדלת למארז עצמו ואז שאתה פותח היא נקרעת ואין אחריות (לפי מה שהם אומרים)

אבל בעיקרון אמור להיות לך אחריות פר חלק צלצל אליהם וממש את האחריות שיש לך.

פורסם

לפי דעתי הם לא יכולים אפילו לאיים עליך בקשר למניעת אחריות עם פתיחת המארז.

גם אם יש לך מדבקה מסריחה על הדלת

פורסם

בקשר לאחריות, זה תלוי מאיפה קניתה את המחשב :-X יש חנויות אמינות ומקצועיות שנותנות אחריות כמו שצריך 8)

ויש את אלה ששמים את מדבקת האחריות עד דלת המארז בצורה שלא מאפשרת פתיחתו ללא אובדן האחריות >:(

לדעתי כדאי לך לברר מהחנות שקניתה את הכרטיס, ולתת אותו במידה ויש אחריות.

אם לא עשיתה שום שינוי לכרטיס(VMOD, OC,ביוס פרוץ וכדו') ואין על הכרטיס עצמו סימנים של פגיעה פיזית, סביר שיתנו לך לממש את האחריות, אבל שוב, זה תלוי מאיזה חנות קניתה ::)

פורסם
  • מחבר

אני מדבר לא רק על פתיחה, גם נגעתי בכרטיס בזמן עבודה (לא בשום דבר שמוליך, רק כדי לראות אם הוא חם) וגם העברתי אותו מחשב, וגם פירקתי והרכבתי אותו 4 פעמים...

פורסם

יש חברות (כבר ראיתי בעבר) ששמות כזה מדבקה בין הדלת למארז עצמו ואז שאתה פותח היא נקרעת ואין אחריות (לפי מה שהם אומרים)

זה מה שעשו לי עם המחשב הישן שלי >:(

בחיים אל תקנו מחשב בקומבינות מחבר של אבא שלכם ;)

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשו לי עם המחשב הישן שלי >:(

בחיים אל תקנו מחשב בקומבינות מחבר של אבא שלכם ;)

אופס

פורסם

LOL

גם אתה קנית ככה?

פורסם

תבדוק את סוג כרטיס המסך, תבדוק מי היבואן של אותה חברה בארץ ותפנה אליהם לקבלת אחריות על כרטיס המסך.

לחילופין, תפנה לחנות שממנה קנית את המחשב, ואל תגיד להם שפתחת את המחשב (אלא אם כן היתה מדבקה ...)

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעיה, כי אני צריך קודם כל להגיד לו איך אני יודע שזה הכרטיס מסך, ואני לא רוצה להביא את כל המחשב. אני נוסע מנס-ציונה לאילת בשני אוטובוסים...

פורסם

WTF ?! לאילת ?!

תגיד לו שבדקת איכשהו, ושלח לו את הכרטיס בדואר רשום במקום לסוע עד לאילת.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי גר שם. אני נוסע לבקר אותו, חברה שלו, וחצי אחות שלי שרק שלשום יצאה לה השן הראשונה (בגיל עשרה חודשים בדיוק)

פורסם

WOW איזה חיים ;D

פורסם
  • מחבר

אני נוסע כל 2-5 שבועות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים