עבור לתוכן

חוסר בכניסת אוויר..

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז סימבדה (נדמה לי שזה נקרא מידי)

מאורר ג'נרי 80ממ מקדימה למטה מתחת להרדיסק מכניס אוויר בכמות לא גדולה

(ששמתי את הסמארט פאן 2 שם הוא עשה המון רעש בגלל שהגריל חתוך וכנראה היו שריקות בגלל החוזק של הסמארט עם החתיכות ברזל הקטנות שנשארו מסביב..)

סמארט פאן 2 (פועל על 2800 סלד למען השקט הטוב) מוציא אוויר מאחורה מתחת לספק

ומאורר 70מ"מ (3700 סל"ד) של ספיר (שבא בתור מאורר למעבד)

מחובר למפרצים של ה 5.25" וזורק אוויר לכיוון המעבד

והמאורר על המעבד ספארק 7+ (על 4200 סל"ד למען השקט הטוב)

על הפרספקט אני לא מוכן לעשות מאורר כי אני אוהב את החלון שלי כמו שהוא ולא רוצה מאורר שיהיה תקוע לי באמצע החיים

ומאורר בגג שיוציא אוויר זה גם סיפור כי צריך מקדח כוס לברזל וגם נראה לי שהסמארט פאן 2 מוציא אוויר בכמות טובה

פורסם

והפואנטה היא??? ??? :D

פורסם
  • מחבר

והפואנטה היא שאני צריך עצות בקשר לשיפור זרימת האוויר ומה יכול לעזור :)

פורסם

על הפרספקט אני לא מוכן לעשות מאורר כי אני אוהב את החלון שלי כמו שהוא ולא רוצה מאורר שיהיה תקוע לי באמצע החיים

ומאורר בגג שיוציא אוויר זה גם סיפור כי צריך מקדח כוס לברזל וגם נראה לי שהסמארט פאן 2 מוציא אוויר בכמות טובה

הנה האופציות הכי טובות...

אם הן לא באות בחשבון, אתה יכול לעשות חור בצד השני של המארז ולדחוף שם מאוורר...

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה (כי ראיתי את זה בא מוכן במארז "לאן פייר" של Tt :)

אבל יש לי מארז מידי רגיל ולוח אם של אסוס שמגיע כמעט עד המפרצים של 5.25 \ 3.5

ככה שבין הברזלים שמחזיקים את הסידיז\פלופי\הרדיסק - ובין הלוח..

יש בערך 4.5 \ 5 ס"מ ... וגם בחצי המארז העליון זה מלא בכבלים של IDE \ FLOPPY שדחפתי מאחורה שלא יפריע לזרימת האוויר בחלל המארז..

פורסם

אתה רוצה מאורור שיכניס אוויר אבל אתה לא רוצה לעשות חורים , אין מה לעשות , חור

פורסם

אתה יכול לעשות חור מתחת למארז ולשים שם מאוורר שיכניס אוויר ואת המאוורר במפרצים של ה5.25" תהפוך אותו כדי שיוציא אוויר....

וככה יהיו לך 2 מאווררים מלמטה שיכניסו אוויר קר למארז, ושתי מאווררים מלמעלה יחסית, שיוציאו את האוויר החם שעולה למעלה...

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה מאורור שיכניס אוויר אבל אתה לא רוצה לעשות חורים , אין מה לעשות , חור

איפה אפשר לעשות חור שיכניס אוויר ויהיה אפקטיבי, ולא בחלון ! (דיי נו אני אוהב אותו :( )

למעלה בגג אמרו שהכי אפקטיבי שיוציא אוויר ולא יכניס (וגם המצב עם החוטים של הספק לא ממש מלבלב בשביל להכניס אוויר)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות חור מתחת למארז ולשים שם מאוורר שיכניס אוויר ואת המאוורר במפרצים של ה5.25" תהפוך אותו כדי שיוציא אוויר....

וככה יהיו לך 2 מאווררים מלמטה שיכניסו אוויר קר למארז, ושתי מאווררים מלמעלה יחסית, שיוציאו את האוויר החם שעולה למעלה...

* יש בקושי חצי סנטימטר בין המארז לשולחן

הרגליים שלו ממש ממש קטנות..

* המאורר שמזרים אוויר באיזור המפרצים זה פנימי, לא חיצוני

ככה שהוא לא מכניס אוויר מבחוץ אלה מערבל אוויר מהחלל הריק של שתי מפרצי 5.25 תחתונים שאין בהם סידירום או כל חפץ ארוך אחר

(שתי פאנלים דקיקים לשליטה ובקרה)

פורסם

בקשר למפרצים...הבנתי...

ובקשר למאוורר התחתון....הוא שואב אוויר מבחוץ אז המצב שיווצר הוא שיהיה לחץ מתחת למארז ואז לא תהיה לו בעיה להעיף אוויר לתוך המארז...

פורסם
  • מחבר

אוקי ואיך אני יעשה חור בתחתית המארז

צריך בטח להוציא את הלוח ואת הכל כי זה ברזל ובטח יתעופפו להם רסיסים קטנים שהלוח לא במיוחד מסמפט

?

פורסם

צריך להוציא הכל

פורסם

כמובן שאם אתה עושה חור בתחתית צריך להוציא את כל הרכיבים....

אתה יכול לעשות את החור עם דרמל או עם ג'יקסו. מה שטוב זה שאתה עושה חור בתחתית זה שאם מתפקשש לך משהו אתה יכול לשים פשוט פלטה ממתכת, וזה כמו חדש...

פורסם

אוויר חם עולה למעלה והכי טוב לשים מאורור בגג של המארז ומלמטה אני לא חושב שתיהיו זרימה טובה של אוויר , אני לא מבין את כל הקטע של הלחץ שיווצור בתחתית המארז ושתיהיו זרימה טובה. אני חושב הכי טוב תקנה צינור ספירלה בקוטר 8 וחצי ס"מ אבל ארוך תחבר לו מאורור בקצה אחד שיזרים אוויר לצינור ד שני מאורור שישאב ממנו אוויר תשים את הקצה שמזרים אוויר לצינור מחוץ לחלון צד שני במארז ויהיו לך איורור טוב ויהיו לו קר ונעים .את יכול לעשות לו גם דוש כדי שלא יהיו לן חם ;D.

פורסם
  • מחבר

אוויר חם עולה למעלה והכי טוב לשים מאורור בגג של המארז ומלמטה אני לא חושב שתיהיו זרימה טובה של אוויר , אני לא מבין את כל הקטע של הלחץ שיווצור בתחתית המארז ושתיהיו זרימה טובה. אני חושב הכי טוב תקנה צינור ספירלה בקוטר 8 וחצי ס"מ אבל ארוך תחבר לו מאורור בקצה אחד שיזרים אוויר לצינור ד שני מאורור שישאב ממנו אוויר תשים את הקצה שמזרים אוויר לצינור מחוץ לחלון צד שני במארז ויהיו לך איורור טוב ויהיו לו קר ונעים .את יכול לעשות לו גם דוש כדי שלא יהיו לן חם ;D.

שלוש פעמים הייתי צריך לקרוא את ההודעה בשביל להבין על מה אתה מדבר

אבל אני עצלן בטירוף!!!!

אני יודע שזה הדבר הכי גרוע למי שרוצה לעשות מודינג

ששמעתי שאני צריך להוציא את הלוח והכל כבר ניהיה לי חם...

אני כנראה יעשה מאורר בגג כי אפשר להוציא את ה"פאנל" העליון בלי הרבה בעיה

ובפרספקט אני לא נוגע! :)

אני לא יודע אבל אם יהיה לי מרץ וחשק אני יעשה מאורר למטה אפילו שנראה לי מוזר כי יש שם בקושי חצי סנטים הפרש מהשולחן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים