עבור לתוכן

מי רוצה קראווילה צמוד לעזה ב750 אלף שקל ולא קיבל ?

Featured Replies

פורסם

לפני חודש ראיתי דירות! ראיתי כלומר הייתי נוכח פיזית. לא מחסנים ולא מקלטים. דירות רגילות לחלוטין בגודל 2 - 2.5 חדרים במיקום סביר רובן אחרי שיפוץ (קטן) וריהוט בסיסי. המחיר מופקע, אני לא אגיד שלא, לפני מספר שנים אותה דירה הייתה מושכרת ב-1200 ש"ח, אבל עדיין לא מדברים על ה-3200 שאני לא יודע מאיפה הבאת. אה והמחיר כולל הכל למעט חשמל.

פורסם

יוקר המחיה בארץ הוא באמת כבד

חלק גדול ממנו הוא עלות הדיור - במיוחד לזוגות צעירים

אישית - משק הבית שלי מכניס הרבה מעבר לממוצע בשוק - ועדיין אני לא רואה איך אני קונה דירה.

דירה סבירה באיזור פ"ת מתחילה בסביבות 1.3 מ שח. שזה בשביל לסבר את האוזן גם אם יש לי מחצית הסכום (ואין לי) אומר לקחת משכנתא ל20 שנה כל חודש 5K.

שזה בלתי סביר בהחלט.

להוסיף לזה את עלות התחבורה + עלות חינוך + עלויות משק בית. אין סיכוי.

אני מסכים אם הנקודה שצריך קצת לרדת מהעץ - אישית מכרתי את האופנוע כי אני לא מסוגל יותר לעמוד באחזקה שלו. אבל אני מסתכל על חברים שלי שירדו מהארץ.

עובדים פחות ממני - וחיים ברמת מחיה יותר גבוהה.

אם כל הנאמר - אני נשאר כאן - אין לי ארץ אחרת. ולשבת ו"לבכות על מר גורלי" זה ממש לא הקטע שלי. אני כל הזמן מנסה לייצר הכנסה ולצמצם בהוצאות.

יכול להיות שאני צריך לשקול מעבר למקצוע מכניס יותר (נדלן, סחר, יבוא)

כל טוב,

גבריאל

פורסם

מה אתם רוצים?

במרכז יש ביקוש גדול ובגלל זה המחירים בשמיים...

בצפון יש מחירים יותר סבירים.

פורסם

lev-27 לך תיראה בפועל את הדירות ואז תחליט

אני חושב שאין לך מושג

דירות זולות זה לרוב מחסנים ומקלטים שאיזה מזדין החליט לעשות מהם יחידות דיור

זה גם לא יחידות מאושרות ככה שבמקרה של מכירה הוא חייב למכור בזול יחסית

לא לחלוטין ברור לי מאיפה אתה מביא את הנתונים שלך

כשגרתי בת"א (יש לציין שזה היה לפני שנתיים בערך) שילמנו 3000 שקל על דירת 4 חדרים בדרום ת"א. ולא, זה לא היה לא מחסן, ולא הייתי צריך לישון עם שוטגן מתחת לכרית מחשש שיאנסו אותי.

בדרום ת"א יש דירות בסדר גמור ב-2000 שקל לחודש, נכון, הרבה מהן ישנות ונראות לא להיט, והרבה מהן במיקום לא להיט (למרות שזה לא שדוקרים לך מישהו בבניין כל יום).

איפה יש דירות ב-3200 של חדרון מסכן? אולי במרכז/צפון תל אביב ומקומות מאוד טובים ונחשקים

פורסם
  • מחבר

זה הבעיה -בדקתה לפני שנתיים

ואמרתי 2500 למשהו מסריח

3200 למשהו סביר

פורסם

סתם משהו שעלה לי לראש... יש מקומות, שאפשר לחנות בהם עם קרוואן לכמה זמן שרוצים מבלי לשלם?

נראה לי שזו יכולה להיות סוג של דרך לחסוך, ולא לגור בבית...

נשמע רעיון מטופש משו, אבל נראה לי שזו דרך מצויינת לחסוך... :bash:

הבעיה: ההוצאות השוטפות על האחזקה של הקרוואן...

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=16&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=10000&untilPrice=50000&q=&&Order=year&Desc=DESC

פורסם
  • מחבר

בארץ לא יתנו לך גם את הפריווילגיה הזאת

מפנים אפילו אנשים מחורים בנגב -ככה שבמרכז בכלל

פורסם

זה הבעיה -בדקתה לפני שנתיים

ואמרתי 2500 למשהו מסריח

3200 למשהו סביר

תגדיר משהו סביר, אני משכיר דירה באריאל(אחד המקומות עם הארנונה הכי גבוהה בארץ, גם בלי התוספת "אבטחה"), מדובר על דירה חדשה מקבלן בסטנדרט גבוה(2.8 מטר גובה תקרה, תריסים חשמליים, גרניט פורצלן וכו'...) 5 דקות הליכה בקושי מהמכללה, במקום הגבוה ביותר באריאל ויצא לי קצת פחות מ3 אלף כולל ארנונה לחודש. שוב מדובר בדירת 3 חדרים עם 22 מטר מרפסת. ו"אריאל" נמצאת במרחק של 25 דקות נסיעה מפתח תקווה בבוקר(וזה בדוק, אני עובד בפארק אזורים) כ-20 דקות ממתחם G בכפר סבא, כ-30 דקות מרצליה פיתוח, וכ-40 דקות מהטיילת ומתחם הנמל בתל אביב, וכמובן שיש את הסינמה, וכל מיני מקומות נוספים באזור גם כן. בקלות אפשר להשכיר דירה או יחידת דיור בסטנדרטים מאוד גבוההים בחלק מהישובים בשרון, בשפלה(אזור רחובות\רמלה) או מקומום כמו אריאל, שחלק מהם נמצאים כחצי שעה מהמרכז גם בשעות העמוסות.

פורסם
  • מחבר

דובי חשבתי פעם על קנית דירה באריאל לפני שהמחירים יתנפחו

וכן זה אולי שטחים -אבל במקרה הזה אני כן חושב שזה סביר בגלל הקירבה לשרון ובגלל שזה עיר

אתה יודע מה הבעיה ?-פעם זה היה זיל הזול רק תבוא

היום הדירות והשכירות יקרה -וכן 3000 יקר לי גם עם תכניס ארנונה

שלא לדבר על מחירי הדירות שיתנפחו

פורסם

דובי חשבתי פעם על קנית דירה באריאל לפני שהמחירים יתנפחו

וכן זה אולי שטחים -אבל במקרה הזה אני כן חושב שזה סביר בגלל הקירבה לשרון ובגלל שזה עיר

אתה יודע מה הבעיה ?-פעם זה היה זיל הזול רק תבוא

היום הדירות והשכירות יקרה -וכן 3000 יקר לי גם עם תכניס ארנונה

שלא לדבר על מחירי הדירות שיתנפחו

יש שמה גם דירות ב2000, ופחות, אפשר להשכיר דירה של 4 חדרים באזורים הישנים יותר ב2500 ומטה.

מכר שלי מהעבודה קנה שמה דירה של 3 וחצי חדרים(90 ומשהו מטר) בבניין בן כ15 שנה ב560 אלף שקל לפני כחצי שנה, אפשר לקנות דירות שמה, לוקחים משכנתא ל20 שנה בריבית קבועה ומשתדלים להגיע להחזר כמה שיותר נמוך. כמובן שזה לא עניין של רק של הון ראשוני, לאנשים שעובדים בצורה סדירה הרבה יותר קל לקחת משכתנא, גם כאשר הם לחוד, יש קרנות השתלמות(בין 100 ל150 אלף שקל אחת ל6 שנים) או שנות שבתון(שאם לא לוקחים אותם מביאים סכום בד"כ גבוה יותר מקרנות השתלמות) והרבה יותר תוכניות חסכון מוערבות מעסיק מאשר לעצמאיים. מה שאומר שאם לוקחים משכתנא עם נקודות פרעון קבועות(נגיד 2 נקודות אחת ל6 שנה) כאשר רק הריבית על הקרן משולמת כל חודש אפשר להגיע לתשלומי משכתנאה מגוחכים, אני מכיר אנשים שמשלמים כ1800 שקל לחודש של משכתנא של כמעט מיליון שקל לתקופה של 20 שנה, כי הם עשו 3 נקודות פרעון של כרבע מיליון שקל כל אחת לX שנים(זה אולי נראה כמו סכום מטורף, אבל בסופו של דבר מדובר על זוג, ואם תקח 2 קרנות השתלמות בשכר ממוצע במשק היום(כ8 אלף ברוטו) אתה תקבל כ130 אלף אחת ל6 שנים)

פורסם
  • מחבר

דובי עזוב אותי זוג -לא מעניין אותי

מה שכן מעניין אותי זה

1-איך הדירה של החבר ב560 אלף שקל ?

2-העם יש שם דירות 2 וחצי חדרים סבירות במחיר הזה היום ?

פורסם

דובי עזוב אותי זוג -לא מעניין אותי

מה שכן מעניין אותי זה

1-איך הדירה של החבר ב560 אלף שקל ?

2-העם יש שם דירות 2 וחצי חדרים סבירות במחיר הזה היום ?

אם זוג לא מעניין אותך זאת בעיה הרבה יותר רצינית מדירה?

אין דירות של 2 וחצי חדרים באריאל, לא לפחות שאני מכיר(לא מחולקות כמובן), כיום ניתן למצוא דירות של 3 וחצי חדרים נורמאליות בין 600 ל700 אלף שקל בקלות יחסית, או בפחות אם אתה רוצה לגור לא באזור מרכזי. שוב אני לא מתעסקן בנדל"ן כל היום, אתה רוצה תחפש אבל אפשר למצוא בקלות אם רוצים, בד"כ דרך תיווך בלבד כי במילא אי אפשר באמת לקנות היום(אל תשכח לשמור 1-1.5% לתיווך ואחוז ונסף לעו"ד).

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה אין אפשרות לקנות היום ?-גם שם לא בונים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים