עבור לתוכן

פתיחת פורטים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הפעולה Tracet פשוט לא עובדת בRun, זה פותח חלום DOS כזה ונסגר מיד.

לגבי הIP סטטי, אתה יכול בבקשה להסביר לי איך לבצע את הIP סטטי דרך הנתב? (לבטל את הIP סטטי על המחשב, אני חושב שאני יודע איך).

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה. אז לא פלא שלא עבד עד עכשיו. לא מריצים את Tracet מתוך השורה Run.

בשורת ה-Run אתה כותב cmd, נפתח לך חלון ושם אתה כותב את הפקודה.

אני צריך לעבור על המדריך של הנתב שלך כדי להסביר לך איך להגדיר כתובת IP קבועה למחשב וכרגע אין לי זמן לזה. תנסה לעיין בחוברת ולמצוא את זה, זה לא אמור להיות מסובך, פשוט תפריט שנותן לך להגדיר IP להתקן לפי כתובת ה-MAC שלו.

פורסם

איך בדקת שהפורט עובד או לא?

הפעלת תוכנה שמאזינה לפורט בזמן הבדיקה?

פורסם
  • מחבר

About:blank :

הפעלתי את tracert ופלט הזה הנ"ל הופיעה לי -

image0111127982391182.jpg

לגבי כתובת IP סטטי דרך הראוטר, אין לי את המדריך ואני חושב שגם אם היה לי, לא הייתי מצליח לתפעל אותו לבצע פעולות כאלה.

ירח אפל:

אני לא כ"כ מכיר את דרך הפעולה של האתרים והתוכנות השונות, אבל כולם החזירו את אותה תוצאה (שלילית), בנוסף התוכנה שבשבילה הייתי צריך לפתוח את הפורט אומרת שהוא עדיין סגור.

פורסם

תפעיל את התוכנה, ובזמן שהיא פועלת תבצע את הבדיקות שלך באתרים האלה.

איזו תוכנה זו?

פורסם
  • מחבר

נבדק שוב, גם כשהתוכנה עובדת - התוצאה היא שוב שלילית הפורט לא מקודם (טעיתי בעניין הזה שוב קודם :), קראתי לזה פורט סגור/פתוח).

uTorrent.

פורסם

בפקודת ה-tracert תכתוב:

tracert [url]www.hwzone.co.il[/url]

תן גם דוגמה בבקשה לאחד מהאתרים בעזרתם אתה בודק את העניין.

וסתם שאלה רק ליתר ביטחון. אתה בטוח שהפורט בתוכנה עצמה לא השתנה?

פורסם

על איזו מערכת הפעלה מדובר?

במידה ויש לך פיירוואל במחשב, תוודא שהפורט פתוח בו. או לחילופין תנטרל אותו לצורך הבדיקה.

תוודא שאכן התוכנה שלך מקובעת על הפורט הזה (מיוטורנט מגרילה פורטים בצורה אקראית בכל הפעלה שלה, אלא אם אומרים לה אחרת)

פורסם
  • מחבר

אני שוב אומר אתה זה, תודה לכם חברים.

About:blank :

עשיתי את הפעולה שביקשת זאת התוצאה -

http://img44.imageshack.us/f/hwzone.jpg/

וכן, uTorrent אכן מקובעת על הפורט הנ"ל.

ירח אפל:

Windows XP.

הפייראוול של המחשב של כבוי (Nod 32 פתוח, אבל הוא לא אמור לסנן את uTorrent).

התוכנה אכן מקובעת על הפורט, שיניתי את ההגדרות מההתחלה.

פורסם

באופן כללי אני לא הייתי סומך על האתרים לסריקת פורטים מכיוון שהם לרוב משתמשים ב-ICMP כפרוטוקל לצורך הסריקה וזאת פשוט לא צורה אמינה במיוחד מסיבות שונות כדי לקבל תוצאות בדיקה איכותיות.

איזו אינדיקציה אתה מקבל בתוכנה עצמה לכך שהפורט לא מופנה כמו שצריך?

ה-NOD32 הוא רק אנטי וירוס או שהוא חבילת ה-Internet Security שלהם?

פורסם
  • מחבר

ובכן -

דבר ראשון יש לי NOD 32 Smart Security 4, אז יש לו Firewall, אבל הורדתי את הסנון של הuTorrent, לכן אמרתי שלא צריך להיות סינון.

איך אני יודע שהפורט לא מופנה?

יש בתוכנה סימן למטה שאמור לבדוק אם האיטנרנט שלי מתפקד כמו שצריך (והוא כן, חוץ מהעובדה שהפורט של התוכנה לא מופנה), בנוסף - יש שם דרך לבדוק במיוחד האם הפורט מופנה או לא.

אני לא סמכתי רק על uTorrent, ובדקתי את זה בעזרת 2 דרכים שונות (סה"כ 3) -

האתר הזה - http://www.canyouseeme.org/

התוכנה של אתר portforward (אתר דיי יודע להפניית פורטים) - http://portforward.com/help/portcheck.htm.

לעניות דעתי (והיא בהחלט עניה ככל שזה נוגע לעניין הנ"ל :)), הבעיה קשורה בהפניית הפורטים מנתב ב' למחשב שלי.

יכול להיות שעשיתי טעות בהגדרת הIP הסטטי, לכן אם בבקשה אחד מכם יוכל להסביר לי איך לבצע IP סטטי דרך הראוטר זה יהיה באמת מעל ומעבר, וגם אם לא במדיוק, מספיק בקווי מתאר.

עריכה :

נזכרתי שבעבר הצעתם להפוך את נתב ב' למתג, מה ההשלכות, ואיך עושים את זה כמובן.

פורסם
  • מחבר

התייאשתם חברים?, אני ממש מודה לכם על העזרה עד עכשיו, אבל יש סיכוי לתשובה?

פורסם

בקשר להפיכה למתג

אם מחוברים קווית פחות מ4, אז אתה יכול להשתמש בנתב הזה בתור מתג.

דרך פעולה:

כניסה לממשק של הנתב השני וביטול שרת DHCP שקיים בו.

חיבור שני הנתבים באמצעות חיבורי הLAN שלהם.

במצב הזה תצטרך להפנות את הפורטים רק בנתב/מודם.

כדי להגדיר כתובת IP קבועה בנתב אתה צריך למצוא בממשק הניהול שלו אפשרות לשייך כתובת IP מסוימת לכתובת MAC מסוימת (במקרה הזה של המחשב שלך). אגב, אני לא חושב שזה מקור הבעיה, אבל שווה לנסות (רק אל תשכח להעביר את מתאם הרשת שלך למצא אוטומאטי כדי שימשוך כתובת IP מהנתב).

בתוכנה עצמה יש V ירוק כזה למטה שמעיד על תעבורה תקינה. מופיע לך ה-V או סימן אחר?

אני שוב אומר, אל תסתמך על האתרים האלה מכיוון שפרוטוקול הבדיקה שלהם לא לגמרי אמין ויכול להיות שנחסם באי אילו צמתים בדרך בלי קשר אם הפורט שלך מופנה כמו שצריך או לא.

בתוכנה עצמה תבטל גם את האפשרות ל-uPnP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים