עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^אני מניח שזה בתגובה למבצע ש KSP פרסמו בפייסבוק לאותו כרטיס ב 1199 ש"ח.

על כל מקרה כיף לראות שהמחירים יורדים.

פורסם

המחיר ב .ivory נמוך לא בגלל KSP אלא בגלל שהכרטיס מגיע רק עם שנתיים אחריות במקום שלוש שנים.

פורסם

מצויין לראות שהמחיר יורד , לפי התמונה באייבורי מדובר בדגם הרפרנס הרגיל שבא עם הדואל ביוס וניתן לפתיחה בלי בעיה (אם התמונה נכונה לדגם..) , זה שבKSP זה הדגם החדש יותר שבא עם קירור מעט משופר אבל ללא הדואל ביוס (לפי מה שאני מכיר וקורא..)

* לכרטיסים ללא הדואל ביוס ל6950 2GB אין הרבה יתרון ברזולוציות של עד 1920*1200 על ה GTX 560TI וכשאפשר להשיג GTX560TI בפחות מ 1000 אז הוא הרבה יותר משתלם לדעתי !

פורסם

איפה אפשר להשיג GTX560Ti בפחות מ 1000 ש"ח?

ואני לא מדבר בקניית מחשב חדש

פורסם

נכון שבפחות מ 1000 זה רק למחשב חדש ... אבל עדיין אפשר להשיג GTX560TI באזור ה 1100 (ללא מחשב חדש) ו 6950 2GB הכי זול עולה יותר בכ 100 ש"ח ! - מה שאני אומר שלמרות שה 6950 2GB זה כרטיס מצויין הוא לא מראה שום יתרון (ואולי להיפך ברוב המשחקים) ברזולוציות של FHD ומטה ! ולכן הוא עדיף ברוב המקרים מול כרטיס 6950 ללא DUEL BIOS ....

פורסם

מי שקונה מחשב גיימינג עם HD6950 ל-1280X1024 או 1680X1050 צריך להחרים לו את המחשב. (למרות שאני כבר עכשיו אומר לך גם מבחינות שלי וגם מתוצאות שאני רואה בTPU, גם ב1680 ה6950 עדיף חד משמעית)

אגב אני מקווה מאוד שבקרוב חנויות יתחילו למכור את ה560 בSUB1000 כמו שהוא צריך להמכר. בינתיים נראה שזה לא יקרה, היבואנים חונקים את החנויות במחירי העלות שלהם

פורסם
נכון שבפחות מ 1000 זה רק למחשב חדש ... אבל עדיין אפשר להשיג GTX560TI באזור ה 1100 (ללא מחשב חדש)

איפה אפשר למצוא GTX560Ti ב 1100 ש"ח ללא מחשב חדש? זה יכול להיות אחלה תוספת למבצעים פה.

פורסם

הבעיה שזה של חברה שאף אחד לא מכיר ולא מספיק זה נותנים רק שנתיים אחריות, אני רק בשביל השקט הנפשי שלי הייתי מוסיף את הכמה עשרות שקלים בשביל לרכוש משהו מוכר ואז כבר אני עומד באותם מחירים של 6950.

פורסם
המחיר ב .ivory נמוך לא בגלל KSP אלא בגלל שהכרטיס מגיע רק עם שנתיים אחריות במקום שלוש שנים.

מסתבר שצדקתי, המבצע ב KSP הופסק וכנ"ל גם באיבורי רק שעדיין נשאר שנתיים אחריות

פורסם
  • מחבר

^

מצויין!

הת'רד הוחזר לפורום "מפרטים" כדי שמנהלי הפורום כאן יעזרו בעדכון השוטף.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים