עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

ב 22A הוא כבה, אז בטח שאי אפשר להוציא את זה ממנו באופן קבוע ואפילו לא קרוב, הוא ספק 400W בדיוק כמו שנאמר כאן קודם.

לגבי מתחרים ישירים בעלי נתונים דומים ואף טיפה טובים יותר בוודאי שיש, הקוגר של HEC

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת יותר מ"נפילות פעם ב..."

חוץ מסדרת CX של קורסייר, סיסוניק M12/S12 520/620 וחלק מסדרת ET, אנטק VP/NE, סדרת Smart של TT, חלק מסדרת Cougar של HEC, כמה וכמה ספקים של FSP, סדרת NANX של ENERMAX, ופה נמאס לי להסתכל על ספקים

שורה תחתונה, אתה לא צודק פה, יש לא מעט סדרות שכן ולא מעט סדרות שלא, זה בערך חצי חצי ואי אפשר לבטל חצי שוק

פורסם

ידעתי בדיוק לאן אתה מכוון ולכן כתבתי במכוון מוכרות\איכותיות, ליתר בהירות ייתכן והייתי צריך לרשום מוכרות+איכותיות

פורסם

אני מניח שזה מה שאתה מחשיב ולא איזשהו נתון קבוע וידוע

פורסם

בוודאי לא נתון קבוע, אני מניח שמה שאני מחשיב כאיכותי ייחשב ככזה גם בעינייך

עדכון לגבי ה X 560

PCMARK צלצלו אלי להודיע כי המחיר ל X 560 הוא כן עם מע"מ, וזו הייתה טעות שלהם, רק שהוא בא באריזת OEM

לגבי תכולת האריזה הם לא ידעו לומר - המשך עדכונים ביום א' אחרי שיחה שלהם עם הספק.

פורסם

חבר'ה - עם כל הכבוד לוויכוחים השונים כאן (מעמ , מסילות 12V בספקים , מוכרות וכו'..) - זה לא המקום - כאן צריך להיות ענייניים בהקשר של מוצרים מומלצים בלבד .. אם מוצר הופך לוויכוח - צריך להעביר את הויכוח לפורום המתאים... :xyxthumbs:

פורסם

^^ +1 (פרט למע"מ שכן היה רלוונטי)

פורסם

קישרת ל - S12II 520W ולא ל - M12II.

אופס... צודק!

אגב, ההבדל בין הסדרות הנ"ל הוא רק המודולריות?! או שישנם עוד הבדלים?

פורסם

רק המודולריות (לפי דעתי זה חשוב, אחרי שהשתמשת בספק מודולרי לא תרצה לחזור לספק רגיל).

פורסם

חולק עליך, שנים השתמשתי בספק מודולרי (בערך 6 שנים), עכשיו יש לי את ה-620W של SS סדרת ה-S12II ויש לי מארז שסידור החוטים בו מצוין. לא מפריע לי בכלל העניין הזה.

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה. במארז עם סידור כבלים טוב כמעט ולא מרגישים את ההבדל.

פורסם

RAZER DEATHADDER במחיר שובר שוק ב-KSP

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9423

בגדול זה עכבר טוב..או שכדאי לי לפתוח עליו דיון בציוד הקיפי (מטרות גיימינג ואינטרנט)?

פורסם
  • מחבר

בגדול זה עכבר טוב..או שכדאי לי לפתוח עליו דיון בציוד הקיפי (מטרות גיימינג ואינטרנט)?

בדיוק - זה לא המקום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים