עבור לתוכן

חברים יקרים, עבדכם הנאמן שב לעדכן.

Featured Replies

פורסם

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה).

וכן, זה כאב.

בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.)

שלכם,

10 centimeters taller,

Vega.

פורסם

אנו מאחלים לך רק בריאות! ;D

וקח חופשה קטנה, מגיע לך ;)

פורסם

10 centimeters taller,

מזל טוב!

פורסם

חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה).

וכן, זה כאב.

בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.)

שלכם,

10 centimeters taller,

Vega.

אתה מוכן בבקשה לפרט את הדרך עד לניתוח? אני מתכוון איך קיבלת הפנייה, לאיזה רופא הלכת וכ"ו ...

פורסם

תרגיש טוב :)

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן בבקשה לפרט את הדרך עד לניתוח? אני מתכוון איך קיבלת הפנייה, לאיזה רופא הלכת וכ"ו ...

זה ציניות?

פורסם

מזל טוב והחלמה מהירה!

ועוד מזל"ט על ה10 סנטימטר ;)

פורסם

החלמה מהירה ותרגיש טוב :P

פורסם

מזל טוב והחלמה מהירה!

ועוד מזל"ט על ה10 סנטימטר ;)

same from here

פורסם

תהיה בריא!!

אז עכשיו צריך גם פיזיותרפיה , לא??

פורסם

מזל"ט קח איזה שמנמן :funn: ואולי עוד אחד :funn:

אם הייתי יכול לשלוח לך משהו נגד הכאבים דרך הפורום הייתי עושה את זה אז תדמיין כאילו שבאמת עשיתי

פורסם

מזל טוב על הגובה

תרגיש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים