עבור לתוכן

מערכת קולנוע לחדר שינה 5.1

Featured Replies

פורסם

בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D

התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח

הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI

המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים

רמקול סנטר

לגבי סהב

יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר

סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא

כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים)

גודל החדר הוא 3.5X4

בחדר יש טלוויזיה 32" FHD שגם הוא יהיה חלק מהמערכת

מטרת המערכת היא שמיעת שירים ראית סרטים ותוכניות ולשחק במשחקים בעזרת המחשב .....

תודה

* אין לי אפשרות ללכת לחנות בשביל לשמוע ולחזור וכול פעם ללכת לבדוק בגלל שאני לא גר קרוב לשום חנות אודיו

אני מתקוון ללכת פעם אחת ולקנות בפעם הזות

אני עדיין מתלבט בין זה למחשב חדש ....

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

אין איזה מגבר נוסף שיכול להפעיל את ההסב הכבד הזה ?

אין שום דבר ?

עד עכשיו אמרו לי שבתקציב של 2000 שח לא שווה לי כי כול המערכות לא משהוא

עכשיו יש טיפה יותר ...

פורסם

תקנה מחשב חדש חבר,5 רמקולים עם סאב ורסיבר בסיסי לא יעלו לך פחות מאיזה 6-7 אלף שקל

פורסם

תקנה מחשב חדש חבר,5 רמקולים עם סאב ורסיבר בסיסי לא יעלו לך פחות מאיזה 6-7 אלף שקל

אפשר להתחיל גם ב4K עם מערכת טובה(הכל יחסי).

פותח הנושא, אתה רוצה סטלייטים, או רגילים?

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה סטייליסטים כי אני חושב מה יש בתוך הרמקול ..... רמקול קטנצ'יק 2" שעלה לחברה שהרכיבה אותו 20 שח ? יש לי כאלה כבר אמרתי עלה לי 200 שח :)

אני מעדיף רמקולים רגילים

כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ולא לריצפה (חוץ מסהב)

כבר אמרתי שסהב יש לי

רק צריך מגבר בשבילו (לא אמור לעלות יותר מ 1000 שח ...)

פורסם

מגבר לסאב אפשר לרכוש בלי בעיה. יש לאומגה אודיו מגבר כלשהו שכולל בפנים קרוס ואפשר לגשר אותו כדי שיפעיל את הסאב. נדמה לי שגם בחלק מהרסיברים אפשר להעביר ערוץ או שניים שיגבירו את הסאב, אבל אני לא סגור על זה.

בלי קשר, ברסיבר יש קרוס פנימי שיודע לחלק את התדרים לסאב, אז אפשר פשוט לחבר אליו מגבר כלשהו ומשם לסאב. אני לא יודע אם הסאב שלך שווה את זה, אבל זו החלטה שלך.

בנוגע לשאר המערכת, תזיז את התחת ולך תשמע כמה דברים, אחרי זה תבוא עם מסקנות ולפי זה נדע לאיפה לכוון אותך :)

פורסם
  • מחבר

הסב שלי הוא 440W ורוב הסבים שראיתי הם 100W באזור ה 2500 שקל ...אז כמה יעלה אחד שיכול להתחרוט ב 440W ...

בכול מקרה אני לא יכול ללכת לשם אני לא גר ליד מחסני חשמל או כול מקום אחר שיש בו רמקולים

אני גר באור עקיבה לצערי :'(

בכול מקרה חשבתי אולי תוכלו להגיד לי על כמה רמקולים שכדאי לי לשים עליהם עיין :cool2:

הסתכלתי באנטרנט וראיתי שזה מתחלק פחות או יותר לשני סוגים

מערכות קטנות יחסית משולבות כמה : של פיוניר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480

ומערכות בחלקים בהם כול רמקול עולה כמו המערכת הקטנה .... חחח

חשבתי שתוכלו לקוון אותי טיפה ולהסביר לי טיפה מי נגד מה ...

פורסם
  • מחבר

???

אפשר לקבל קישור למגבר לסהב שלי ?

אני חושב שאני יקנה איזה מערכת של פיוניר או משהוא קטנה ב 1000 שקל ויוסיף את הסב וואפר כפיצוי על הסב .... אני דיי בטוח שאני ישמע רק את הסב וואפר בפול וליום :P

פורסם
  • מחבר

להיטעלם זה טוב ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים