עבור לתוכן

איך הרמקולים האלה ? תמורה - מחיר.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.eacan.com.cn/e-e1100a5.htm ולמי שיש אותם אשמח לדעת

אם הם שווים את המחיר היחסית זול 450 ש"ח ?

אני לא מחפש איזה מערכת משהו מפוצץ. בסלון יש לי קולנוע ביתי וסטיראו למוזיקה ב 15000 שקל (: אני פשוט רוצה

משהו נחמד שיעשה את העבודה במשחקים וקצת מוזיקה שאני ליד המחשב זה הכל. אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה

אשמח לשמוע... רק אל תציעו את ה 4400 של INSPIRE כי אני שונא ת'צליל של הקיראטיב. דרך אגב , הרמקולים EACAN

בדגם 4.1 דומים קצת לאלה שעולים חצי מהקריאטיב נשמעים פי 10 טוב מהם .. בגלל זה רציתי לדעת לגבי הדגם 1.5 למי ששמע.

תודה לעוזרים.

פורסם

תשמע , אם אהבת מה ששמעת אז תקנה . לפי דעתנו זה חרא גמור .

פורסם

דבר אתה בשם עצמך!

אני לא שמעתי את הרמקולים האלה ובטח שגם לא אתה וגם המון מהפורום הזה, מה שמוקלט אצל כולם בראש (כמו תוכים): אם הם לא מכירים את החברה או שציינו עליה פעם אחת שהיא ג'נרית אז כל הרמקולים שלה ירודים ולא טובים.

הבן אדם שמע את הרמקולים, ואם הוא אומר שהם נשמעים יותר טוב מהקריאטיב, אז אולי זו המציאות החדשה שקיימת מול קריאטיב :P

פורסם

תשמע , אם אהבת מה ששמעת אז תקנה . לפי דעתנו זה חרא גמור .

תתפלא .... לי יש זוג כאלו בבית שמשרתים אותי בכל מקום שאני צריך אם זה בחדר שינה או בחצר או במחסן עבודה

אפילו במילואים שמתי אותם עם נגן MP3 ומזה נהנינו גם מהצליל וגם מהאיכות .....

הם די חזקים רק ממש בסוף עם אתה עובד עם צליל מוגבר יש עיוות בבאס אבל עיוות קל ....

במחיר שלהם אני הייתי קונה ( לי יש את ה 2.1 אבל ה 5.1 צריך להיות ברמה דומה אם לא יותר טובה

יש תמורה רבה עבור המחיר לדעתי

פורסם
  • מחבר

SUBX כל הכבוד! אתה צודק במאה אחוז...

יש פה אנשים מתלהבים כמו כותב התגובה הראשון ( בלי להעליב.. ) שחושבים שכל מה שלא עולה 2000 שקל ברמקולים של מחשב

אז זה זבל . אני פשוט שונא את ההתייחסות המזלזלת הזו של חלק מהאנשים פה.. NIGHT KEEPER תבין משהו אחד ,יש לי בבית מערכת סטיראו / קולנוע שעולה כמו 5 פעמים המערכת שלך עם המחשב אז אל תגיד לי מה " חרא גמור " O.K ?? ההבדל בין הרמקולים האלה לבין רמקולים לדוגמא ALTEC LANSING הוא כלום כמעט!! זה רק השם עושה עליך רושם. ( גם ככה כולם מגיעים מסין ) (: אני אומר לך שאני שמעתי את הדגם ה 4.1 שדומה לזה שאני רוצה לקנות והוא נשמע מדהים !! ולעומת זאת לאבא שלי יש מערכת למחשב של ALTEC שעולה 1000 שקל והיא נשמעת דומה מאוד ( אולי עוד קצת עוצמה אבל אני לא מחפש עוצמה בשביל זה יש לי מערכת נפרדת ) .

אני לא בא בתלונות אבל פעם הבאה שאתה נותן תגובה תמתן את עצמך קצת ותנסה להסביר למה זה חרא גמור ואני מאמין שיהיה לך קצת

קשה להסביר מאחר ובטח לא שמעת אותם בכלל...

תודה לכל העוזרים.

פורסם

כפי שאמרתי , אם אהבת מה ששמעת תקנה .

עצה קטנה - כמעט כל מה שבא בזול הוא גם זול באיכות . אבל תשמע , כפי שאמרתי כבר פעמיים , אהבת ? תקנה .

וחוץ מזה , אני לא אודיופיל או משהו כזה שצריך מערכת HIGH END , אבל שמעתי כבר כמה מערכות בחיים שלי (לא משהו רציני כמו שסקורפי או FLOKSTER שמעו אבל עדיין...) , אבל אני יודע להבדיל באיכות סאונד כשאני שומע אותה . זהו , אמרתי את שלי .

פורסם

כפי שאמרתי , אם אהבת מה ששמעת תקנה .

עצה קטנה - כמעט כל מה שבא בזול הוא גם זול באיכות . אבל תשמע , כפי שאמרתי כבר פעמיים , אהבת ? תקנה .

וחוץ מזה , אני לא אודיופיל או משהו כזה שצריך מערכת HIGH END , אבל שמעתי כבר כמה מערכות בחיים שלי (לא משהו רציני כמו שסקורפי או FLOKSTER שמעו אבל עדיין...) , אבל אני יודע להבדיל באיכות סאונד כשאני שומע אותה . זהו , אמרתי את שלי .

באמת שהכבוד שאתה נותן לי לא ראוי.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים