עבור לתוכן

מי רוצה קראווילה צמוד לעזה ב750 אלף שקל ולא קיבל ?

Featured Replies

פורסם
למכירה בעוטף עזה: קראווילות ב-750 אלף שקל
המונח 'קראווילה' הוא מונח מבלבל, הטעיה של הציבור. מדובר במבנים משובחים מגבס ועץ, דומים לאלה שהזמרים והשחקנים הכי מפורסמים גרים בהם בקליפורניה. עלות הבנייה של בית מהסוג הזה היא יקרה יותר מהבנייה של בית רגיל, בגלל שזה כל כך איכותי".

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3939182,00.html

פורסם

הקסאמים באים בקומפלט?

פורסם
  • מחבר

כן הם חלק מעיצוב הגינה

דרך אגב גם יש 3 חזירים וזאב שרודף אחריהם

מי שפותח להם את הדלת לקראווילה הזאב יעיף לו אותה ;D ;D ;D

פורסם

נו שויין. אם פתח תקווה נעשתה יקרה כמו ניו-יורק, קוטג'ים בגבול עזה ב-750K נראים כמו מציאה.

בקצב הזה, ישראל 2020 - דירות שיכון "בגימור מהודר" בירוחם, 3 חדרים ב-3 מיליון ש"ח - לא כסף!

בסוף ישארו פה רק אנשים אמידים ומבוגרים, מאות אלפי דירות ריקות של משקיעים זרים וחרדים...

פורסם

קניתי את הדירה שלי לפני איזה 4 שנים ב600 אלף שקל והיום היא שווה לפחות מיליון. אולי כדאי לי למכור אותה, לקפל את המשפחה ולעבור לארה"ב.

השכר דירה במדינה (מיסים ) לא מצדיק את תנאי הדיור אבל לפחות ברחובות עדיין לא נפלו טילים - אולי בגלל זה אני משלם כלכך הרבה ארנונה .

פורסם
  • מחבר

יש לך אזרחות שאתה מחפש להגר לארהב ?

עם הייתה לי אפשרות חוקית לעשות מעבר כזה

הייתי רץ על זה

עכשיו יוקר המחיה בארצות הברית פי 200 יותר נוח מבישראל

ושלא יספרו לך סיפורים על ביטוח בריאות -בארץ זה גם לא בדיוק להיט

פורסם

כן, בטח... אתה לא מסוגל לאזור אומץ לשכור דירה לשנה בארץ הולדתך ואתה מדבר על להתחיל את החיים מחדש במדינה זרה.

פורסם
  • מחבר

איזה אומץ בדיוק אתה מדבר ?

3200 שקל רק שכר דירה נטו בלי לדבר על ארנונה \חשמל\מיים \אוכל וכו

זה לא אומץ זה חוסר בכסף

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי קרוב משפחה שלי שוכר דירה באשדוד ב-1,600 ש"ח כולל הכל. ב-2,100 אפשר לשכור דירה מצויינת. כסף זה לא הבעיה. בעיה שאתה מציב סטנדרטים הזויים ביחס למצבך הכלכלי ומסרב להתגמש אפילו טיפה בגיבוי תירוצים מכאן ועד הודעה חדשה.

פורסם
  • מחבר

lev-27 אתה לא מבין מהחים שלך בנוגע למחירי הדירות היום -במקומות שיש בהם עבודה

מחסן מזדין שאפכו אותו ליחידת דיור במרחב של בין חדרה לגדרה עולה היום 2500 שקל

וזה דירה שמתאימה לעכברוש אולי

דירה סבירה לרווק מתחילה ב3200 -בלי לדבר על אף הוצאה אחרת

ואני מדבר אתך על דירה סבירה -לא חדשה או מיקום יוקרתי

תוסיף לזה את כל ההוצאות האחרות -ובמקרה שהייתי הולך על זה במחירי הטרוף היום

תוך כמה שנים הייתי שורף את כל החסכונות ומחפש מגדל גבוה לקפוץ מימנו

אז כן -עדיף לרדת מהארץ למי שיכול -תפסיק להיות דביל ולחשוב שחייבים לחיות בחור הזה

פורסם

באשדוד אין עבודה... מה שתגיד. גם אם אין בעיר עבודה מתאימה עבורך אשדוד נמצאת ארבעים דקות נסיעה מתל אביב ופחות מחצי שעה נסיעה מראשון לציון, יבנה ורחובות. אני ראיתי דירות ואפשר למצוא דירה בגודל סביר אחרי שיפוץ במחיר שפוי, אבל אתה תמשיך לספר תירוצים.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי קרוב משפחה שלי שוכר דירה באשדוד ב-1,600 ש"ח כולל הכל. ב-2,100 אפשר לשכור דירה מצויינת. כסף זה לא הבעיה. בעיה שאתה מציב סטנדרטים הזויים ביחס למצבך הכלכלי ומסרב להתגמש אפילו טיפה בגיבוי תירוצים מכאן ועד הודעה חדשה.

לשם שינוי אני מסכים עם קרירין, אין לך מושג על מה אתה מדבר

המחירים האלה זה בשנות ה90?

פורסם
  • מחבר

באשדוד אין עבודה... מה שתגיד. גם אם אין בעיר עבודה מתאימה עבורך אשדוד נמצאת ארבעים דקות נסיעה מתל אביב ופחות מחצי שעה נסיעה מראשון לציון, יבנה ורחובות. אני ראיתי דירות ואפשר למצוא דירה בגודל סביר אחרי שיפוץ במחיר שפוי, אבל אתה תמשיך לספר תירוצים.

40 דקות נסיעה ?=תנסה אולי בלי פקקים ויש פקקים בשעות העומס -בגלל שאז הרוב נוסעים לעבודה

ומה עם חזור ? -מינימום שעתים הלוך חזור כל פעם לעבודה -אתה יודע כמה כסף תזרוק על רכב לזה ?

ואל תגיד לי החזר נסיעות -מקסימום יתנו לך כסף לחופשי חודשי -שבמצב התחבורה הציבורית בארץ אתה יכול לנגב בו את התחת

אתה באמת חושב שסתם המחירים זולים ?-אל תיהיה מטומטם

פורסם

לשם שינוי אני מסכים עם קרירין, אין לך מושג על מה אתה מדבר

המחירים האלה זה בשנות ה90?

לפני חודש חיפשתי דירה לקרוב משפחה. כנס ליד 2 ותראה.

פורסם
  • מחבר

lev-27 לך תיראה בפועל את הדירות ואז תחליט

אני חושב שאין לך מושג

דירות זולות זה לרוב מחסנים ומקלטים שאיזה מזדין החליט לעשות מהם יחידות דיור

זה גם לא יחידות מאושרות ככה שבמקרה של מכירה הוא חייב למכור בזול יחסית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים