עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין 2 כרטיסי המסך האלו

Featured Replies

פורסם

לדעתי הכרטיס השני הוא כרטיס רפרנס רגיל ,והראשון הוא כרטיס עם קירור צד שלישי

פורסם
  • מחבר

שזה אומר?.... מה עדיף ?

פורסם

ההיתי אישית הולך על הראשון ,השני ניראה כמו כרטיס רפרנס ,וכרטיסים עם קירור צד שלישי לרוב עדיפים ,אבל חכה לעוד תגובות לא ממש בדקתי את זה

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שיודע יותר ?

פורסם

ברשותי הכרטיס הזה

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov

הוא מסדרת הUltra Durable של גיגהבייט. המשמעות היא שבניית הכרטיס היא לא לפי הרפרנס של ATI אלא עם רכיבים מעט טובים יותר, ובהרבה מקרים הPCB תוכנן עצמאית ע"י גיגה-בייט, ועם אופטומיזציית מקום טובה יותר. לדעתי זה נכון גם לכרטיס הזה.

הוא צורך מעט פחות חשמל, יותר שקט, יותר קריר, ובמידה ותנסה לבצע אובקלוק סביר שתצליח להגיע לביצועים טובים יחסית לכרטיסי רפרנס. נראה לי גם שהוא מעט קטן יותר אבל יכול להיות שאני טועה.

בפועל הביצועים די זהים בשורה התחתונה, אז זה די תלוי במחיר/באנדל/האופציות האחרות ע"מ להחליט על איזה מהם ללכת.

האמת היא שאני מאוד מרוצה משלי, למרות שהבאנדל שלו דליל בצורה מעט מביכה....

פורסם

מה כבר אתה אמור לקבל מהבנדל?

כרטיס

מתאם חשמל

מתאם HDMI (לעיתים)

דיסק דרייברים\חוברת הדרכה

קופסא

בעיקרון ה5750 הזול ביותר ייתן את אותם הביצועים כול עוד לא בוצע אוברקלוקינג ששם יהיה הבדל לא רב בין גרסת הרפירנס לבין

גרסת הבית של חברה X

פורסם

5750 לא יתן ביצועים דומים ל5770 ללא אוברקלוק.

לגבי הבאנדל - הוא צריך לכלול במינימום דיסק דרייברים מעודכנים, מתאם חשמל וחוברת הדרכה.

בהרבה מקרים מקבלים מתאמים נוספים (DVI לVGA, כבל HDMI, מתאם HDMI לDVI וכו') כמובן בהתאם לחיבורים שעל גבי הכרטיס. זה משהו שלא צריכים להתקמצן עליו.

בנוסף רבים המקרים שמקבלים דיסק עם תוכנות מתנה (או אפילו עם רשיון זמני) ודיסק עם משחק, או לפחות אישור להורדת עותק דיגיטלי.

הבאנדל של הכרטיס שלי כלל את המינימום של המינימום עם דרייברים לא מעודכנים מלפני חצי שנה בערך, פלוס מתאם DVI לVGA יחיד. זהו. זה קצת מבאס.

לגבי הUltra Durable VGA:

Gigabyte’s Ultra Durable VGA has been used for quite a while now and it involves a number of high-quality component choices which are made to increase efficiency, decrease temperatures and even have a positive effect on the overclocking potential of a GPU. Having a Gigabyte UDV card means that you are guaranteed the best possible component choices rather than bargain-basement components that some manufacturers use to cut costs.

המקור: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/35290-gigabyte-hd-5770-super-overclock-review-3.html

היתרון של הכרטיסים הללו הוא באוברקלוק בעיקר. בסטוק הם נותנים אותם ביצועים אבל הם מעט קרירים יותר (וצורכים פחות הספק - קשור אחד לשני), ונהנים מרכיבים איכותיים יותר ולעיתים גם PCB קטן ומאורגן יותר טוב.

פורסם

5750 לא יתן ביצועים דומים ל5770 ללא אוברקלוק.

לגבי הבאנדל - הוא צריך לכלול במינימום דיסק דרייברים מעודכנים, מתאם חשמל וחוברת הדרכה.

בהרבה מקרים מקבלים מתאמים נוספים (DVI לVGA, כבל HDMI, מתאם HDMI לDVI וכו') כמובן בהתאם לחיבורים שעל גבי הכרטיס. זה משהו שלא צריכים להתקמצן עליו.

בנוסף רבים המקרים שמקבלים דיסק עם תוכנות מתנה (או אפילו עם רשיון זמני) ודיסק עם משחק, או לפחות אישור להורדת עותק דיגיטלי.

הבאנדל של הכרטיס שלי כלל את המינימום של המינימום עם דרייברים לא מעודכנים מלפני חצי שנה בערך, פלוס מתאם DVI לVGA יחיד. זהו. זה קצת מבאס.

לגבי הUltra Durable VGA:המקור: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/35290-gigabyte-hd-5770-super-overclock-review-3.html

היתרון של הכרטיסים הללו הוא באוברקלוק בעיקר. בסטוק הם נותנים אותם ביצועים אבל הם מעט קרירים יותר (וצורכים פחות הספק - קשור אחד לשני), ונהנים מרכיבים איכותיים יותר ולעיתים גם PCB קטן ומאורגן יותר טוב.

חביבי איפה ראית שהזכרתי את ה5770 מול 5750?

פורסם

אם בכל השרשור מדובר על 5770 ולא הוזכר 5750 אפילו פעם אחת, ואז אתה בא ואומר:

בעיקרון ה5750 הזול ביותר ייתן את אותם הביצועים כול עוד לא בוצע אוברקלוקינג ששם יהיה הבדל לא רב בין גרסת הרפירנס לבין

גרסת הבית של חברה X

אז נראה לי סביר שאני יוצא מנק' הנחה שאתה משווה 5750 ל5770, לא?

פורסם

אני מבצע השוואה בין גרסת רפירנס לבין גרסת בית של 5750 כולשהו.

ייתרון בולט לאחר אוברקלוק לא לשני המודלים לא יהיה כולכך גדול.

הפרשים נעשים בין כרטיס לדוגמא 5750 מול 5770 עד כמה ניתן לחסוך בכדי להגיע לחוזקו של הכרטיס החזק יותר

(במקרה זה שתארתי הרגע,מדובר בהפרשים של 5750 מול 5770)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים