עבור לתוכן

ניטרליות הרשת עלק

Featured Replies

פורסם

ההצעה שלי היא שההימורים (וכל שאר הפשעים ללא קורבן) יהיו חוקיים

כשיש פשע יש קורבן ולפעמים לממשלה יש אינטרס להגן על אנשים מעצמם.

ואגב אחת הדרכים לתפוס עבריני הימורים לא חוקיים זה ע"י חוקי הלבנת הון . מס הכנסה אולי יבקש רשימה של גולשים שמהמרים באתרים האילו ואז יבדוק להם את חשבון הבנק ;) . אתם בטח שמעתם ממה האמריקאים פוחדים יותר ממוות - הIRS. טוב לי סיפרו שהם מפחדים מpublic speaking אבל הIRS הוא גורם מפחיד .

פורסם

ולמה זה מוצדק שהממשלה תגן אל אנשים מפניי עצמם ? אנשים אמורים להיות אחראים לעצמם

פורסם

ולמה זה מוצדק שהממשלה תגן אל אנשים מפניי עצמם ? אנשים אמורים להיות אחראים לעצמם

מפני שאנחנו גרים במדינה סוציאליסטית ופשעים כמו הימורים ושימוש בסמים גורמים לבעיות חברתיות ובריאותיות ובסוף ממשלם המיסים משלם את החשבון.

פורסם

המדינה יכולה להתנות את מתן השירותים הסוציאליים באי-הימורים אי-עישון סמים וכדומה - וזה יהיה מוצדק לדעתי

אבל ממש לא לאסור אל מישהוא לפגוע בעצמו

פורסם

שלא נציין שהממשלה ממש לא מגנה על אף אחד מהימורים - אלא אף מעודדת אותם. אך רק דרך המונפול שלה. אין פה שום טיעון מוסרי.

פורסם

^^^

בדיוק.

אם למדינה באמת היה אכפת, אז דברים כמו סיגריות, אלכוהול והימורים היו לא חוקיים לחלוטין.

בעצם מה שהמדינה עושה כאן זה מכריחה אנשים "לקנות" (להמר במקרה הזה) רק אצלה.

ולמה בעצם שמפעל הפיס יהיה מונופול? מה בדיוק טוב בזה שהוא מונופול?

פורסם

הוא תומך בחינוך - בונה אולמות ספורט ובנייני מעבדות מעוצבים במיליארדים רק חבל שאין תקציב למורים שילמדו בהם

אם זה לא מספיק - בבנייני המעבדות כל הפורמאיקה מודפסת כזה אם שמות של מדענים ואיפהשהוא ביניהם תקוע גם 'מפעל הפיס' - שיהיה ברור מי הם ומה תרומתם למדע

פורסם

אני די בטוח שכחלק מתנאי הרישיון שלו מפעל הפיס מחויב על פי חוק לתרום חלק מהכנסותיו "חזרה לקהילה"

ובמקרה כזה, אם יבוא היום שמפעל הפיס יפסיק להיות מונופול בחסות הממשלה (ידעתם שאת הדירקטוריונים ממנים

ראש הממשלה וכן חברי מועצות העיר של ירושלים, תל אביב וחיפה?) אז פשוט שיקבעו אחוז מס גבוה יותר על הימורים

ואת הכסף הזה שהממשלה תוציא כפי שמפעל הפיס מוציא כיום.

פורסם

כרגיל אין לי מילים. who the f**k cares מה אני עושה עם הכסף שלי (למען בסר ספק: אני לא מהמר, מעולם לא קניתי טפסי לוטו/טוטו/קאקא או שיחקתי במשחקי הימורים) אבל דיר בעלק זה מעצבן.. במיוחד עוד יותר מעצבן שהימורים זה כביכול "לא חוקי" בארץ, כל עוד מפעל הפיס מגלגל כפסים ומעשנים אותם עם גראס.

מה גם שזה לא יעיל בגרוש.. הדרכים לעקוף את זה מתחילות בפרוקסי פשוט ועד שכירת VPS בחו"ל.

ולסיכום, אני מסכים 101% עם

המדינה לא אוהבת שמתחרים במונופול ההימורים שלה.

פורסם

המדינה יכולה להתנות את מתן השירותים הסוציאליים באי-הימורים אי-עישון סמים וכדומה - וזה יהיה מוצדק לדעתי

אבל ממש לא לאסור אל מישהוא לפגוע בעצמו

החישוב שלך לא נכון וזה גם לא הוגן. זה כמו שהמדינה תסרב לשלם על טיפול בסרטן ריאות בגלל שהגורם העיקרי של המחלה זה עישון. יש לפגיעה עצמית גם נזק שנגרם לאחרים. אתה לא יכול להיות כמו שוטר SS ולשלוח אנשים למוות בגלל סגנון החיים שלהם. מה שהממשלה עושה הוא לנסות להדביר את החולי החוקי ולהעניש ע"י מיסים,הסברה וחינוך ולהעניש ולהגביל את החולי הלא חוקי ע"י הפעלת המשטרה .

ברגע שאתה נותן לאנשים את החופש לפגוע בעצמם אתה פותח תיבת פנדורה שמישהו בסוף יממן. הפתרון ההוגן הוא לחתוך לכולם בתנאים הסוציאלים ואל תדאג הם כבר עושים את זה.

פורסם

אתה צודק, חוץ מדבר אחד. הממשלה מעודדת הימורים, כל עוד זה דרך מפעל הפיס.

אם הממשלה לא רצתה שאנשים יהמרו ויאבדו את כל רכושם, אז גם הימורים דרך מפעל

הפיס היו מוצאים מחוץ לחוק, אבל זה לא המצב.

הרי הימורים זה חוקי, כל עוד זה דרך מפעל הפיס, וזה ההבדל.

פורסם

אתה יכול לעקוף את זה באלף ואחת דרכים אני הרגע נכנסתי לזה:

NewBitmapImage21.jpg

חשבתי שיהיה נחמד להראות לכם שהכל חרטא :)

פורסם

ברור לכולנו שזה חרטא ושאפשר לעקוף את זה.

אבל זה לא הופך את זה לבסדר.

פורסם

ברור לכולנו שזה חרטא ושאפשר לעקוף את זה.

אבל זה לא הופך את זה לבסדר.

נכון זה לא אבל האמת שנמאס לי מכל השטויות שקוראות פה אז אני לא הולך לנסות לשנות את זה בשום דרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים