עבור לתוכן

בעיה בדרייבר של NVIDIA

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי GTX470 והתקנתי את הדרייבר של NVIDIA ויש לי בעיה ששולחן העבודה לא בגודל מתאים. אז שיניתי את הרזולוציה ל1920X1080 ואז ניסיתי לשנות את גודל השולחן עבודה וזה לא עבד זה כל פעם הוריד את הרזולוציה ל800X600. הדרך היחידה שבה זה עובד טוב זה ברזולוציה נמוכה יותר. 1800 על משהו. מה עושים? יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD

פורסם
  • מחבר

כאילו לא רואים את הקצוות ולא רואים את כל האייקונים על שולחן העבודה ולא רואים את סרגל הכלים למטה איפה שההתחל וכל האייקונים והחלונות הפתוחים.

פורסם

לרוב הבעיות האלה נובעות משימוש בחיבורים שונים ממירים וכו'.

אם אתה מחובר בVGA תנסה להחליף לDVI, או לHDMI או לחיבור שיש לך בכרטיס, ותנסה להמנע בשימוש עם ממירים.

פורסם
  • מחבר

אין לי ברירה לא להשתמש בממירים כי בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI וחיבור מיני HDMI. כך שגם אם אני רוצה לחבר במיני HDMI אני צריך מתאם וגם בDVI אני צריך מתאם כי אני מחבר ישר לטלוויזיה

פורסם

זה לא קשור בשום צורה לחיבור הפיסי.

מה שאתה אומר זה בעצם הרזולוציה עצמה. אחרי שאתה מגדיר אותה תבצע scan בטלוויזיה ותראה שהיא מתאימה את עצמה לרזולוציה.

פורסם
  • מחבר

איך עושים scan בטלוויזיה? הטלוויזיה היא של LG מדגם 37LG55FR

פורסם

על השלט של הטלוויזיה צריך להיות כפתור של aspect ration או משהו בסגנון (תפתח את המדריך אם קשה לך לגלות דברים לבד).

אתה פשוט נותן לו לבצע just scan"" (אני מאמין זה כמו בטלוויזיה שלי) והוא מתאים את התצוגה בדיוק לרזולוציה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך. זה נכון ביחס תמונה בתפריט של הגדרות הטלוויזיה שמתי על סריקה בלבד (התפריט אצלי בעברית) וזה עובד.

תודה רבה!!!!!

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה קטנה:

למה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב שלי הרזולוציה משתנה והופכת ל800X600?

פורסם

הרזולוציה של המחשב או הסריקה של הטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

גם וגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים