פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה).וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.)שלכם,10 centimeters taller,Vega.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים חזרתי לביתה המאובזר והצנוע לאחר שבוע אינטנסיבי של אשפוז בבית החולים לאחר ניתוח לתיקון עקמת בגב (כל המעוניין: נא לחפש scoliosis בגוגל, נא להצטייד בפרוזאק). בכל אופן, נאלצתי לשכב על הגב במשך שבוע שלם, עקב כך, התנוונתי קלות וקצב העדכון שלי יקטן במעט. בכל אופן, הניתוח הוכתר כהצלחה (אם אפשר לקרוא לדבר כזה הצלחה).וכן, זה כאב. בכל מקרה, אני שמח לשוב לחיקכם, ואולי אפילו אעדכן את היומן מתישהו.. (לא בקרוב לצערי, משהו כמו שבועיים אני חושב.)שלכם,10 centimeters taller,Vega.אתה מוכן בבקשה לפרט את הדרך עד לניתוח? אני מתכוון איך קיבלת הפנייה, לאיזה רופא הלכת וכ"ו ...
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר אתה מוכן בבקשה לפרט את הדרך עד לניתוח? אני מתכוון איך קיבלת הפנייה, לאיזה רופא הלכת וכ"ו ...זה ציניות?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מזל"ט קח איזה שמנמן ואולי עוד אחד אם הייתי יכול לשלוח לך משהו נגד הכאבים דרך הפורום הייתי עושה את זה אז תדמיין כאילו שבאמת עשיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.