עבור לתוכן

כמה זמן הסוללה צריכה להיות בחוץ בשביל שה-CMOS יתאפס?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני גולש מהמחשב של אחי, ויש לי שאלה. כמה זמן הסוללה של הלוח אם צריכה להיות בחוץ בשביל שה-CMOS יתאפס? היו לי בעיות עם האוברקלוק, ה-FSB לא היה מוכן לעלות מעל 266MHz למרות שהמעבד והלוח שניהם יכלו יותר מאז שעדכנתי ל-F14 את הביוס, ואמרו לי ב-XS ששווה לנסות לאפס את ה-CMOS על ידי הוצאת הסוללה. השאלה היא כמה זמן היא צריכה להיות בחוץ בשביל שהוא יתאפס?

פורסם

שאלה קצת מוזרה ... אני מניח שכמה שניות

פורסם

בזמן שאתה כותב את ההודעה הזאת צריך להיות הזמן הזה. :)

פורסם
  • מחבר

אחלה, מקווה שעכשיו המעבד יעשה שוב 3.2GHz כמו שהוא אמור לעשות ;)

פורסם

כשאתה מוציא את הסוללה תחבר ביניהם את 2 המגעים של הסוללה בלוח (תכניס משהוא ממתכת למקום של הסוללה). ברוב הלוחות יש ג'אמפר שאתה אמור להעביר כשהסוללה בחוץ ולהחזיר למצב המקורי לפניי שאתה שם את הסוללה מחדש

פורסם
  • מחבר

לא היה צריך - הלוח איפס את עצמו לבד (ולראיה, הייתי צריך להזכיר לו את התאריך ושעכשיו לא הראשון לינואר 2008). יותר מזה, הבעיה המקורית נפתרה, ועכשיו אני על 2.5GHz, ואסחט ממנו עוד בימים הקרובים. אני הולך לספר גם ב-XS. תודה לכולם ;D

פורסם

אם אתה רוצה לבצע את זה בלי הוצאה..אז נתק את הספק מהחשמל..ואז יש גמפר שמאפס את הביוס..

הדרך ה"פשוטה" יותר..היא ניתוק של המחשב מהחשמל והוצאה של הסוללה..תחכה ליתרביטחון דקם-שתיים וזהו ;D

פורסם
  • מחבר

א. איזה ג'מפר?

ב. תמיד לפני שדרוג חומרה ופעולות מהסוג הזה אני מעביר ספק ל-OFF ומנתק את החשמל, לא בא לי על מכת מתח שתהרוג את הקשיחים ;)

ג. עד כמה שהבנתי, ניתוק מהחשמל צריך לחכות הרבה זמן, עד שהסוללה תיגמר. עקרונית הספיק במקרה שלי רק לנתק את הסוללה. חצי שעה חיכיתי, ואז הייתי צריך לעדכן לו פיזית שעה ותאריך (ראיה לזה שהוא באמת התאפס).

פורסם

הסוללה לא תיגמר מהר זה בטח, בגלל זה אתה צריך לנתק את החשמל ולפרק את הסוללה, ככה הביסו מתאפס..

ברגע שאין חשמל ללוח האם הסוללה מספקת את החשמל לשמירת הביוס..ברגע שאתה מוציא אותה...אין מה שיספק מתח לשמירה של הביוס...ולכן האיפוס..

ובכל לוח אם יש גמפר שמאפשר איפוס בלי הוצאה של הסוללה..רק ניתוק של החשמל..

פורסם

מה שאתה צריך 'לחכות' זה לפריקה של הקבלים בספק הכוח

במקום לחכות אתה יכול (אחריי שכיבית את המפסק מאחוריי הספק) ללחוץ power במחשב. המחשב יכול להידלק לשניה ולהתכבות - הספק לא נותן יותר מתח

כשאתה עובד תיגע כל כמה שאתה יכול במארז של המחשב כדיי שלא יהיה ביניכם הבדל פוטנציאלים של חשמל סטאטי

פורסם

מה שאתה צריך 'לחכות' זה לפריקה של הקבלים בספק הכוח

במקום לחכות אתה יכול (אחריי שכיבית את המפסק מאחוריי הספק) ללחוץ power במחשב. המחשב יכול להידלק לשניה ולהתכבות - הספק לא נותן יותר מתח

כשאתה עובד תיגע כל כמה שאתה יכול במארז של המחשב כדיי שלא יהיה ביניכם הבדל פוטנציאלים של חשמל סטאטי

ניסיתי את זה אתמול על המחשב שלי [ספק ג'נרי עלוב ממש] הספק לא נתן בכלל מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל:nixweiss:

פורסם

לספק גנרי יש קבלים חלשים יותר - הם יכולים לא להספיק להזיז מאוורר

הספק לא מוציא יותר מתח אחריי שאתה עושה power במחשב

פורסם

לספק גנרי יש קבלים חלשים יותר - הם יכולים לא להספיק להזיז מאוורר

הספק לא מוציא יותר מתח אחריי שאתה עושה power במחשב

זה אפילו לא הדליק לד
פורסם

יכול להיות שהספק מספיק לפרוק את עצמו לפניי שאתה מדליק את המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים