עבור לתוכן

מחפש רמקולים חדשים למחשב. מערכת 2.1 או 4.1 תקציב: 900+\- ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי.

הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף.

עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים.

אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות.

התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח.

תודה לעוזרים \ ממליצים!

אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

פורסם
  • מחבר

טוב מכיוון ואף אחד לא נתן הצעות אני אתן בעצמי ואשמח לחוות דעת

אני מתלבט בין הlogitech T40 ובין הHarman kardon Sound stick II

אודה לאלו שיוכלו להגיד לי מה יותר טוב \ איכותי

פורסם

הסאונדסטיקס הם מערכת נחמדה עם סאונד לא רע בכלל, אך חלק נכבד מהמחיר הולך לעיצוב הצעקני והם ממש לא האופציה הטובה ביותר למחירם.

ה T40 הם זוג רמקולים בעלי סאונד מרשים ומדוייק, אך מכיוון שהם סט 2.0 (ללא סאב) הם לא בדיוק המערכת ש"תרעיד לך את החיים".

מערכת שנופלת לדרישות שלך באופן מושלם היא ה Logitech Z-2300, בחריגה קטנה :

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=970118-0914

באס מרשים מאוד, זוג רמקולים לא רעים, שלט חוטי לכיוון הווליום והיא מחזיקה יפה מאוד בעוצמות גבוהות יחסית.

פורסם

אני היתי דווקא כן ממליץ על ה T40, הסאונד שלהם מדוייק ואיכותי,

הרבה יותר משתלם מה Z2300 שפחות איכותיים משמעותית.

את ה T40 די קשה להשיג בארץ, לפחות מניסיון שלי,

ויש לזה פתרון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360

הוא נקרא SOLO6 (אני באופן אישי בעלים של זוג כזה)

יש עליהם סיקור כאן באתר.

הם פשוט רמקולים מליגה אחרת. ממליץ בחום.

נ.ב לפני שקניתי את הרמקולים האלו, היתי מאזין למוזיקה עם אוזניות בערך באותו טווח מחירים (HD555)

ואני יכול להעיד שיש לרמקולים יתרון משמעותי עליהם.

פורסם

גם אני בעלים של הסולו 6C, הם מעולים למחיר שלהם ובלי לחשוב בכלל הייתי אומר שהם גם יותר טובים מרמקולים שעולים יותר מהם, אבל הבאס לא בדיוק ירעיד לך את החיים, הם לא יורדים נמוך מספיק לטעמי (עד 50-60HZ הייתי אומר שאני שומע מהם), אבל בכל זאת, זה הכי טוב שתקבל למחיר.

פורסם
  • מחבר

בואו נבצע השוואה אל מול הSOUND STICKS

תשמעו, בעיקרון יש אותם לחבר שלי והם מרשימים מבחינת סאונד

אני ממש לא אוהב את העיצוב, והעובדה שיש מנורה כחולה וזוהרת בתוך הבאס מעצבנת אותי עוד יותר.

לכן אני אחפש אלטרנטיבה מוצלחת.

אתם אומרים שהT40 לא משתווה לעוצמת הבאס של הסאונדסטיקס?

ומה לגבי הSOLO6? האם הבאס שלהם לפחות מגיע לעוצמה של הסאונדסטיקס או שגם הוא נכשל במשימה?

ולבסוף - הZ2300 - יותר איכותי מהsound sticks או פחות? פחות מבחינתי זה לא אופציה. כמו שאמרתי, אע"פ שאני מחפש באס חזק, אני לא רוצה לוותר על איכות סאונד

תודה!

עריכה: אם כבר אז כבר, יש לי עוד כמה שאלות:

שמתי לב לעיצוב המגושם יחסית של הSOLO6...במסגרת שיטוטים שמתי לב גם לדגם microlab X13, האם הוא בכלל מהווה תחרות לשאר הרמקולים שצוינו פה?

פורסם

תראה, מבחינת איכות, הסולו לוקחים בגדול.

אני לא מדבר על העוצמה של הבאס, הוא פשוט לא יורד נמוך מספיק, מצד שני אני לא יודע אם במחיר הזה תמצא משהו שבאמת יורד מתחת ל40-50HZ.

מבדיקה שעשיתי עכשיו גם הסאונדסטיקס לא יורדים לרמות האלו, ככה שאם הם היו לך בסדר אין סיבה שלא תאהב את הסולו 6.

פורסם

בואו נבצע השוואה אל מול הSOUND STICKS

תשמעו, בעיקרון יש אותם לחבר שלי והם מרשימים מבחינת סאונד

אני ממש לא אוהב את העיצוב, והעובדה שיש מנורה כחולה וזוהרת בתוך הבאס (סאב) מעצבנת אותי עוד יותר.

לכן אני אחפש אלטרנטיבה מוצלחת.

אתם אומרים שהT40 לא משתווה לעוצמת הבאס של הסאונדסטיקס? בפרוש לא.

ומה לגבי הSOLO6? האם הבאס שלהם לפחות מגיע לעוצמה של הסאונדסטיקס או שגם הוא נכשל במשימה?

כאן כבר יש עיניין מאד אובייקטיבי, אני את המוזיקה שלי אוהב לשמוע ללא יחידה סאב נפרדת,

לחלק זה נשמע פחות טוב ולחלק לא. עכשיו, נשאלת השאלה אם אתה מייעד את הרמקולים לנטו מוזיקה (ואז עדיף 2.0) או\ו משחקים-סרטים

ואז, שם יש גם יתרון ליחידת סאב נפרדת וגם עדיף לך לשקול סראונד

ולבסוף - הZ2300 - יותר איכותי מהsound sticks או פחות? פחות מבחינתי זה לא אופציה. כמו שאמרתי, אע"פ שאני מחפש באס חזק, אני לא רוצה לוותר על איכות סאונד

לא. הסאונד-סטיק אמורים להשמע יותר טוב, והם מהווים, לדעתי לפחות, אופציה יותר טובה מה-Z2300.

תודה!

עריכה: אם כבר אז כבר, יש לי עוד כמה שאלות:

שמתי לב לעיצוב המגושם יחסית של הSOLO6...במסגרת שיטוטים שמתי לב גם לדגם microlab X13, האם הוא בכלל מהווה תחרות לשאר הרמקולים שצוינו פה? שוב, לדעתי, ה-X13 הם רמקולים מעולים, אבל גם ה T40 וגם הסאונד-סטיק - מהווים אופציה יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים