עבור לתוכן

עומד לרכוש כרטיס מסך שני בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480

או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים

הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון

בבקשה תשובה

ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

פורסם

אם התקציב 2000 שח בין הכרטיסים הייתי לוקח GTX 480 (מוביל בFPS בודדים)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם מטרו2033 היה משקף את המציאות (הבדל של 80% בין HD5870 לGTX480) המצב שלנו לא היה טוב

פורסם

רגע רגע... מה זאת אומרת "כרטיס מסך שני"? אתה מתכוון להתקין אותו יחד עם הראשון? תחילה, נשאלת השאלה למה בכלל אתה צריך "שיפור" לעומת HD5890, ושנית, אתה יודע שלשים כרטיס של NVIDIA יחד עם כרטיס של ATI פשוט לא הולך לעבוד, נכון? לפחות בכל לוח חוץ מהHYDRA של MSI עד כמה שידוע לי...

פורסם

אם מטרו2033 היה משקף את המציאות (הבדל של 80% בין HD5870 לGTX480) המצב שלנו לא היה טוב

המטרו... זה דוגמה אולי לא הכי משקפת כמו שתגיד שCRYSIS לא משקף(מנוע כבד ומסורבל) ועדיין דבר ראשון שעושים כולם זה לוקחים אותו כמדד.(פשוט הלכתי כמקובל:)

בכל אופן הטענה היא שיש הבדל ב FPS בינהם במשחקים השונים:

בלינק הבא אפשר לראות זאת בוודאות:

http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/geforce-gtx-480-vs-radeon-hd-5870-benchmarks-chiphell-spills-beans-71048/

פורסם

עוד לינק מאתר תמוה שמתבסס על מידע שדלף מאתר תמוה אחר לפני השקה רשמית?

הנה קצת פרטים מTECHPOWERUP:

http://tpucdn.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_460_Sonic_Platinum/images/perfrel_1920.gif

הבדל של 11%, סו גט יור שיט סטייר מיסטר.

ואם לפותח הדיון יש HD5970 אני לא מבין בדיוק איפה הבעיה.

פורסם

עוד לינק מאתר תמוה שמתבסס על מידע שדלף מאתר תמוה אחר לפני השקה רשמית?

הנה קצת פרטים מTECHPOWERUP:

http://tpucdn.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_460_Sonic_Platinum/images/perfrel_1920.gif

הבדל של 11%, סו גט יור שיט סטייר מיסטר.

ואם לפותח הדיון יש HD5970 אני לא מבין בדיוק איפה הבעיה.

נראה לי שלקחת את זה קשה אחי...

את התסכולים שלך תוציא על מישהו אחר גבר.

אתה את המידע תביא מאיפה שאתה רוצה ואני את שלי אביא , ובזה הסתיים הדיון שלי איתך.

פורסם

get your shit straight זה ביטוי נפוץ שאומר "גבה\אמת את ההוחכות שלך"

אני לא לוקח כלום ללב, אם כן כבר הייתי מוותר במשתמש הראשון או העשירי או המאה או האלף שהייתי צריך להתוכח איתו :)

קודם אנחנו צריכים לחכות שפותח הדיון יגיב, אם יש לו HD5970 והוא לא מרוצה מהביצועים שלו משהו פה לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לסים אותו גגטיס מסך שני ביחד עם 5970 כי אני לא מרגיש ש5970 מביא לי מספיק תעולת לכסף ששלמתי עליו ואני רוצה לראות תמשחקים ותסרטים בצורה משולמת כמה שאאפשר ובאמת אי אפשר לסים כרטיס מסך שך רדון עם גיפורוס חבל זה ממש מבאס אז כניראה אני יקח את 5870 או יספיק תסחורה והיה לי שיפור?

סליחה שלא עניתי לא היתי בבית

פורסם

טוב מתן..,דבר ראשון תשדל לרשום בלי שגיאות כתיב כי זה מקשה להבין מה אתה רוצה כל פעם,

דבר 2-תוסיף את ה5870 ..(לא רואה סיבה בכלל להוסיף עוד כרטיס כלשהו)

ואם ממש אתה רוצה לבזבז כסף תוסיף פשוט עוד 5970 וסגור עניין : ;)

פורסם

הScaling של כרטיס רביעי בCrossfire כל כך נוראי שפשוט דבילי לקנות עוד 5970, מקסימום תקנה עוד 5870 למרות שלדעתי זה חסר פואנטה אלא אם אתה אובססבי לגבי תוצאות סינטטיות של בנצ'מרק. אם אתה לא יכול להריץ משחק על כל ההגדרות הגבוהות כיום תהיה בטוח שזה בגלל מנוע כבד ומסורבל(ע"ע Metro 2033).

פורסם

הScaling של כרטיס רביעי בCrossfire כל כך נוראי שפשוט דבילי לקנות עוד 5970, מקסימום תקנה עוד 5870 למרות שלדעתי זה חסר פואנטה אלא אם אתה אובססבי לגבי תוצאות סינטטיות של בנצ'מרק. אם אתה לא יכול להריץ משחק על כל ההגדרות הגבוהות כיום תהיה בטוח שזה בגלל מנוע כבד ומסורבל(ע"ע Metro 2033).

התכוונתי שהוא יוסיף במקום ה 5870, את 5970, (סה"כ 2 כרטיסים)אבל זה היה בצחוק... כי נראה לי שמתן פשוט, לא מבין שזה דבר נגד כל הגיון בריא לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים