עבור לתוכן

סאונד כמעט בלתי נשמע באוזניות Lx-3000 מבית Microsoft

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים (:

לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft.

האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו...

אז הבעיה היא:

אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו.

אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו...

נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם...

זה קרה למישהו? מישהו יכול להסביר מה קורה פה ?

ד"א: את הקבלה והקופסא זרקתי, ככה שלחזור לאופיס דיפו להחליף - זו לא אפשרות...

תודה לעוזרים,

מני חן :)

פורסם

אהלן.

אם שילמת בכרטיס אשראי תוכל לנסות לחזור אליהן ולבדוק מולם את מספר האסמכתא של הרכישה.

גם אם שילמת במזומן שווה להחליף דברים איתם עדין זה רשת ולא חנות פרטית שתעשה רעש[מה שאין לך :)] מאוזניות.

דרך אגב יש חנויות שמתמחות בתיקון אוזניות כגון קילומבו,אך צריך לבדוק את התועלת של התיקון לעומת המחיר המקורי.

לגבי הבעיה שלך ,תנסה לחבר אותם לטלויזיה ולראות אם הבעיה ישנה עדיין.

פורסם
  • מחבר

אהלן.

אם שילמת בכרטיס אשראי תוכל לנסות לחזור אליהן ולבדוק מולם את מספר האסמכתא של הרכישה.

גם אם שילמת במזומן שווה להחליף דברים איתם עדין זה רשת ולא חנות פרטית שתעשה רעש[מה שאין לך :)] מאוזניות.

דרך אגב יש חנויות שמתמחות בתיקון אוזניות כגון קילומבו,אך צריך לבדוק את התועלת של התיקון לעומת המחיר המקורי.

לגבי הבעיה שלך ,תנסה לחבר אותם לטלויזיה ולראות אם הבעיה ישנה עדיין.

כבר החלפתי גבר, תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים