פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים שלום,יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות.בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9.מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים אם הכרטיס כרגע לא באוברקלוק ועוד יש אלעיו אחריות אז אני לא רואה סיבה למה לא...אם הם לא יכולים להוכיח שהכרטיס היה בOC אז הם חייבים להחליף לך
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים הרגת את הכרטיס .לממש אחריות על כזה דבר לדעתי זה קצת לא יפההרי אתה אומר בעצמך שעשית OC קיצוני , ללא קירור נאותהרצחת וגם ירשת ???
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים אם אתה עדיין משתמש בדרייבר של אומגה תחזור למקוריים, אולי לא יעזור אבל לא מזיק לבדוק.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר ניסיתי כל דרייבר קיים.וחוץ מזה, קניתי מפנדה, עכשיו אני בטוח שאף אחד לא ייתנגד... :-Xהרגת את הכרטיס .לממש אחריות על כזה דבר לדעתי זה קצת לא יפההרי אתה אומר בעצמך שעשית OC קיצוני , ללא קירור נאותהרצחת וגם ירשת ???הקירור המקורי של לידטק+AS3 Mod+80Fan Mod.קירור נאות בהחלט.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים אני לא בטוח שזה ממש קשור.אבל לי הייתה את אותה הבעיה על ה- 3TI200 ועל ה-3 הרגיל לא הייתה לי בעיה.לא עשיתי OC ולא כלום.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים ניסיתי כל דרייבר קיים.וחוץ מזה, קניתי מפנדה, עכשיו אני בטוח שאף אחד לא ייתנגד... : הקירור המקורי של לידטק+AS3 Mod+80Fan Mod.קירור נאות בהחלט.ממש לאלשים על הגוף המקורי מאורר זה לא ממש נקרא !הרגת אותו במו ידיך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.