עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

כנראה שהם הזמינו מכולות שלמות מ- RAZER..עשו להם מחיר טוב ;)

אגב יש למישו רעיון איך לארגן עברית למקלדת..יש מדבקות כאלו אולי?

אני הולך כנראה השבוע להתחדש בציוד הקיפי עם עכבר DEATHADDER ומקלדת Arctosa.

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין מקווה שאיכשהו הם יביאו את הRazer BlackWidow Ultimate Stealth Edition

פורסם

צודק. רק שלצערנו את כל מקלדות Razer אין להשיג בעברית אלא רק באנגלית...ללא קשר לדיל.

אתה מדבר שטויות, bug ועוד מספר חניות מוכרים את המקלדות של razer בעברית.

פורסם

נכון שיש גם עם עברית אבל ב 380 (לא ראיתי בפחות)

אפילו אם תקח את המקלדת לחריטה איכותית זה יעלה הרבה פחות מ 380 .. (130+152=282..)

פורסם

האחריות נשארת במקרה של חריטה?

פורסם

זה KSP אז אני מניח שחריטה תחשב נזק פיסי.

אבל המקלדת הזאת היא ללא אורות ככה שאתה יכול גם להדביק מדבקות.

פורסם

לגבי תכולת האריזה הם לא ידעו לומר - המשך עדכונים ביום א' אחרי שיחה שלהם עם הספק.

עדכון 14.5.2012

הספק מגיע בשקית עם כל הכבלים ושלוש שנים אחריות

עדיף להוסיף 26 ש"ח ולקנות ב RSM עם חמש שנים אחריות

פורסם

מחירי הקשיחים ממשיכים לרדת בקצב איטי ..

נתקלתי ב סמסונג/סיגייט F3 1TB ב 479שח :

http://www.tms.co.il/product/11471

למרות שהאחריות צנחה לשנה (לעומת ה3 שהיה מקובל על ה F3..) - אם זה אכן אותו הF3 חוץ מהמדבה/שיווק - אז זה כנראה ה HDD הכי משתלם כיום לדעתי (ה F3 היו סוסי עבודה מעולים !)

פורסם

מחירי הקשיחים ממשיכים לרדת בקצב איטי ..

נתקלתי ב סמסונג/סיגייט F3 1TB ב 479שח :

http://www.tms.co.il/product/11471

למרות שהאחריות צנחה לשנה (לעומת ה3 שהיה מקובל על ה F3..) - אם זה אכן אותו הF3 חוץ מהמדבה/שיווק - אז זה כנראה ה HDD הכי משתלם כיום לדעתי (ה F3 היו סוסי עבודה מעולים !)

שלום לך

נראה שמשהו שם לא שתה מים קרים , הוא הכניס אחד שני מוצרים שונים ועשה בלבול ,

1. יש מוצר של חברת סמסונג שנקרא Samsung Spinpoint F3 1TB

2. יש מוצר של חברת Seagate בעל דגם ST1000DM005

כלומר לקחו שני מוצרים ואיחדו אותם למוצר אחד .

יש מצר ועל זה רק נציג החנות אבל אני לא שולל , היה לחבר שלי דיסקקשיח של חברת סמסונג מסוג 103SJ שהוא היה F3 , שהתחיל להרעיש , הוא החזיר את זה לחנות והוא קיבל דיסקקשיח מחודש של כביכול של סמסונג שכתוב עליו מחודש באנגלית והוא מיוצר על ידי סיייגט והוא בעל הדגם ST1000DM005 .

בעל החנות אמר שבגלל שסמסונג הפסיקו לייצר דיסקים קשוחים אז הם מיצרים את הדיסקים אצל סייגיט על מנת ליצר החזרות .

לכן יכול להיות מצב שהחנות מוכרת דיסקים מחודשים שהחולפו להם , לכן ניתן להבין את האחריות הקצרה .

אשמח אם משהו יבדוק את זה .

על מנת לאשר או לשלול את הטענה , האם הדיסקים הללו מחודשים .

(וואו כמה כתבתי , אני חושב שזה המכתב הכי ארוך בנתיים ) :lol:

מבין גדול

פורסם

יצרניות כל הכוננים תפסו טרמפ על המחסור והורידו את האחריות לשנה.

פורסם

זה מה שאני מתכוון

1. סיגייט נותנים על המוצרים שלהם שנה אחריות

2. סמסונג לעולם עד היום יצור האחרון שלהם לא הורידו לשנה אחריות - תמיד 3 שנים בדיסקים פנימיים .

לכן כדאי לבדוק מול החנות , ראיתי שיש להם נציג כאן , הוא יכול לענות האם אלה דיסק קשוחים מחודשים , או דיסקשים קשוחים

חדשים .

אם הדיסקים הם מחודשים , ראויי ורצויי למען ההגינות אל מול חברי האתר ואל מול הלקוחות לציין זאת וזה ההסבר למחיר ש"כאילו " זול .

אבל כדאי לחכות לתגובה

מבין גדול

פורסם

איזה חלק מהמשפט "כל יצרניות הדיסקים הורידו לשנה אחריות" לא ברור?

פורסם

איזה חלק מהמשפט "כל יצרניות הדיסקים הורידו לשנה אחריות" לא ברור?

אני אנסה להסביר בשפה פשוטה יותר .

1. לא כל היצרניות הורידו את האחריות לשנה , WD הורידה את האחריות אבל רק בדיסקים הכחולים והירוקים - לתקופה של שנתיים במקום 3 שנים

2. סיגייט הורידה לשנה במקום לשנתיים .

3 . היטצי - עד יומה האחרון ביצור הדיסקים - לפני המכירה - מכרו עדיין לפי 3 שנים וכעת שאין היטצי אז זה לא משנה .

4. סמסונג - כנ"ל עד יומה האחרון ועד פס הייצור האחרון יצרו דיסקים בעלי 3 שנים אחריות .

לכן אני אומר שוב ושוב , שהמותג סמסונג וגם הדגם שנקרא F3 או בשמו המלא ספיןפונט לא קיים יותר , המותג סמסונג בדיסקים נמחק לגמרי .

לכן יש דיסקים של סייגייט , בלי השם סמסונג .

סייגיט לא חזרה לייצר דיסקים של סמסונג ! , היא יכולה להסתדר לבד עם הייצור והדגמים של עצמה (יש לה שם מספיק טוב בדיסקים

שהיא לא צריכה לרכב על השם סמסונג בייצור הדיסקים הקשוחים שלה )

אז אני אומר שבמקרה שמוצע דיסקים שהם שילוב של שני השמות אז זה לרוב מחודש ( כפי שהחבר שלי קיבל שהחליפו לו את הדיסק )

אלה אם משהו יכול להוכיח לי אחרת , שהדיסקים הללו לא מחודשים , או שמתוקנים משופצים (או איך שקוראים לזה), או שסייגיט חזרה לייצר בנוסך לדגמים שהיא מיצרת גם את הדגמים של סמסונג באותו שם ישן ! ! ( דבר שלא הגיוני)

אשמח לראות תמונה של הדיסק קשוח הזה , אני יכול להעלות תמונה של הדיסק קשוח של החבר שלי ותבינו על מה הני מדבר .

הקישור למוצר שאתה מראה , בתמונה אין שום על הדיסק שכתוב שזה דיסק קשוח של סמסונג מסוג F3 , כתוב שזה הדגם של סייגיט . לכן זה סייגיט נטו ואין לא קשר ל 103SJ הקודם של סמסונג שהיה , והיה מאוד מוצלח

מבין - גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים