עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

+1, באנדל מבריק. מארז נהדר עם ספק מצויין. היה נחמד אם היו מעגלים למטה טיפונת את המחיר כי אין פה מבצע מיוחד על הבאנדל

475 שקלים יהיה נהדר.

הייתרון של הבאנדל זה שה370 בא עם מאוורר נוסף (מה שמוזיל את המחיר מה"בלי באנדל" בכ70 ש"ח) כך שאין הרבה על מה להתלונן.

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

ברגע שנדע איך האיכות של הספק המדובר, אישית לא ראיתי אותו וגם לא מצאתי עליו ביקורות רציניות.

לכן הייתי נמנע מלהמליץ עליו בינתיים. FSP חברה טובה וגדולה אבל איני יודע על איכות הספק המדובר.

פורסם

את הספק הזה תמצא בתחפושות אחרות עם תגי מחיר מאוד גבוהים, בחו''ל בעיקר כמו למשל Be Quiet! Straight-Power

פורסם

לא בדיוק חומרה, אבל מבצע טוב. מונח לי עכשיו על שולחן הכתיבה עותק מקורי של Modern Warfare 2, שנקנה ב-100 שקל בבאג.

פורסם

מאוחר מדיי, הרוב הטוב היגר לבלאק אופס ובMW2 נשאר הרבה זבל של שחקנים, האקרים ורמאים כאלה ואחרים. דילול הקהילה עצמה פוגע אנושות ביכולת שלך למצוא משחק נורמאלי במהירות ובפינג סביר, 100 שקלים זה סביר

פורסם

מאוחר מדיי, הרוב הטוב היגר לבלאק אופס ובMW2 נשאר הרבה זבל של שחקנים, האקרים ורמאים כאלה ואחרים. דילול הקהילה עצמה פוגע אנושות ביכולת שלך למצוא משחק נורמאלי במהירות ובפינג סביר, 100 שקלים זה סביר

מסכים,אם כי במחיר הזה עדיף BC2 שנמכר באינטרנט ב30$ מקורי (לא מבצע) גם בסטים וגם בEADM.

פורסם

+1, באנדל מבריק. מארז נהדר עם ספק מצויין. היה נחמד אם היו מעגלים למטה טיפונת את המחיר כי אין פה מבצע מיוחד על הבאנדל

475 שקלים יהיה נהדר.

באנדל נחמד, לא יותר.

במחיר הזה אפשר לקנות CM ELITE 335 + ANTEC NEO ECO 520W.

165+315=480 ש"ח לפי המחירים בעמוד הראשון.

פורסם

ואז מה עשינו? ה370 מארז לא פראייר בכלל מבחינת מקום, והנאו לאו דווקא איכותי מהGHN וכנראה שגם לא חזק ממנו בתוצאה הסופית

חסרון נוסף זה חוסר המאורר בבאנדל. הייתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה אסטטיקה וחצי מודולאריות של הספק

פורסם

ומעבר לזה המחרים לא כ"כ מעודכנים,המארז עולה עוד 15 ש"ח והספק עולה עוד .30 ש"ח,כך שזה יוצא יותר יקר ופחות טוב...

פורסם

המחירים הם מ - IQPC למארז ו - SKYPC לספק.

פורסם

המחירים הם מ - IQPC למארז ו - SKYPC לספק.

מדברים פה על דילים מחנות ספציפית (RSM),זה לא כ"כ פייר לקחת מחירי "מבצע" משני חנויות שונות... ואבל מילא.

פורסם

אחרי הנחה מחיר הכונן הוא 540 שח שזה לא מאוד זול.

לרוב האנשים אין כרגע Usb3, ויש כוננים בנפח זהה בפחות מ-400 שח עם חיבור usb2 (לגיבוי סרטים מהירות החיבור לא משנה):

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737860

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740143

מי שרוצה usb3 גם לא יש אופציה זולה יותר, עם מחיר קניה של כ-500 שח:

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739935

מי שמתכנן לקנות כונן, שיבין שלגיבוי - ההבדל בין מהירות החיבורים לא משמעותית.

- ה WD מ KSP זול ביחס למחירו בשוק

- איך אתה יודע שניתן לקנות את ה HP Portable ב 500 ש"ח?

פורסם

האמת היא שאני נהנה מאוד מה-Single Player המאוד מאוד מוצלח. זה כאילו הם ייעדו את Black OPS למולטי ואת ה-Modern Warfare יותר לעלילה. משחק משובח, שמח לראות שהוא סוף סוף ירד מה-300 שקל שרצו עליו במקור. כמה הוא עולה נכון לעכשיו בסטים? לצורך השוואה?

לגבי המודולריות של ספקי הכוח - לא כזה מפריע לי One way or the other, אף פעם לא היה לי אכפת לדחוף את הכבלים העודפים איפה שכונני ה-DVD אמורים להיות, ואז כשאני צריך אותם הם שם ולא דחופים באיזה ארון, או לא שם בכלל.

פורסם

ח"ח ל RSM :xyxthumbs:

פורסם

את הספק הזה תמצא בתחפושות אחרות עם תגי מחיר מאוד גבוהים, בחו''ל בעיקר כמו למשל Be Quiet! Straight-Power

התחפושת היחידה שתמצא לו הStealthXStream של OCZ.

סביר ולא ממש שקט, אבל נחמד למחיר שלו כיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים