עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

מצוין, אז תתיעץ בפורום. אתה רוצה גם שאני אשים את כל המפרטים המורכבים מראש בחנויות שחוסכים לך החל כמה עשרות שקלים לעומת הרכבה ידנית? מי שטורח להכנס לפה לחפש מפרט (מעבר למפרטים המומלצים), יפתח דיון וירכיבו לו מפרט בחנות המועדפת עליו עם כל ההוזלות/מבצעים שיש בה ממילא. בנוסף, הלכת רחוק פה ועוד בכיוון אחר. יש הבדל ענק בין לרכוש כרטיס מסך במחיר נמוך, ללרכוש כרטיס מסך במחיר נמוך (אפילו אם הוא נמוך יותר) רק אם אתה קונה מחשב יחד איתו.

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע מה אתה חושב,אבל אני אישית לא חושב שהאלה שנכנסים לפה הם מהסוג של "יש איזה כ"מ במבצע? בוא נקנה" אלא הם יותר מהסוג של "אני קונה מחשב חדש,יש אולי איזה מבצעים טובים?".

ולא אני לא רוצה שתשים פה מפרטים מורכבים,זה אמור להיות מוצרים משתלמים לא :D .

פורסם
אני לא יודע מה אתה חושב,אבל אני אישית לא חושב שהאלה שנכנסים לפה הם מהסוג של "יש איזה כ"מ במבצע? בוא נקנה" אלא הם יותר מהסוג של "אני קונה מחשב חדש,יש אולי איזה מבצעים טובים?".

זה צריך להיות "אני קונה מחשב חדש, אני אפתח דיון" (שבתוכו יבנו מפרט מתאים כולל המבצעים שבקניית מחשב חדש), ולדיון הספציפי זה "אני מתכנן קניה של X, מעניין אם יש איזה מבצע עליו או רכיב אחר עדיף".

כמו כן, אתה פשוט לא מבין שאם נשים את כל החומרה שאתה מקבל עליה הנחה במידה ואתה קונה מחשב, נצטרך לעקוב (באופן יוצר) על מאות מוצרים- משהו שהוא כמעט בלתי אפשרי, והפוסט הראשי יהפוך למזבלה (האמת, אפילו עכשיו אני מתכנן להעיף חצי מהדברים שיש שם כי זה יותר מדי, בעיקר בסקשן של הספקים).

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה,זה הדיון שלך,אם לא שמת לב כרגע אתה עוקב אחרי אלפי-מוצרים שאתה מחפש את המוצר הכי זול בלי מבצעים "מחייבים".

פורסם
תעשה מה שאתה רוצה,זה הדיון שלך,אם לא שמת לב כרגע אתה עוקב אחרי אלפי-מוצרים שאתה מחפש את המוצר הכי זול בלי מבצעים "מחייבים".

תיאורתית זה הדיון של גונן ::) (לכן רשמתי מקודם שאני לא יודע מה הדעה של גונן, אם הוא ירצה להוסיף גם מוצרים שמוזלים בקניית מפרט- בכיף).

ואני לא עוקב אחרי מוצרים. בזמן שאני בונה מפרטים אם אני מוצא כאלה אני מוסיף, וכל מספר ימים בודק אם משהו השתנה בקיימים (כמובן שגם פה המשתמשים עוזרים ורושמים אם מצאו משהו טוב).

פורסם

GigaByte GeForce GTX470 OC Rev 2.0 1280MB GDDR5

800 ש"ח - אבל שוב, רק בקניית מחשב חדש

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2925

אבל כרטיס ברמה של ה-560TI , HD5870 במחיר טוב

פורסם

תזהרו כתוב שמה שהכרטיס "מומאר" וזה לא נשמע טוב ;)

פורסם

תזהרו כתוב שמה שהכרטיס "מומאר" וזה לא נשמע טוב ;)

זו הגרסה החדשה של NV.

פורסם

כרטיס עם סרטן?? במקום אחריות מקבלים הרחבה של הביטוח הרפואי?

פורסם

:xyxthumbs: בדיחה טובה עם זה שהם רשמו "מומאר"...

אבל לעניין הדיון כאן : שימו לב (בוני המפרטים) שהם רשמו שם : המלאי מוגבל , המחיר לקניית מחשב חדש (מבצעי "קניית מחשב חדש" , מאפשרים לקחת רק רכיב אחד במבצע בזמן הרכישה)

פעם ראשונה שאני שם לב שהם מגבילים למוצר אחד במבצע לרכישת מחשב חדש.. ???

פורסם

ספק כח CORSAIR 750W TX : CMPSU-750TX אחד מספקי הכח האיכותיים, החזקים והשקטים שיש במחיר מעולה של 490 שקלים.

(אם כי אוברקיל כמעט לכל מערכת מלבד OC קיצוני ו/או CF/SLI של כרטיסי הייאנד).

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11589

המחיר בלינק הוא 590 שקלים ולא 490.

פורסם

:xyxthumbs: בדיחה טובה עם זה שהם רשמו "מומאר"...

אבל לעניין הדיון כאן : שימו לב (בוני המפרטים) שהם רשמו שם : המלאי מוגבל , המחיר לקניית מחשב חדש (מבצעי "קניית מחשב חדש" , מאפשרים לקחת רק רכיב אחד במבצע בזמן הרכישה)

פעם ראשונה שאני שם לב שהם מגבילים למוצר אחד במבצע לרכישת מחשב חדש.. ???

כדי שלא תקנה מחשב עם רכיבים זולים וגנרים, ו 100 כרטיסי מסך 5850.

פורסם

המחיר בלינק הוא 590 שקלים ולא 490.

שמת לב שהתייחסת להודעה מלפני שמונה חודשים? ברור שזה כבר לא רלוונטי

פורסם

כדי שלא תקנה מחשב עם רכיבים זולים וגנרים, ו 100 כרטיסי מסך 5850.

אם זה ככה אז אין בעיה וזה די הגיוני אבל ממה שהבנתי - גם אם תקח פריט אחד מכל רכיב אתה לא יכול להכניס למפרט אחד יותר מרכיב אחד שרשום עליו "מבצע למחשב חדש"...

* ההסבר (ההגיוני משהו..) שקיבלתי (אמנם לא מ RSM עצמם אבל ממישהו שחי את התחום..) טוען שעל מוצרים בהוזלה כזאת הם לא מרווחים ואפילו מפסידים לפעמים - כדי למשוך קונים כמובן , ולכן הם לא יכולים להרשות לעצמם שתרכיב מחשב שכולו ממבצעים כאלה - הם צריכים להרווחי משהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים