פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים --------------------------------------------------------------------------------שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופמזרחיטרנסיםשירים ישראליםמשחק במשחקי פעולהואקשןרואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרביםסרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכביםאני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWIIעכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם:מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחתPanasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציבLG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שליועכשיו מערכת מוכרת מאוד של 5.1Logitech Z5500 מערכת של פיונורPioneer HTZ282 עכשיו השאלה שלי מי מבין המערכות מתאימה לדירשות שלי חשוב לי שהיה חיבור HDNLכדי שאני יכול ללחבר לטלווזיה אני יודע שאני צריך ללכת לשמוע אבל אני לא כול כך מבין במערכות ואני צריך תשובה מאנשים מקצעונים שמבנים יותר מימני וכמובן שאני ישמע לפני שאני יקח העיקר לקבל חוות דעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.