פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובןהכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשריש לכם המלצות מיוחדות?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים שלום לך ידידי ממש עכשיו עניתי תשובה לחבר אחר.. בבקשה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470737.0 אבי D.Y.O חדרה
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מחבר תודה על התגובות dyo אני מכיר את האתר זאפ הבעיה שיש בו כמעט אלף מדפסות ואני רוצה לשמוע על הניסיון של האנשים פה עם דגמים, ולא לבחור מדפסת בצורה אקראית guardian angel תודה על ההמלצה אני אבדוק. האם טיונרים של כל החברות והדגמים עולים בערך אותו מחיר או שיש חברות עם עלויות זולות משמעותית? והאם הכרחי לרכוש טיונרים מקוריים? האם ההבדל באיכות בין מקורי לבין מחודש ניכר? תודה
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים שלום שוב המחירים של הטונרים נעים בקיצוניות כי יש המון איכויות וחאפרים בשוק. חשוב לקנות במקום מסודר ואמין. מקום שנותן אחריות על המוצר. לא לכל המדפסות יש תואמים או ממוחזרים לכן כדאי לבדוק לפני קניית המדפסת. הטונרים התואמים עושים עבודה נפלא וזהים כמעט לחלוטין לטונרים המקוריים. (אצלי בכל מקרה - אין תלונות ) אבי D.Y.O חדרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.