עבור לתוכן

מה עליי לעשות בשביל לשפר את הביצועים של המחשב? מוכן אפילו להשקיע כסף.

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר.

בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות.

אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק.

אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע.

זה המפרט:

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12

כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb

צורב: ASUS X20

ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT

המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Windows 7 x86.

הכרטיס מסך בOC של הדרייברים הרגילים והרישמיים של ATI.

מסך 22 אינצ'.

רזולוציה של הווינדוס ושל המשחקים (הרזולוציה היפה ביותר על המסך הזה)

פורסם

איזה משחקים?

פורסם

המעבד שלך על OC לא אמור להוות צוואר בקבוק של ממש והשקעה במעבד תחייב החלפת פלטפורמה יקרה שלא תתן הבדל משמעותי בביצועים.

יש עדיין משחקים כמו מטרו ודומיו שמאוד מקשים על המעבד - לך בכיוון השה רק אם יש לך כוונה לשדרג פלטפורמה בכל מקרה (אם כי זה לא זמן טוב במיוחד לכך כי אוטוטו יוצאים מעבדים חדשים בתושבות חדשות מבית אינטל).

בתקציב הזה קח GTX460-1G ב~1200 ש"ח או HD5850 ב~1500 ש"ח שחזק יותר.

הכרטיס שלך (בוודאי עם OC) עדיין חזק מאוד, במיוחד אם רזולוציית המסך שלך היא 1680X1050 ולא FHD, אז אל תצפה להבדלים של שמיים וארץ, אולי מלבד המקרים בו הכרטיס המקורי חנוק לחלוטין.

פורסם

replacement for socket 1156 will be january-february next year to 1155

for 1136 also but later date

Next is Sandy Bridge 'E' (Enthusiast or Extreme, take your pick) 'Patsburg' platform, which features a huge new LGA2011 socket to replace LGA1366 in Q3 next year (although right now that seems dubiously convenient given the year of launch). The larger socket is to accommodate the new four channel DDR3 memory controller this platform will offer, as well as the first outing for PCI Express 3 - of which we'll get 32 lanes bolted into the CPU itself. The lanes can be split between 2x16 and 4x8 for multi-GPU, but again, there's no details about CrossFire or SLI support at this early stage.

Like LGA1156/1155 motherboards, LGA2011 motherboards will have only a Southbridge, but whether this Southbridge is called 'X68' (as some Taiwanese manufacturers are saying), we don't yet know. The new Southbridge seems like a complete update with a real focus on the single-socket workstation and server market as it houses two SATA 3Gbps and ten SATA/SAS 6Gbps ports. The interconnect is still a 4x PCI-E 2.0 DMI link between this and the CPU, providing some 2Gbit/s of bandwidth.

That's all for now, we'll keep you updated as we learn more!

Oh, one last thing: one of our sources states LGA2011 will launch with quad-and six-core CPUs (with Hyper-Threading so eight and 12 execution units) although another source has stated eight-core CPUs are also on their way.

wait or buy you decide

פורסם
  • מחבר

1- משחקים כמו BF BC2 הכל עובד חלק על הכי גבוהה אבל ברגע שאני שם AA יותר מX2 מתחיל לקרטע. בנוסף גם הדמו של מאפיה 2 איטי על הגדרות גבוההות.

2- tmpusr האם באמת משתלם לי להוציא 1500 שקל על כרטיס מסך חדש? יהיו שיפורים בביצועים? כדאי לי?

3- אל מה אתה היית ממליץ לי לעשות?

פורסם

תראה - השקעה בפלאפורמה חדש וחזקה תעלה הרבה יותר מ-1500 ש"ח ולא תשפר הרבה את הביצועים.

שני הכרטיסים שהצעתי חזקים משמעותית מה-HD4870 ומסוגלים ל-OC משמעותי מאוד שמביא אותם לרמת ביצועים של כרטיסים ב-2000-2300 ש"ח.

מכיוון שכבר יש לך כרטיס חזק למדי עדיין יהיו מקרים בהם לא תרגיש הבדל משמעותי אבל במקומות בהם הכרטיס שלך כושל ככל הנראה תרגיש שיפור משמעותי יותר.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/16

הכרטיס שלך בערך ברמה של HD5770 ללא OC

פורסם
  • מחבר

תראה - השקעה בפלאפורמה חדש וחזקה תעלה הרבה יותר מ-1500 ש"ח ולא תשפר הרבה את הביצועים.

שני הכרטיסים שהצעתי חזקים משמעותית מה-HD4870 ומסוגלים ל-OC משמעותי מאוד שמביא אותם לרמת ביצועים של כרטיסים ב-2000-2300 ש"ח.

מכיוון שכבר יש לך כרטיס חזק למדי עדיין יהיו מקרים בהם לא תרגיש הבדל משמעותי אבל במקומות בהם הכרטיס שלך כושל ככל הנראה תרגיש שיפור משמעותי יותר.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/16

הכרטיס שלך בערך ברמה של HD5770 ללא OC

אז אתה אומר שזה הכי עדיף.

השאלה עכשיו GTX460 או 5850?

המליצו לי שעדיף לי יותר את ה460 מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שזה הכי עדיף.

השאלה עכשיו GTX460 או 5850?

אה כן ויש מה לעשות עם הכרטיס מסך אה ישן? איפהשהו למכור? חח

פורסם

כמובן!

בשביל זה קיים ה-TRADEZONE של האתר :)

פורסם

למה עדיף? תתיעץ בפורום "כרטיסי מסך". יש 1000 דיונים בעניין שם.

אישית הייתי לוקח HD5850 אם יש לך תקציב. אם לא ה-GTX460 חלופה מצויינת (אפילו גרסת ה-768M ב~950 ש"ח אם המסך של אינו FHD)

פורסם

פותח הדיון -יש לך מערכת מספיק חזקה

עם תרוץ כל פעם לשדרג בגלל שאיזה משחק דבילי עושה בעיות לא תצא מזה

לא חיבים להריץ הכל על הכי גבוה

תתפשר על הגדרות עד שבאמת יהיה צורך לשדרג

פורסם

^

+1

אם אין משהו נוסף אני אעביר את הדיון לפורום "כרטיסי מסך" או אנעל אותו ותפתח שם דיון נפרד + לינק לכאן.

פורסם

גם לי נראה שמיותר לשדרג כל דור שיוצא.

אם יש לך קצת סבלנות, חכה לסדרת הכרטיסים הבאה.

פורסם

לפי המפרט שלו, הבעיה לדעתי בעייפות המערכת.

פירמוט והתקנה מחדש, יכול לתת חיים חדשים למחשב.

פורסם

אני חוזר על עצמי, אבל...

^

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים