עבור לתוכן

צריך עזרה משהו ממש נדפק

Featured Replies

פורסם

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / !

בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה.

( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו

מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי את Rage 3d ושמה יש ב profile איזה פרופיל ששמרתי על ההתקנה של התוכנה Rage 3d ליתר ביטחו וגם זה לא עבד : / .

בקיצור אני יספר לכם מה עשיתי אחר כך :

1. הסרתי את Rage 3d כולל את ה Drivers של ה radeon התקנתי את ה Drivers מחדש וזה לא עבד

2. הלכתי רחוק עשיתי גם Format התקנתי הכל מחדש וגם זה לא עזר .

3. עכשיו הקטע החזרתי את הכטיס הישן שלי Geforce Mx 440 התקנתי אותו וגם זה לא עבד @!@!@!@@@!@!@

אין לי מושג מה הולך שם !!!! זה בטח לא קשור כבר לכרטיס Radeon משהו השתבש ואין לי שמץ מה זה : / !@!!!@!@

עכשיו הבדיקה הראשונה ב 3Dmark כן עובדת זה עם המכוניות אבל השאר כמו ה Nature ה Lobby והדרקון לא עובדים !!!

אז זה כנראה סוג מסויים של גרפיקה של D3D

בקיצור אני עובד עיצות אני ישמח מאוד עם תעזרו לי :) תודה רבה לכם בכל אופן ;)

פורסם

זה רק אני או שעשית הקפצה מתוחכמת שאני לא מצליח לפענח?

כל פעם שהתקנת מחדש את המחשב התקנת מחדש גם את הRAGE3D? איזה שינוי בדיוק עשית שגם לבעיה?

פורסם

הוא בטח כתב הודעה ואז ישר מחק אותה... בלי שנרגיש

בכל מקרה, ניראה לי שהבעיה היא בלוח אם... אז בזכרונות

פורסם
  • מחבר

א. לא התקנתי את ה Rage 3d מחדש בפעם הראשונה עשיתי לו Reset ואחר כך מחקתי אותו ומאז לא התקנתי אותו מחדש ! :)

דרך עגב השינוי שעשיתי היה עם אתה ראיתה יש בתוכנה כאלה Profiles אז הפעלתי אחד ששמו 3dmark 2001 !

ב. אני מסכים איתך אחרי בירורים נראה שכנראה לדעתי הלך משהו בלוח שלי ( נראה משהו על ה Chip set ) בכל אופן נראה לי שאני יחליף עם הלוח ההוא שיושב !!! :)

תודה בכל אופן ! מאוד מעניין מה גרם לכך !! :-\ אבל חפיף ! : )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים