עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך המתאים לרזולציה 990* 1440

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך בבקשה יעוץ לפני רכישה של כרטיס מסך שיכול להתאים לרזולציה עם מסך רחב במידות 900 * 1440

מה שחשוב זה שהדריבר יתן את האפשרות להציג את הרזולציה 900 * 1440 במערכת XP

אני מחפש דגם במחיר הנמוך ביותר

תודה מראש

פורסם

בואו נראה... כל כרטיס שקיים כיום בשוק ללא יוצא מן הכלל.

עם זאת, אם יש לך מחשב ישן (6+ שנים) יש סיכוי סביר שהרוב המוחלט של הכרטיסים לא יתאימו בכלל ללוח האם, בלי שום קשר לרזולוציה ולמערכת ההפעלה. אם יש לך חיבור AGP, זה המצב. אם יש לך חיבור PCI-E, ראה הערה זו כמבוטלת.

פורסם

לפי מה שרשום בהוראות יצרן לגבי הדגם שלו יש לו PCI-E השאלה הנותרת היא איזה ספק יש ברשותך?

פורסם

פותח הדיון הנכבד... בדף המוצר לא נאמר כלל איזה לוח אם ואילו חריצי הרחבה יש בתוך המחשב (מפורטים רק החיבורים החיצוניים), ואילו במה שכתבת יש כנראה טעות העתקה (אחד מהם אמור להיות X16, לא X1 - כרגע שניהם X1 ואז למה לכתוב אותם בשורות נפרדות).

רק שאלה קטנה ברשותך... למה אתה צריך כרטיס מסך? בלוח האם במחשב הזה ככל הנראה יש כרטיס מובנה. אם אתה לא מקבל תצוגה כרגע וחושב שהחלפת כ"מ תפתור את הבעיה, אתה לא בהכרח צודק.

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש טעות העתקתי את המפרט של כרטיסי ההרחבה מהקישור הבא:

http://www99.shopping.com/xPO-IBM-IBM-NetVista-8307-2-4GHz-Tower-XP-Pro-Computer-Refurbished

אני צריך את הכרטיס מסך כי גם לאחר שעדכתי את הדרביר החדש באתר של IBM

אני עדיין לא מסוגל לקבל את הרזולציה המבוקשת שתתאים למסך רחב ולתוכנה מסוימת

אני מניח אז שכל כרטיס PCI-E חדש יתאים, האם nvidia 8400 יכול להתאים?

תודה על העזרה

פורסם

1. אתה מוכן לבדוק בעזרת EVEREST או כל תוכנה דומה אחרת מה דגם הלוח אם שלך? נראה לי לא סביר בעליל שכרטיס מסך כלשהו, אפילו מובנה, מהעשור האחרון, יתקשה לתמוך ברזולוציה כזו.

2. מחשבי מותג נוטים להיות (מלבד יקרים להחריד יחסית למפרט) מוגבלים מאוד בשדרוגים. אני לא ממש אופתע אם יתברר שהספק במחשב שלך הוא איזה 200W מסכן (אפילו לזמנו) שיתפגר גם אם תוסיף כרטיס מסך בסיסי ביותר.

פורסם

לפני שאתה קונה משהו, ניסית להוריד דרייבר מעודכן ישירות מאתר יצרן הכרטיס הגראפי המובנה, במקום לסמוך על IBM שתעדכן דרייברים מיושנים לחומרה שהיא כבר לא מוכרת?

תוריד את הדרייבר הראשון שתקבל כאן:

http://www.sis.com/download/download_step1.php

(תבחר את מערכת ההפעלה שלך -> IGP GRAPHICS -> הכרטיס שלך SIS661FX, תבחר SIS66x/...)

אם גם זה לא יעבוד, נדבר על כרטיסים חלופיים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה סליחה על העיכוב וההקפצה

אבל זה חשוב לפתרון

אחרי ההתקנה מהלינק שנתת יש שיפור - ניתן לבחור יותר אפשרויות רזולוציה

אני מגיע לרזולציה 1050*1400

אני עכשיו עם מסך מרובע אם זה משנה?

אני מניח שאצטרך לקנות כרטיס מסך AGP

תודה רבה על הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים