עבור לתוכן

iPod - The Third Generation

Featured Replies

פורסם

חבל מאוד שלא כתבת הכל בביקורת שלך,

לדוגמא: יש אפשרות לשנות את התפריט אישית איך שמתאים לך (להוריד ולהחזיר Items).

חוץ מזה, ביקורת לא רעה בכלל. ;)

ד"א, יש לי את ה-15GB של ה-3rd Gen והנרתיק והשלט הם באמת יתרון (אם נוחות השליטה חשובה לך...)

האוזניות של Apple נהרסו לי מהר מאוד ומאז אני משתמש באוזניות אחרות, יותר איכותיות כמובן! ;D

איך יש לך את ה15 ג'יגה של הדור השלישי??

בדור השלישי יש רק דגמים של 10,20 ו40 ג'יגה

פורסם

הדור השלישי יצא עם דגמים של 10, 15, 30 ואחרי זה שינו ל 10, 20, 40.

פורסם

הדור השלישי יצא עם דגמים של 10, 15, 30 ואחרי זה שינו ל 10, 20, 40.

נכון, קניתי אותו ממש חודש אחרי שהוא יצא...

הבנת??

פורסם

לא אהבתי.

אין הרבה תמונות. אם נאמר שאתה לא יודע עד שלא תעבוד איתו! אז למה לא לעשות סירטון וידאו שמראה את הIpod משהוא מכובה עד שהוא מפעיל שיר ולחצנים. ובכלל להראות אותו.

דבר שני

למה לא כתוב בחיסרונות שהמחיר שלו הוא 2100 שקל זה לא חיסרון?

פורסם

וווואייי כתבה פשוט מדהימה אהבתי.

בתור אחד שהיה עם היד על ההדק וחיכה כמעט שנה לאיפודים החדשים כרגע אני בעליו הלא מאושר של נומאד גוקבוקס C אני מוכרח לציין שמשחתה אותי עוד יותר לקנות את זה אבל מה לפני שבוע ההורים חזרו מארה"ב אבא כבר היה בחנות שאל אותי אם אני בטוח שאני רוצה את זה ואז אמרתי לו אבא תעזוב בצבא זה יתפרק ובנוסף לכול הצרות זה רק שמונה שעות ואז באמת הסירבול ניכנס לתמונה אומנם נראה יותר טוב מהונומאד אבל עדיין מבאס אגוזים החלטית להישאר ביינתים עם הגוקבוקס שלי עד שהדור הרביעי יצא בעוד שנתיים(שיחרור גם כן בעזרת השם) ואני מאמין ששם יהיה שיפור אדיר.

אבל באמת שיחקתה אותה עם הכתבה אשמח אם תוכל לצרף כמה תמונות תקריב של האיפוד החדש ::)

פורסם

הדור הרביעי יצא רק עוד שנתיים?????

פורסם

הדור הרביעי יצא רק עוד שנתיים?????

כבר נמאס לך מהדור השלישי?

פורסם

לא ,

אבל אני מתכנן לקנות נגן עוד כמה חודשים ורציתי לדעת קצת יותר על הדור הרביעי

פורסם

שנתיים? Yikes!

טוב, נו... לפחות אני לא יתבאס מהר מדי כשיצא האייפוד החדש, ואולי אני אפילו אקנה אותו... ;)

פורסם

קודם כל אחלה כתבה! כל הכבוד על היוזמה.

כמה הערות קטנות:

1. שכחת לציין שניתן לעדכן תוכנה דרך האינטרנט בפירמוור, ושבגרסא האחרונה אף נוספה תכונה של תמיכה בפורמט AAC (MPEG4, שאמור להיות הפורמט של העתיד (למרות שאישית לא הבנתי במה הוא עדיף על MP3...)

2. כמה טיפים שימושיים שיכולים לשמור על האייפוד: אפשרות הריסט (על ידי לחיצה על 2 הכפתורים האמצעיים במשך 5 שניות) שבדרך כלל פותרת בעיות עם האייפוד נתקע.

אפשרות בדיקת הדיסק, לבדיקת BAD SECTORS - לחיצה על כל ארבעת המקשים בבת אחת.

3. חיסרון - במעבר בין שיר לשיר, תמיד נדלק ה BACKLIGHT, מה שגורם לבזבוז הבטרייה. לדעתי האור צריך להדלק רק שהמשתמש נוגע באייפוד. לכן, כאשר שמים LOCK באייפוד ו/או משתמשים בשלט, האייפוד צריך לבטל בעצמו את אופציית ה BACKLIGHT.

4. חיסרון נוסף - בטריית האייפוד פורקת לאיטה כאשר הוא אינו בשימוש. לכן אם לא השתמשתם בו הרבה זמן (עד שבוע), וגם לא הטענתם אותו, הבטרייה תהיה ריקה. יש לציין שבשדרוג האחרון של האייפוד אורך החיים של האייפוד הוארך במקצת.

5. אזהרה - אל תפעילו את אופציית השעון המעורר. היא לא עושה כלום, אבל גם לא מבטלת את עצמה אחרי שהיא מופעלת פעם אחת. ככה שיוצא שפעם ביממה האייפוד יפעל מעצמו. אני למדתי את זה על בשרי כשכל יום מצאתי את האייפוד מתחיל לנגן עצמאית מתישהו במשך היום, ולא הבנתי למה (וכשיש באייפוד הרבה שירים, הוא יכול לנגן ולנגן ימים!). בתחילה חשבתי שהמקשי נגיעה רגישים מדי, ולקח לי הרבה זמן להבין שזה השעון המעורר!

ועוד עצה למי שרוצה לשמור על האייפוד שלו - בתור אחד שנמצא בצבא, בניתי לאייפוד קופסת מתכת, מרופדת מבפנים, בה אני מחזיק אותו, יחד עם המטען והאוזניות כאשר הוא לא בשימוש. מומלץ לכל מי שצריך לקחת את האייפוד לנסיעות/טיסות.

זהו, סה"כ לדעתי זהו נגן האמפישלוש הטוב ביותר בעולם. אני מרוצה ממנו עד השמיים, למעט החסרונות הקטנים שציינתי עתה, עדיין האייפוד מקדים את כל המתחרים שלו בדור שלם, גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת האיכות.

בזמן שיש לי את המכשיר צברתי דיי הרבה ניסיון בשימוש באייפוד. למי שיש שאלה לגבי המכשיר או איך לתפעל וכד', מוזמן לפנות אליי.

נ.ב. כותב הודעה זו הוא בעלו הגאה של אייפוד 15GB (שכבר מלאים עד הסוף! למה לא לקחתי את ה- 30???). המכשיר נקנה בחו"ל, המחיר הוא 400$ (לגרסת ה- 15) - 1800 ש"ח בדולר של אז. זה שבארץ יש גם מע"ם ועוד כל מיני מיסים אחרים זה כבר משהו אחר. אבל המחיר עצמו הוא סביר מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים