עבור לתוכן

הכרטיס מסך שלי על סף מוות? asus ti 4200

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X

בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי.

כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות.

איך אני בודק אם זה באמת זה?

ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

פורסם

OC חכם? אני מניח שזה אומר שהOC יורד כשהכרטיס מתחמם...

תנסה לבטל את פעולת התוכנה הזאת ולראות אם הטמפ' יורדת קצת...

המאוורר של הכרטיס עובד?

פורסם

תנסה לפרמט ! זאת בעיה בXP לפעמים הוא עובד ככה אפשר גם לנסות לחכות כמה זמן ולראות מה קורה... ובאיזה צורה הזיכרונות חמים? חמים עד כדי כך שאי אפשר לגעת בהם יותר מדקה או שחמימים? (אתה מדבר על הזיכרונות של הכרטיס מסך?) אם כן אז זה בסדר... אבל אם הכרטיס מסך כולו חם אז זה כבר לא בסדר...ואני לא חושב שהבעיה בכרטיס... נסה פשוט לבדוק אותו על המחשב של האחיות שלך... אולי הבעיה במחשב.

פורסם
  • מחבר

זה לא בעיה ב XP כי זה עושה צרות אפילו אם אני אשאיר אותו בביוס דקה.

איזה כרטיס (עדיף רדאון, מתחמם פחות) אתם ממליצים באותו מחיר של זה? כי אני אנסה שיחליפו לי את זה בו. ב PCH זה עולה 897 שקל

פורסם

אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי.

אתה לא חושב שאם תפרט נדע "קצת" יותר לעזור לך? מה הבעיות?

פורסם
  • מחבר

עזוב. בדקתי במחשב של אחיות שלי ומהר מאוד הן הופיעו גם שם. הכרטיס מת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים