עבור לתוכן

עזרה דחוף בבקשה אני נואש!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!!

בתודה

THE GYVER

פורסם

מה דחוף בדיוק? העולם עומד להסתיים? מישהו ימות אם לא תפתור את הבעיה בדקה הקרובה? אולי כדאי שתזמין כבר עכשיו משטרה, אמבולנס ומכבי אש.

פורסם

אל תשכח גם להזמין בלשים לפיתרון הבעיה בעזרת חקירה ממלכתית.

***********סליחה על הספאם**************

פורסם

ואם לא תזעיק משטרה אז לפחות תשנה כותרת...

פורסם

עוד מישהו רוצה להוסיף הערה חסרת משמעות?

כאמור, שנה כותרת או שהת'רד ינעל.

פורסם

1.קודם כל מומלץ שתשנה כותרת

2. האם השתמשת בכבל מוצלב?

3.כיצד הגדרת את את הגדרות הרשת?

פורסם

אוליי תחבר את כל יוקנעם עם כבל על גלגלת . תשנה כותרת .<עוד פעם ואתה מקבל באן - MiniMizer>.

צריך כבל מוצלב ואפשרי שגם הכבל שלך דפוק ועם זה יותר מידיי ארוך זה יכול לא לעבוד . ואני לא מכיר מקומות שמוכרים כבל מוצלב כל כך ארוך. תכין לבד . שני ה XP אמורים לזהות את החיבור

פורסם

יש לך סטיקי בראש הפורום איך להגדיר רשת ביתית. למה לכתוב דיון שמצליח לעבור על כל כך הרבה חוקים בלי שקוראים את הסטיקי?

פורסם
  • מחבר

אני מיצטער עם אני קצת הגזמתי אבל הבוס (שיעול *אימא* שיעול)אמר "אין רשת אין מחשב" :o>:( :'( היא נתנה זמן עד יום שישי הבאה אני ממש מיצטער לילחוץ אבל אני ממש צריך עזרה דחוף אני מחבר 2מחשבים בכרטיסי רשת בילבד אז אין הבים אני חושב שזה כבל מוצלב אני הזמנתי והוא עבד בחנות.אני מנסה להגדיר רשת ביתית ואחרי ריסט הוא לא עושה כלום למה? אני לא מבין?מה יכול ליגרום לזה?

נ.ב.

אני לא יודע איך להחליף כותרת אז אנא הסבירו אני לא ספאמר אני רק צריך עזרה אני אשמח לשנות אם תסבירו כיצד...

בתודה

THE GYVER

פורסם

אבל הבוס (שיעול *אימא* שיעול)אמר "אין רשת אין מחשב" :o>:( :'( היא נתנה זמן עד יום שישי הבאה

מה ?! אתה בטוח שהיא מתנהגת אליך ככה ?! היא גם מכה אותך ?{בעבירה על החוק} (אני רציני)

פורסם

אולי..."עריכה"?

ולמה התעלמת מההערה על הסטיקי בראש הפורום? הסטיקי הזה עזר לי מאוד ברגעים קשים ובודדים מול ערמה של כבלים והגדרות.

הדבר הכי טוב שהאתר הזה עושה הוא לעזור, אבל איך אפשר לעזור למישהו ששם זין על כללים פשוטים?

פורסם

יש לך עד מחר לשנות כותרת ואני נותן לך זמן רק בגלל שאתה משתמש חדש ולא ידעת איך לשנות.

Heat-Sink - מה הקשר? איפה ראית איומי מכות? ולמה זה עניינך בכלל? (שאלות רטוריות, אין צורך לענות)

פורסם

כול העניין לחבר 2 מחשבים הוא דבר פשוט,

כדי להבין איפה נתקעת תתחיל לרשום כאן מה עשיתה עד עכשיו כוולל איזה ציוד יש ברשותך,

כאשר אני יבין את התמונה אני יוכל לתת תשובות לעניין.

לגבי הכותרת ושינוי:

תלך להודעה המקורית שלך ותלחץ "עריכה" לאחר מכן תשנה את הנושא :

דוגמא:

"עזרה בניית רשת ביתית עם 2 מחשבים" ותשמור.

אם אתה באמת לא יודע להסתדר אם העניין של הכותרת תשלח לי את היוזר והססמא שלך בפרטי.

בהצלחה

פורסם

נינג'ה אני מזהיר אותך, אל תגיד לאנשים לשלוח לך את הסיסמאות שלהם, בטח לא פה.

gyver הנושא ננעל, תחזור אליי בפרטי כשתחליט לשנות כותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים