פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים יש לי מסך 17 אינץ שפועל בערך 6 שנים ולאחרונה הופיעה שורה של פיקסלים שרופים (נראה לי) בצבע כחול לאורך המסך אני מצליח עוד איכשהו לסבול את זה אבל לפני יומיים הופיע עוד קו לאורך המסך והפעם הוא בצבע ירוק זוהר קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא פיקסלים שרופים בגלל שזה לא בצבע שחור,הפיקסלים תקועים ואפשר לתקן את זה (אני מקווה מאד ) יש תוכנה טובה ואמינה שיכולה לשחרר את השורה הזאת של הפיקסלים השרופים? וזה לא יעשה נגיד איזה נזק למסך?
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים וזה לא יעשה נגיד איזה נזק למסך? כמו מה... שורה של פיקסלים תקועים ? המסך לא שמיש, מה יש לך להפסיד ?
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים יכול להיות, אבל מה יש לו להפסיד ?אני הייתי מנסה עם התוכנה.זה או זה או לפח.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים זה לא "יכול להיות", זה בטוח. אין שום מצב שפתאום יופיעו לך 1000 פיקסלים שרופים/תקועים בקו ישר לאורך כל המסך.מדובר בבעיה חשמלית בrow/column drivers שמזינים מתח לפיקסלים. זה לא משהו שאפשר לפתור עם תוכנה. מה שכן, לרוב בעיה נובעת מכשל במגעים, ובמקרים כאלה זה יכול לפרקים להיעלם ולהופיע שוב. אז יש מצב שהוא יריץ תוכנה כלשהי ויחשוב שהתוכנה היא זו שעזרה לו, אבל זה לא המצב.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מחבר רגע אז בטוח שאי אפשר לתקן את זה?באמת הקווים לפעמים נעלמים וחוזרים אבל בזמן האחרון הם לא יורדים בכלל..אם תיקון המסך יעלה כמה מאות שקלים זה בסדר,ויש לי מה להפסיד להיות בלי מסך בכלל הקווים מעצבנים מאד אבל עדיין צריך להשתמש במחשב איכשהו :-[
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים אבל לך תדע... אולי במסך חדש יהיה משהו גרוע יותר.לפחות כאן הוא יודע מה לא בסדר ואם הוא יתקן את זה אז זה יעבוד טוב איזה חצי שנה עד שיתפגר לגמרי.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים צריך לזכור שמסך LCD מלפני 5 שנים מציג איכות הרבה פחות טובה ממקביל מודרני
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים לפחות כאן הוא יודע מה לא בסדר ואם הוא יתקן את זה אז זה יעבוד טוב איזה חצי שנה עד שיתפגר לגמרי.איך אתה מציע לו לתקן את זה?
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים הרעיון לתקן נראה לי מאוד מוזר.לי ברור שאין טעם לתקן בגלל שזה ישן מאוד, קטן מאוד, והשווי שלו מוערך בפחות משווי תיקון.מה גם שחדשים אפשר למצוא במחירים מצחיקים, וזה בדיוק הזמן לשדרג את הגודל.קיוויתי שהסרקזם שלי יציג את הרעיון לתקן באור מגוחך.עוד יותר קיוויתי שפותח הדיון יזרום עם זה ויהיה אפשר להבין מה לא בסדר אצלו בראש שהביא אותו למסקנה שלתקן זה בסדר.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מחבר אני יודע שזה אולי לא שווה את התיקון ,ואני יודע שזה מסך ישן וקטן ושב 400 ש''ח אני יוכל כבר להשיג 19 אינץ אבל פשוט לא בא לי לזרוק אותו לפח די נקשרתי אליו אני חושב שאני יחכה עד שבאמת לא יהיה אפשר לעבוד איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.