פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים הבנתי ש Logitech יצאו עם ה Darkfield שעולה 500 ש"ח, שבעיקרון זה המון כסף אבל לא איכפת לי להוציא אותם אם אין עכבר זול יותר שיתן את אותה התמורה. נמאס להשתמש בפאדים לעכבר, נמאס גם מדפי A4. תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר יש לי Logitech Performance Mouse MX לא בדקתי אותו על זכוכית עכבר נחמד יש סיכוי שתעשה בדיקה קטנה? אני מפחד להשקיע סכום כזה ולהתאכזב. העכבר המושלם, ויעבוד על זכוכית כמו גדול. חחחח אין סיכוי!
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים ה- Logitech MX Performance עובד גם בטכנולוגיית Darkfield ומסוגל לעבוד על זכוכית.
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים רגע, חברים. באקווריום יש מים, יתכן כי זה משפיע. ממליץ לבדוק על משטח שקוף לחלוטין.
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים יש מים יש דגים ויש גם עכירותשקוף לגמרי זה לאאין לי שולחן זכוכיתבדקתי על בקבוק ועל קופסת דיסקים עגולה מפלסטיקעובדאם יש לך הצעות אשמח לסייע
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים לדעתי שולחן זכוכית זה מוצר שעומד בפני עצמו פני הזכוכית חלקים ושקופיםלא חושב שיש לי מוצר דומה בבית לכן ניסיתי על האקווריום, חלק אבל לא שקוף.יש לי בבית 3 עכברים אלחוטיים שלדעתי 2 עובדים על זכוכית (לוג'יטק ומייקרוסופט)השלישי M705 של לוג'יטק לא מי יודע מה אבל יש לו תאריך תפוגה לבטריות עד בוא המשיח##עריכה##זהו בדקתי על תבנית זכוכית גדולהעובד בדיוק כמו על שולחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.